לאור הנסיון וההצלחה של בנייה משותפת, אני מציע את הדבר הבא:
אני כרגע מתכנן ובונה טיסן חדש, קל מאד לבנייה, עשוי כולו בלזה ולא צפויות שעות עבודה מרובות
מי שרוצה גם הוא לבנות לעצמו אחד כזה, ועל הדרך ללמוד איך בכלל ניגשים לעבודה מהסוג הזה בצורה נכונה ומקצועית, וגם לעבור חווייה מאד יצירתית, מוזמן להשתתף בפרוייקט.
זה לא נועד למטרה מסחרית, אלא בשביל הכייף בלבד וכתרומה למי שזקוק לזה.
מי שאשתכנע שהוא מספיק נחוש כדי להתחיל וגם לגמור את זה, בלי להישבר באמצע בשום אופן, יקבל הדרכה מלאה שתכלול פגישות של לפחות פעם בשבוע אצלי בבית, וכמובן זמינות בטלפון.
העלויות הצפויות של הפרוייקט הזה קטנות מאד, לא שיקללתי במדוייק, אבל הטיסן עצמו ללא סט אפ לא יעבור את ה100 ש"ח (בלזה, דבק וחומרים שונים.)
הסט אפ שטרם הוחלט עליו (גם כאן כולם יהיו שותפים לשיקולי הבחירה) יהיה כולו מהסיני או ממקומות דומים. נדרשים 2 סרוואים, מנוע בקר וסוללה, וכל מה שקשור לפירזול (הורנים, לינקים, ברגים וכו')
הטיסן עצמו ייקרא "נשר" ויהיה מסוג של כנף מעופפת,מוטת כנפיים 85 ס"מ ועם פרופיל מתאים למשימה, יהיה קל מאד ומצופה בציפוי מתכווץ (שזו הדרך הכי קלה לצפות טיסן-ואפילו הכי קלה לתיקונים עתידיים)
אתן כאן את הסקיצה הראשונה שכבר ערכתי, להתרשמות בלבד.
מי שמעוניין ומסוגל להגיע בקלות לפתח תקוה שיצור איתי קשר טלפוני בלבד (לא אתן הבהרות נוספות בהתכתבויות מכל סוג).
אם לא תהיה הענות ממש מיידית, אני מתחיל את העבודה בלי לחכות