השרשור מתעדכן אוטומטית כל 30 שניות .
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
טעינה מחדש
-
StevensAero XS480
שלום טיסנאים יקרים,
אני טיסנאי מהעבר שחוזר לתחום. הייתי חבר קלוב התעופה לישראל בין השנים 1974 עד 1984 בערך. בשנה האחרונה נדלקתי על התחום מחדש וכיף לראות את השינויים שעושים את החיים קלים יותר- דבק CA, חיתוך בלזה בעזרת לייזר, מנועים חשמליים ומשדרים/ מקלטים דיגיטליים.
רציתי לחלוק איתכם כמה תמונות מהקיט שאני בונה כרגע. זה קיט של חברה אמריקאית מעולה בשם STEVENSAERO בעל מוטת הכנפיים של 120 ס"מ
את כל הפרטים תוכלו למצוא כאן:https://www.stevensaero.com/StevensA...plane-kit.html
הקיט קל יחסית לבנייה: הוא מבוסס על חלקים מבלזה ומדיקט תעופתי שחתוכים ע"י לייזר בדיוק מופתי ומתחברים אחד לשני כמו פאזל תלת מימדי. יש חוברת הדרכה יסודית עם תמונות והסברים של כל שלב ושלב.
אני מאוד מאוד נהנה לבנות את הXS480. הבנייה מתקדמת מהר למרות שהסתבכתי קצת- אף פעם לא בניתי עם דבק CA ולקח לי זמן להבין איך לא לשים יותר מידי כדי שהוא לא ישפך לאן שלא צריך- פעם אחת הכנף נדבקה לשולחן.. והייתי צריך להפריד אותה מהשולחן בעזרת סכין... או מקרים שהאצבע נדבקה לי לבלזה... הצילו...!! גם עניין הציפוי גהיץ עוד דורש שיפור מיומנויות מבחינתי... יש לי כמה קמטים שלא הצלחתי להסיר וכמה פאצ'ים שנאלצתי להוסיף כדי לכסות פאדיחות בגיהוץ...
בכל אופן זה ממש כיף ויצירתי לבנות את הטיסן הזה. גם פתרון הבעיות מאתגר. אני כבר מחכה לטיסת הניסוי וחושב על הקיט הבא.
כרגע אני ממתין לעוד חלקים (סרוויים וכו') שאמורים להגיע בדואר מארה"ב (וזה כידוע יכול לקחת זמן בדואר ישראל...) אז הבנייה מתעכבת. אעדכן בהמשך.
אשמח לענות על שאלות בנושא.
טיסה נעימה
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
-
חוקי הפורום