היי,
עשיתי קצת סדר אצלי בדברים ומצאתי את דאון הזה ששכב הרבה זמן שמישהו יגע בו. הוא ממש חמוד ויש לו פוטנציאל של שעות של הנאה.
הכנף קלקר ומצופה בלזה, בניה ישנה וטובה, הגוף פיבר והוא בא עם כל מה שצריך - אביזרים מתקון, פושרודים, לינקים וכו. באמת סט אביזרים מכובד ואיכותי - הלינקים עשויים פיבר
המוטה שלו היא 113 ס"מ(קטנטן) ובסה"כ הוא נראה מאוד חמוד. כמובן שמצאתי אותו ללא חוברת או כל דף הסבר. מישהו מכיר אותו? יודע מה שמו?
זה ה SETUP שהולך לעלות עליו עם פרופ של "6.5-"8 (עדין לא הוחלט, צריך לעשות מדידות זרם) ב 2 תאים. מה אתם אומרים?
הסיבה שאני זקוק לעזרתכם היא הפאזל של מתקון המגשים הפנימיים כלומר של הסרוו ושל המגש שאמור להחזיק את המקלט (ואולי גם את הבקר)
מכיוון שחוברת לא בנמצא צילמתי את החלקים והרכבתי כפי שנראה לי אבל משהו שם קצת מוזר.
1. איפה בדיוק ממקמים את זה?
2. האם המגשים "מחוברים"? כלומר מגש הסרוו מחובר בעזרת הרגלית הקטנה למגש הגדול? החור מתאים בול..
3. מה ה CG?
4. אני מתלבט בנוגע לחלק מסויים. הזיז הקטן הזה של חצי העיגול עם החור. החלק פה הוא:
האם זה סתם חלק "ספר" Spare של חיזוק החלק שמבו הכנף מתחברת לגוף. יש עוד אום נעץ נוסף בחבילה כך שייתכן שזה חלק גיבוי
או
שזה מתחבר לחלק התחתון של המחזיק של המגשר הראשי כמו שהרכבתי פה - הוא מתאים בול מבחינת החורים והפאזל
למישהו יש רעיון או מכיר את הכלי?
תודה