שלום לכולם (-:
לאחר שנדלקתי קצת על התחום וללא נסיון גדול מדי (מלבד מסוק צעצוע, וחוג טיסנאות לפני 20 שנה (-: ) אשמח לשמוע את דעת המומחים.
קראתי את כל השרשורים פה באזור אבל הרב קצת ישנים ואני בטוח שבאמצע שנת 2014 כבר יש שדרוגים אז אשמח בעזרה בבניית רשימת קניות חדשה.
אני מעוניין לבנות רחפן שיכול לשאת גופרו ומכיוון שאני מתכנן להטיס אותו מעל המים, גם GPS וRTH נראים לי חשובים + עניין היציבות לטייס מתחיל.
אני אוהב לבנות לבד ככה שלא מעוניין במוצר מוכן ועם עדיפות לשלדה טובה ובניה שיכולה להיות הדרגתית - להתחיל עם דברים בסיסיים ועם הזמן לשדרג (כח, מנועים, סוללות וכו...) בהנחה שהחיידק ידבק לטווח ארוך. בהמשך לזה - אשמח להשאר בהתחלה בתקציב ה1500 שח עם אופציה כמובן לשדרוגים עתידיים.
למרות כל הביקורות השליליות hobbyking נראה די טוב (מחסן באירופה??) אבל אם יש חלקים שאפשר להזמין מEBAY אז אפילו יותר טוב. בדרכ כל הסינים מוכרים גם שם רק עניין ההחזרים במידה ויש בעיות, קל יותר.
ה Turnigy SK450 נראה לי מעניין, רק השאלה איך הוא בפועל והאם מספיק יציב לצילום.
קיט כמובן גם מעניין אותי למרות שנראה לי שהכי משתלם לפצל את הקניות למתחת ל75 דולר כדי לא להסתבך עם מכס.
לגבי מערכת הרדיו ועניין הסוללות - האם היא באמת מסבכת את העניינים עקב נושא תדרים וחוקיות?
אשמח לכל עזרה ואולי ביחד נבנה רשימה קניות עדכנית וחדשה. (אם כן, מבטיח לשרשר אחכ את הכל לפוסט אחד מסודר כמובן).
תודה!