לפני כמה ימים פרסמתי שצאתי בחנות בארץ(שאת שמה לא אפרט אבל מי שיחפש אורורה 9 ב-1600 ש"ח באתרי החנויות המוכרות ימצא אותה בלי בעיה) AURORA 9 כולל מקלט 9 ערוצים מפסק וסוללת משדר ב-1600 שקלים.
לאחר שגיליתי שהמחיר הינו זמני בלבד נסעתי אתמול לקנות את המע'. כבר ברגע שנכנסתי לחנות הייתה תחושה שהאנשים נחמדים אמינים וחווית הקנייה תהייה טובה. הם אפילו שמרו לי מע' לאחר שביקשתי בטלפון ואפילו לא השארתי פרטים. שני המוכרים בחנות פתחו איתי את המע' , הדליקו אותה ועשו לי הדגמה למה שהיא מסוגלת ויודעת. הייתה בעיה שהמע' הגיעה מתוכנתת ל MODE 1 ולכן הם סידרו אותה ורק אחרי שווידאו שהיא בסדר מסרו לי אותה. במשך כשעה ישבתי עם המוכר( שהוא גם בעל החנות לדעתי) שבה הוא הסביר לי איך להפעיל את השלט מאפס ועד לדברים המורכבים ביותר בסבלנות מרובה תוך כדי שאילת שאלות מרובות מצידי. לכל שאלה היה לו מענה סבלני , מדוייק ולעניין. למרות שניסיתי לא הסכימו שאחליף את מקלט ה-9 בשניים זולים יותר אבל לא נורא. יצאתי מהחנות הזו בתחושה שאני עוד אחזור לקנות שם שוב לאור הקנייה הזו. הדבר רק גורם לך להינות יותר מהמוצר.
כשהגעתי הביתה ופתחתי את ההוראות כבר לא הייתי צריך לקרוא אותן כמעט כי כבר ידעתי הכל. אני חייב לציין שלמרות שאמרו לי שהשלט פשוט לתפעול לא האמנתי עד כמה הוא כזה. זה השלט הדיגיטלי הראשון שלי ודי חששתי מהדבר אבל הוא פשוט כמו כפפה ליד. אפילו האדם הטיפש ביותר בעולם יוכל להפעיל את המע' הזו.
למי שמתלבט כמו שאני התלבטתי, הייתי ממליץ לקנות את השלט הנ"ל ולמהר לפני שיגמר המבצע והמחיר יחזור להיות המחיר הרגיל של השוק של 2000+ , אני לא מצטער על שום אגורה שהששקעתי בזה