טוב אני צריך עזרה או ייעוץ מה אתם חושבים שצריך וכדאי לעשות?
הסבר:
לפני כ-3 חודשים הורי קנו טלוויזיה בסניף של "סנסור", איתה הם קיבלו אחריות מטעם "אלקטרה".
למעשה אני קניתי בשבילם, הבאתי אותה לביתם וגם התקנתי אותה, הכול נראה שעובד בסדר, אך הבחנו שיש בעיה עם הסאונד- הוא ממש חלש גם אם מגבירים עד הסוף עדיין זה לא מספיק, לצורך דוגמא: לי יש את אותו דגם טלויזיה (זו הסיבה שקניתי להם אותה) בגודל (אינצ') קטן יותר ובבית אני משתמש ב"סולם הווליום" (שהוא מ-0 עד 60) בערך ב- 20,21 זה די ויותר, הורי שמים על 60 וזה פשוט חלש!
אז החלטנו להזמין את טכנאי החברה ובאמת הגיע (לאחר שהאשימו את yes ואותנו שלא חיברנו או תפעלנו נכון את המכשיר ובגלל אלו בעיית הסאונד), בכול מקרה הטכנאי לבסוף הגיע, בדק ואמר שבאמת יש בעיית סאונד במכשיר עצמו והוא ידבר עם הממונה עליו בכדי שיחליפו מכשיר, הוא גם "פלט" (מסתבר..) שזו בעייה כרונית עם הדגם הספציפי הזה, והבטיח להורי שיקבלו טלפון "עוד היום" מהאחראי עליו שיטפל בבעיה.
מתמימות או חוסר ידע או פשוט סמכו..הורי לא קבלו מכתב או מסמך המעיד על תוצאות הבדיקה וגם לא ביקשו.
באמת לאחר מספר שעות הורי קבלו טלפון מהאחראי שהבטיח שיטפל בהקדם בבעיה..
נחשתם נכון... לא קרה כלום.
אז הורי חזרו לסניף כדי "לקדם" את העניין, שם אמרו להם לא יידעו אותם על המקרה והם יבדקו ואם צריך גם יחליפו את המוצר הפגום. למחרת בבוקר קבלו טלפון שהמכשיר עבר בדיקת טכנאי ונמצא תקין לחלוטין!
מיד אחרי הטלפון, חזרתי לסניף הספרתי את "אי ההבנה" שזה לא יכול להיות הטכנאי אפילו הפנה את הממונה עליו להורי שיטפל בעניין וחוצמ'זה הטכנאי היה לפני יותר מחודש ולמרות שהובטח- המקרה לא טופל בנתיים, מיד אמרו שאם טכנאי של אלקטרה בדק ומצא את המכשיר תקין, אין באפשרותם לעשות דבר.
אז אמרתי, טוב אז תשלחו עוד פעם טכנאי שיבדוק והפעם נוודא שנקבל אישור בכתב, התקשרנו ביחד לשרות לקוחות והזמנו טכנאי ליום שלישי (היום), אתמול אמי קבלת טלפון ש"אלקטרה": "לא מוכנים לשלוח טכנאי כי כבר היה אצלם והם לא מוכנים לבזבז זמן על בדיקה נוספת של מכשיר תקין!" הכול בצעקות וקול מאוד תקיף, "זאת הטלויזיה שקניתם, אין לנו מה לבדוק!" ופשוט טרקו את השיחה.
הכול נשמע כניסיון לחפות או טייח את פליטת הפה של הטכנאי
הרגעתי את הורי והצעתי לעלות את הסוגיה גם לאתר לשאול את דעתכם..
האם כדאי לגשת לעו"ד, האם לתבוע? איך ומה עוד אפשר לעשות? כיצד לפעול?