-
תגובה להודעה: תשעה באב!
חברים, בעליו של הטיסן הינו אני.
הרשו לי לספר לכם בקצרה את מהלכו של סיפור זה:
לפני כחודש הזמנתי מחנות בארץ את הטיסן הנ"ל, לאורך כל הדרך התייעצתי עם אשר בנוגע לטיסני EDF כיוון שמעולם לא הטסתי טיסנים שכאלו.
הוזמן במיוחד לטיסן הזה מניפת אלומיניום עם מנוע בעל הספק של 1000W (נממד גם לווידוי)
דחף של למעלה מ1.5KG.
על הטיסן הורכב בקר טורניגי 100 אמפר שעבד בעבר על טיסנים אחרים ללא בעיות,
הטיסן הגיע יום שישי לפני שבוע וחצי, יום שבת הורכב במלואו, יום ראשון התייצבתי אצל אשר לבצע את ההתקנה של המנוע, הייתי תלוי באשר בזה שייתן לי להשתמש בסוללת 4 תאים שלו (שלא הייתה ברשותי כיוון שרציתי לראות איזה משקל יידרש למרכז כובד נכון)
ההגאים כוונו בהתאם להמלצות יצרן עם EXPO, מרכז הכובד היה מדוייק (80MM מאחורי שפת ההתקפה)
אשר אמר בנוכחות חבר שלי שהוא רוצה לעשות את הטסט כדי לחסוך ממני פאדיחות ואמר שה"טיסן עליו"
במידה ויקרה משהו!
גם אני וגם חבר שלי הבנו שהבן אדם מספיק בטוח בעצמו כדי להטיס את הטיסן ולשלם במקרה הצורך עבור הנזקים.
הרשו לי להציג בפניכם את ההמראה: 20 מטר, ואילוץ לניתוק מהקרקע מצד אשר (ביקשתי ממנו שיריץ את הטיסן לאורך רב על המסלול לפחות 50 מ' על מנת לצבור מהירות)
הוא ביצע ניתוק ובאופן מיידי איך שהתרחש הניתוק קצה כנף שמאל הזדקר והתחיל לגלוש, הוא התחיל להילחם עם הטיסן וכמו מה שנראה במקביל נתן פול אפ כדי להתנגד לו, הטיסן טס כ100 מ' באוויר שהוא במהירות הזדקרות ולאחר מכן אשר אמר "הטיסן הלך" ואני חשבתי לעצמי למה הטיסן הלך אם הוא עדיין באוויר והשליטה בו עדיין קיימת?
הוא עזב את הסטיקים!
כתוצאה מכך נתן לטיסן להתרסק, רצנו אליו כמובן והנזקים הם כפי שרואים, הוא אמר לי להחליט מה אני רוצה לעשות בנוגע לעניין הזה כי אחרי הכל מן הסתם כל הצדדים מרגישים רע, אני הנחתי שהוא יציע לי להביא לי טיסן חדש, אך באותו יום של הריסוק (שעוד לא עיכלתי אותו) הוא הציע להביא לי את הטיסן קלקר שלו L-39 עם מנוע ו2 סרווים ובקר 30 אמפר (טיסן שערכו לטעמי 300-400 ש"ח לכל היותר)
בכל אופן נתתי לו את הטיסן שלי כדי שיתקן אותו כי הוא אמר שהוא יתקן אותו, גם אני וגם חברי הסקנו שברגע שהטיסן יתוקן הוא יוחזר אליי, במקביל אשר אמר שהטיסן יתוקן לאורך זמן וזה ייקח לו משהו כמו חודש לפחות..
אתמול פניתי בהודעה אישית אל אשר בהבנה שעשיתי טעות שנתתי לו את הטיסן ועדיף שאני יבצע את התיקון באמצעים שיש ברשותי, ושאחזיר לו את הטיסן שלו ולא קרה כלום (לאחר שיחה שהייתה לי עם אבא שלי שהכניס בי קצת הגיון)
הוא התקשר אליי היום בטענה שלא מקובל עליו והוא לא מתכוון להחזיר את הטיסן אלא אם אשלם לו עבור כל החלקים והחומרים שרכש עבור הטיסן (בעלות של 800 ש"ח לטענתו)
כמובן שזה לא מקובל עליי, אני רוצה את הטיסן שלי אשר!
לא ביקשתי ממך לעשות את התיקון כל כך מהר, וסלח לי אבל אני לא מרוצה מאופן התיקון של הטיסן.
לאחר ייעוץ עם מס' רב של אנשים מהתחום, המסקנה שלי היא חד משמעית והאשמה היא עלייך!
אתה טענת שהיה CUTOFF בבקר מה שנבדק מאוחר יותר בנוכחותך ונבדק כלא אפשרי.
אתה טענת שמשהו חסם את היניקה מה שלא סביר כי בטיסן הנ"ל יש המון חורי CHEATER מה שנקרא.
אתה טענת עוד מס' טענות שהן מופרכות לחלוטין.
אני בסה"כ רוצה את הטיסן שלי ותו לא.
אם לא שיהיה לך לבריאות, אצלי כסף זה לא הכל בחיים.
גיא.
-
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
-
חוקי הפורום