שמות משתמשים לתיוג

עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 100 מתוך 134

נושא: מישהו התנסה עם מודול flytron OpenLRS 433mhz?

תודה!
    73
    הודה 92 פעמים ב 60 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מישהו התנסה עם מודול flytron OpenLRS 433mhz?

ציטוט נכתב במקור על ידי הבונה צפיה בהודעה
    כן, אני התנסתי עם מודול flytron OpenLRS 433mhz
    ואני לא מרוצה בכלל....

עשיתי היום בדיקת טווח קרקעית עם האנטנות המקוריות. אני יודע שהם לא משהו, אבל קיבתי טווח מגוחך בסביבות 120 מטר...
    החזרתי את מודול ה 2.4 המקורי של האורורה ואז הטסתי ללא שום בעיות (לא רחוק מזמן, זו היתה הטסת FPV ראשונה).

בדקתי כבר אם יש נתק באנטנה, ובמקרה שלי האנטנה מחוברת.
    נראה לי שאני הולך לשלוח חבילה לסין
    זה עם התוכנה המקורית או שעדכנת ל openLRSng ?
    כשאני בדקתי את התוכנה המקורית אחרי 120 מטר התחילו לי הפרעות בעוד שלאחר צריבת ה openLRSng הטווח בבדיקה קרקעית השתנה ל 300, כך שבהחלט יתכן שלא הכל אבוד...

תודה!
    1
    הודה 15 פעמים ב 11 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

זה openLRSng
    יכול להיות שאפשר לשפר את הטווח אם אוציא את האנטנה מחוץ לטיסן...
    בטווח של 120 מטר הRSSI היה רק בין 5 ל 10 אחוז.
    החומרה היא של הסיני.
    אני רוצה לבנות אנטנת דיפול למקלט ולמשדר.
    ההרגשה שלי שאם איבוד הסיגנל הוא כל כך מהיר אני לא יודע כמה הרבה יותר טווח אני יכול להשיג לעומת האורורה.

תודה!
    462
    הודה 569 פעמים ב 442 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מין הסתם האנטנה צריכה להיות מחוץ לטיסן... וניצבת לקרקע, כמו גם אנטנת המשדר.
    Gil Friman

-------------------------------
    T-rex 600esp FBL
    רחפן f450 fpv
    MS Composite Swift II
    Mountain Models EVA Sport
    Hitec Aurora 9

תודה!
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

זה אולי ישפיע קצת. בעיקרון רדיו חודר קלקר בלי בעיה. האנטנה היתה במצב מאוזן גם בטיסו וגם במשדר.

תודה!
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

טוב,
    הרחקתי את האנטנה מסרבואים שקצת חסמו את השידור, ולפחות לפי ה RSSI זה נראה יותר טוב.
    בכל מקרה כניראה שאני וה OPENLRS צריכים לעשות תיאום ציפיות (:

תודה!
    93
    הודה 218 פעמים ב 170 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

היום הטסתי והגעתי למרחק של בערך 350 מטר וגובה 200, ה-RSSI היה רוב הזמן על 45 אבל היו קפיצו לנמוך יותר והיה דיי לא יציב אפילו עבר לי ל-failsafe אבל חזר והתרחקתי עוד, אני חושד בזה שהאנטנה על השלט שלי לא ניצבת לקרקע, לצערי ההקלטה של ה-OSD נדפקה (EZCap my ... מרגע לרגע אני שמח יותר שהזמנתי מקליט כמו ה-FPV-JAPAN) ורציתי מאד לראות את הנתונים שוב... אני עם אנטנת sander במקלט ונגויה בשלט openlrs 1.7,

במקרה הכי גרוע אני פוזל למגבר מיצובישי מ-flytron... ולפני זה אני אאריך עם כבל את האנטנה ואציב על משהו יותר ניצב, יציב וגבוהה, אולי המכונית...
    גיל, אם תפעיל טלמטריה תקצר את הטווח, אני מקבל את ה-RSSI דרך ה-MinimOSD שמחובר ללוח שמקבל אותו מהמקלט בלי שום חיבור מיוחד (למרות שבניתי כזה... אני לא משתמש בו)

תודה!
    90
    הודה 274 פעמים ב 187 הודעות
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל Re: מישהו התנסה עם מודול flytron OpenLRS 433mhz?

יש עוד דיווחים על הצלחות/כשלונות עם המערכת של הסיני?
    אתמול אחרי שצרבתי OpenLRSNG 1.9 עשיתי בדיקת טווח קרקעית וקיבלתי 110 מטר עלובים לפני שהתחילו האיבודים...
    זה לא היה עם האנטנות המקוריות אלא כאלה:
    Click image for larger version. 

Name:	a5474864-178-IMG_3684.jpg 
Views:	180 
Size:	92.9 קילובייט 
ID:	88556

חשבתי שהן יתנו תוצאה יותר טובה. מסתבר שלא.
    מצד שני לא נראה לי שהן אשמות בטווח הקצר.

את ההלחמה של אנטנת המקלט כבר בדקתי והכל בסדר.
    איפה להתחיל לחפש את הבעיה?

תודה!
    462
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

110 עם משדר וידאו פועל או לא, ובאיזה תדר? אני גיליתי שתדר 900mhz על הכלי מנחית בצורה דרסטית את טווח קליטת הרדיו של הכלי.
    שי יש מצב שדווקא בגלל הגובה הרב אתה מאבד טווח אחרי 350 מטר..אולי אתה בזווית גדולה מדי בין המשדר למקלט, במיוחד אם אנטנת המקלט שלך איננה ניצבת לקרקע. אני יודע שאנשים מטיסים רחפנים בגובה 10 מטר מהקרקע למרחק של מאות מטרים לפחות עם דרגון לינק וגם עם רדיו 2.4. הזמנתי גם נגויה 772 ובניתי כבר סנדרס סטייל למקלט, אם אני אקבל 350 מטר עם וידאו זו תהיה באסה רצינית, להערכתי מודול ה2.4Ghz שלי ייתן לפחות 700-800 מטר אם לא יותר. לצערי טרם הזדמן לי לבדוק. בכל אופן כשתגיע אנטנת הנגויה למשדר אעשה בדיקת טווח גם עם ה2.4 וגם עם הopenlrs עם האנטנות המשופרות, בתקווה למסקנות מעודדות
    Gil Friman

T-rex 600esp FBL
    רחפן f450 fpv
    MS Composite Swift II
    Hitec Aurora 9

תודה!
    90
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל Re: תגובה: מישהו התנסה עם מודול flytron OpenLRS 433mhz?

ציטוט נכתב במקור על ידי Friman צפיה בהודעה
    110 עם משדר וידאו פועל או לא, ובאיזה תדר? אני גיליתי שתדר 900mhz על הכלי מנחית בצורה דרסטית את טווח קליטת הרדיו של הכלי.
    המערכת לא היתה מחוברת לרחפן בכלל. חיברתי רק את המקלט לסוללה והתרחקתי עם השלט עד שהמודול שידור התחיל לצפצף.

תודה!
    93
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

דווקא אמרתי שאצלי בסדר בגובה
    ביום שישי היה מפגש (שהיה אמור להיות בלטרון) בחורון, ה-OpenLRS עבד מעולה, אני עם גרסה 1.9 הגעתי ל-700 מטר כמעט (בטריה) גובה 70, שמתי אנטנת RX דיאפול ועשיתי אותה Vee לכיוון הלא נכון ועדיין ה-RSSI היה יציב לשם שינוי גם שיניתי את מיקום האנטנה ב-TX עם מאריך (וגומייה....) והיה אחלה, ראיתי את ליאור שם מגיע ל-1.2ק"מ, אותו משדר מקלט, לא סגור על אנטנות, מה שכן, שנינו הגדרנו תדר 434 ועדיין עבדנו במקביל, התדרים המדלגים היו שונים וגם קוד הזיהוי.

הפסקתי להשתמש במשדר הטלמטריה בתדר 915 כבר לפני מספר הטסות אבל נראה לי שהשינוי המשמעותי היה אנטנות.
    נראה לי שב-700 מטר בערך הגעתי לגבול טווח הקליטה של הוידאו עם אנטנת ה-cloverleaf כי הקליטה התחילה להעלם לאט ולא בבת אחת.
    נערך לאחרונה על ידי sevet; 14-04-2013 בשעה 23:00:55.

תודה!
    90
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

שי, מה אתה מגדיר בסדר מבחינת טווח?
    700 מטר למערכת שאמורה לספק טווחים ארוכים זה רחוק מלהיות בסדר. בטח עם אנטנות כמו שאתה השתמשת. ה 2.4 שלי עושה הרבה יותר מזה.
    אולי זה באמת כמו שמישהו טען פה בעבר, שזה עניין של מזל עם המערכות האלה. או שנפלת על אחת תקינה, או שנפלת.
    !Fly FPV - Don't be a LOSer

תודה!
    93
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי AvivT צפיה בהודעה
    שי, מה אתה מגדיר בסדר מבחינת טווח?
    700 מטר למערכת שאמורה לספק טווחים ארוכים זה רחוק מלהיות בסדר. בטח עם אנטנות כמו שאתה השתמשת. ה 2.4 שלי עושה הרבה יותר מזה.
    אולי זה באמת כמו שמישהו טען פה בעבר, שזה עניין של מזל עם המערכות האלה. או שנפלת על אחת תקינה, או שנפלת.
    ה 700 זה יותר מ 120 אז רשמתי את זה כקונטרה, האנטנת rx שלי הייתה לכיוון הלא נכון והייתי ב-60% ב rssi וזה היה שם דיי מהתחלה, אז אני מניח שיש עוד לאן להגיע, גם התחיל להעלם לי הוידאו וגם הבטריה נגמרה.....

תודה!
    462
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אם הנאגויה 772 שהזמנתי למשדר + סנדרס סטייל שהכנתי למקלט לא ייתנו מענה מספיק טוב, בrcGroups יש לאחרונה דיבורים על שילוב אנטנות אפילו מוצלח יותר:
    http://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=24592098
    הבחור הגיע ל4 ק״מ עם איזי סטאר עם משדר 1.3Ghz 500mw ומשדר-מקלט סטנדרטיים של openlrs. אנטנת המשדר היא moxon בבנייה עצמית, אנטנה ״חצי כיוונית״ עם אלומה כיוונית של 180 מעלות, וגיין של 5.5dbi. נשמע שזה שווה בדיקה... אני ממתין להתייחסותו של הבחור אם אנטנת המשדר אמורה לעבוד עם הסנדרס סטייל שכבר הכנתי למקלט, אם כן נראה לי שאני הולך לנסות לבנות אנטנת משדר כזו. אולי למקם אותה על חצובה או משהו, זה נראה חתיכת מפלצת על השלט שלו. מצד שני כשהNagoya באורך 40 ס״מ אולי זה לא כל כך נורא. מאיך שאני מבין את השרטוטים באתר שהוא מפנה אליו זו אנטנה כיוונית עם רפלקטור ללא דיירקטורים כך שבמצב ניצב לקרקע היא אמורה לעבוד עם אנטנת מקלט כגון הsanders style.. אני מתחיל לחשוב אולי לבנות כזו גם כאנטנת מקלט לוידאו...
    נערך לאחרונה על ידי Friman; 15-04-2013 בשעה 21:20:29.
    Gil Friman

T-rex 600esp FBL
    רחפן f450 fpv
    MS Composite Swift II
    Hitec Aurora 9

תודה!
    93
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אצלי זה בסדר 700 מטר (ויש עוד) פשוט מהסיבה שזה המקלט/משדר היחידים שיש לי בינתיים וזו לא הייתה עלות גבוהה יותר ממשדר 2.4 רגיל (להפך), אז אני חושב שלמתחילים בתחום זה פתרון טוב, בעיקר בגלל התנגשויות תדרים אחרים. וגם אם נצליח להגיע רחוק יותר.

בינתיים השמשתי את ה-Beacon שב-openlrsng כאופציה נוספת באיבוד הכלי:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...648#post412648

תודה!
    462
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

שי האם יש לך הבדל בטווחים עם וידאו בהשוואה ללא וידאו? אצלי יש פער משמעותי בטווח כשמפעילים וידאו לעומת ללא וידאו- התייעצתי עם מibCrazy אשף האנטנות מrcgroups - הוא טוען שכשיש הנמכה משמעותית כמו אצלי (10מ׳ באוויר עם וידאו לעומת 310מ׳ בבדיקה קרקעית ללא וידאו) זה מצביע קודם כל על הפרעה ממשדר הוידאו לפני כל בעיה אחרת; הוא ממליץ לשים טבעת פריט על החוטים הנכנסים למשדר הוידאו, זה אמור להפחית את ההפרעה מצד משדר הוידאו. אני הולך לשים טבעת פריט קטנה על מוט הוידאו ופילטר LC על קווי המתח של משדר הוידאו. אגב אני בתדר וידאו 900mhz שממה שהבנתי יש לו נטייה גבוהה יותר מיתר התדרים להפריע ל433Mhz.
    נערך לאחרונה על ידי Friman; 20-04-2013 בשעה 20:34:47.
    Gil Friman

T-rex 600esp FBL
    רחפן f450 fpv
    MS Composite Swift II
    Hitec Aurora 9

תודה!
    93
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

לא הטסתי בלי וידאו רחוק, אבל עם הוידאו אצלי טס יותר מ-10 מטר.... ואני עם 5.8, עובר ל-1.3 בקרוב. נראה ביצועים אז.

תודה!
    462
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אנשים הגיעו עם אנטנות כמו שלך (נגויה 772/דיאמונד על המשדר ודיפול על המקלט) לטווחים של למעלה מקילומטר עם רחפנים (ו20 ק״מ !!! עם טיסן) ללא הפרעות וללא failsafe-ים... למרות שאלו שבדקתי איתם היו בתדר 1.2Ghz ואחד בתדר 900mhz. אם אחרי 700 מטר יש לך איבודי רדיו כדאי לך אולי לשקול לשים טבעת פריט על כבל אות הוידאו למשדר. אני אשים השבוע + LC filter, מקווה שהשבוע ייזדמן לי להתרגל להטסת הרחפן בfpv וכשארגיש בטוח מספיק אעשה בדיקת טווח עם ה2.4Ghz, לאחר מכן אעבור לסדרת בדיקות עם הopenlrs, תחילה עם האנטנות המקוריות (אחרי הוספת הפילטרים למשדר הוידאו), ולאחר מכן עם הנאגויה 772 למשדר ודיפול למקלט. מקווה לממצאים בשבועיים שלושה הקרובים כתלות בכמה זמן יהיה לי להטי ובמזג האוויר
    Gil Friman

T-rex 600esp FBL
    רחפן f450 fpv
    MS Composite Swift II
    Hitec Aurora 9

תודה!
    93
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כשהחלפתי לדיאפול במקלט לא היו לי איבודי רדיו כלל, ב-700 מטר התחלתי לאבד וידאו...

AvivT - רשמת שבאיבוד קליטה מודול השידור ציפצף? האם הגדרת את ה-openlrs בתצורת טלמטריה (שידור וקליטה בשתי היחידות? אם כן, זה גם מקטין את הטווח.... איך אגב מחברים טלמטריה למקלט? משהו מינימאלי כמו מד בטריה...

מישהו עוד ניסה את ה-beacon ויש לו רשמים? לי נראה שזה יהיה קשה לצוא עם זה כלי אבוד....

תודה!
    90
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל Re: מישהו התנסה עם מודול flytron OpenLRS 433mhz?

הספקתי בינתיים לעשות עוד בדיקת טווח קרקעית עם אנטנות מונופול תוצרת בית. שיפור מדהים!
    בניתי אנטנת חצי אורך גל למשדר ורבע אורך גל למקלט.

Click image for larger version. 

Name:	20130427_144142.jpg 
Views:	146 
Size:	63.5 קילובייט 
ID:	89183

המודולים עדיין עם גרסה 1.9. לא שידרגתי ל 2.0 כי לא ראיתי צורך עדיין.
    חיברתי את המקלט לסוללה והנחתי אותו על שולחן בגינה. הוא עדיין לא מחובר לרחפן.
    נסעתי לנקודה שמרוחקת קצת יותר מקילומטר עם קו ראייה לבית. בין שתי הנקודות יש שני ואדיות והמקלט הוסתר קצת ע"י גדר עץ.
    כשאנטנת המשדר הייתה ניצבת, לא היו איבודים כלל. שיחקתי עם השלט בכל מיני זוויות, וישנן זוויות (שונות, לאו דווקא כשאנטנה ב 90 מעלות) שבהן הקליטה הולכת לאיבוד כמעט לחלוטין.
    אבל צריך לזכור שזו בדיקה קרקעית, ולא ציפיתי בכלל להגיע לקילומטר בבדיקה כזאת. בנוסף המשדר מקונפג ל datarate = 2, שזה המצב שכביכול אמור לתת את הביצועים הכי פחות טובים מבחינת מרחק.
    השלב הבא זה לחבר את הכל לרחפן ולבדוק שוב. אני לא צופה בעיות, כי אני יודע שהרחפן שלי די שקט מבחינת הפרעות.
    רק שיירגעו הרוחות האלה כבר.

20. המשתמשים הבאים אמרו תודה לAvivT על הודעתו:

barakf (01-05-2013)

תודה!
    93
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הנה סיבה למה OpenSource Rules!!!! ידידנו kha, הוציא גרסה ראשונית שתומכת עד 16 ערוצים על אותה החומרה!!

הולכים לעמוד ה-openlrsng הרגיל ובוחרים branch את next, או ישירות בלינק:
    https://github.com/kh4/openLRSng/tree/next
    גרסה לא סופית, אני עוד לא ניסיתי, אבל כנראה ינסה.

קיימת מגבלת ה-bandwidth, אז ניתן להגדיר לכל ערוץ את הרזולוציה כך שערוצים המשמשים למתגים (לדים, זמזם..... Arducopter CH7....) יקחו פחות, ניתן להגדיר כמה ערוצים רוצים, צריך לשמור על כל מיני נתונים כשמתפרעים עם הערוצים.

מי שבודק, אשמח לשמוע איך עבד.

***בנושא אחר:

מישהו ניסה לקנות מ-Flytron? הם לא שולחים לישראל, שלחו פעם, טוענים שהיו להם בעיות במשלוחים, מעניין שהם כן שולחים ל-Palestinian territoried - Occupied..... (דואר החו"ל של הרשות לא עובר דרכנו?) רציתי לקנות מקלט מהם, הוא רק טיפה יותר יקר אבל בטוח איכותי יותר. יש כאן מישהו שיש לו הסדר קבוע באיזו מדינה (קרובים/חברים) שאפשר לשלוח דרכו?
    אני רוצה גם את המגבר ולא רוצה לשלוח דרך כתובת ארהב וירטואלית כי זה עולה יותר מ-75$ ואני לא רוצה לשלם גם עמילות מכס....
    נערך לאחרונה על ידי sevet; 13-05-2013 בשעה 13:26:36.

תודה!
    73
    הודה 92 פעמים ב 60 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

במידה ובעדכון המודול של המשדר נתקלים בהודעת שגיאה כמו זו : avrdude: stk500_getsyn

יש לצרוב מחדש bootloader ללוח שבמשדר בעזרת צורב יעודי USBASP או להשתמש בלוח ארדואינו שהוגדר כצורב, חשוב לתת מקור מתח של 3.3V ולא 5V .
    לאחר מכן יש לצרוב מחדש את ה OpenLRSng בעזרת כבל ה FTDI.

תודה!
    462
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

שי הגרסא של ה16 בערוצים היא באמצעות ppm, נכון? כי אין למקלט 16 יציאות..?
    Gil Friman

T-rex 600esp FBL
    רחפן f450 fpv
    MS Composite Swift II
    Hitec Aurora 9

תודה!
    93
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Friman צפיה בהודעה
    שי הגרסא של ה16 בערוצים היא באמצעות ppm, נכון? כי אין למקלט 16 יציאות..?
    כמובן, אבל אם אתה מגדיר בצריבה תמיד PPM (בלי צורך לג'מפר את 7+8) אז יש לך גם 7 ערוצים פיזיים, אמור להיות תפריט channel config אני מקווה שיש שם בחיר איזה ערוץ מופיע גם בחיבור פיזי, ואז משתמשים ב-8 ערוצים ב-PPM ועוד 7 פיזיים זה 15 ערוצים..... לא בדקתי עדיין, הדואר הפתיע והגיעו לי 13 חבילות, אני לא יודע מאיפה להתחיל, כבר לא ישנתי הלילה......

תודה!
    462
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי sevet צפיה בהודעה
    כמובן, אבל אם אתה מגדיר בצריבה תמיד PPM (בלי צורך לג'מפר את 7+8) אז יש לך גם 7 ערוצים פיזיים, אמור להיות תפריט channel config אני מקווה שיש שם בחיר איזה ערוץ מופיע גם בחיבור פיזי, ואז משתמשים ב-8 ערוצים ב-PPM ועוד 7 פיזיים זה 15 ערוצים..... לא בדקתי עדיין, הדואר הפתיע והגיעו לי 13 חבילות, אני לא יודע מאיפה להתחיל, כבר לא ישנתי הלילה......
    מה שאתה אומר זה בהחלט מעניין, כי אני רוצה להשאיר 2 ערוצים פיזיים (לבאזר איתור ולמתג מעבר בין מצלמות), וצריך עוד 7 ערוצים ללוח עצמו (4 ערוצי שליטה, ערוץ 5 למצבי טיסה, ערוץ 6 לpid ו/או tilt למצלמה, ערוץ 7 לauto trim).. חשבתי להשתמש גם בppm כדי לצמצם את מספר החוטים מהלוח למקלט. אם אכן יש אפשרות גם להוציא חלק מהערוצים בppm ישירות ללוח וגם לשמור עדיין על מס׳ ערוצים שנותרים פיזיים, מבחינתי זה אידאלי.
    אני עוד רוצה לעשות בדיקת טווח מסודרת עם מקלט ה2.4ghz שיהיה לי למה להשוות להמשך, ואז אעבור להתעסק שוב עם הopenlrs.. הגיע לי הנגויה 772 למשדר, ובניתי אנטנת סנדרס-סטייל (מונופול) למקלט. אני מתלבט אם לא לבנות למקלט אנטנת דיפול. אמרת שי שקיבלת תוצאות יפות עם אנטנת מונופול למקלט?
    בכל אופן אני עדיין לא מרגיש מספיק בטוח לשלוח את הרחפן הרחק לצורך בדיקת טווח, צריך לצבור עוד טיפה נסיון וביטחון. לא שאני ממהר לאנשהו... אה בעצם כן, אני צריך את המקלט 2.4 לטיסן שהקיט שלו בתקווה סוף סוף יגיע בקרוב
    Gil Friman

T-rex 600esp FBL
    רחפן f450 fpv
    MS Composite Swift II
    Hitec Aurora 9

תודה!
    93
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

דיאפול readymadeRC ששמתי בתצורת V אבל יותר פתוח עם Nagoya 772 עבד לא רע, אני דיי טעיתי עם ה-772, לקחתי אותה בגלל הזוית המשתנה, חשבתי שעובר כבל בפנים אבל הציר הוא המוליך, נראה לי שזה לא משהו והיה עדיף ה-771, יש לי עכשין RMCMIL (בערך השם) מהסיני שזה עוד חיקוי למקור ה-Diamond 771 (שכבר היה כדאי לי לקנות) אבל זו עובדת עוד יותר טוב ובהרבה מה-772, זה גם תלוי מיקום (הפרעות) במקום הרגיל שלי בהוד השרון קלטו עם ה-772 הרבה יותר "קופצני" מאשר במקום יותר נטוש, ה-RMILEC עובדת לי טוב גם שם. אפשר ממש בקלות לעשות עם ה-OpenLRS סקר אתר לאיזה תדר הכי טוב, אולי אני איישם נוהל כזה. kha גם מתכנן פרוטוקול החלפת תדרים באוויר .

עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. [שאלה] מישהו התנסה
    על ידי LiorNT בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 20-11-2012, 23:34:10
  2. [שאלה] מישהו התנסה עם הבקר ההזה?
    על ידי Yoav Lahav בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 19-11-2012, 15:53:10
  3. [שאלה] האם מישהו התנסה בדגם הזה ?
    על ידי shaharg בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים