ציטוט נכתב במקור על ידי ניסן וצחי צפיה בהודעה
אני עדיין חושב שלקרוא מאמר לא בא במקום לעבור הדרכה אצל מקצוען.
אני עשיתי קורס כיוון מסוקים (במקום היחידי שעושה כאלה) והבנתי שלמרות שקראתי הרבה מאמרים לא יישמתי אותם נכון.
לעיתים קוראים מאמר ויכולים להבין לא נכון, לכן מומלץ ואף רצויי לבצע קורס או הדרכה במקום מסודר שמבצע קורסים כאלו.
בהחלט נכון, שחיה לא לומדים בהתכתבות. אבל מאמרים מגרים את הדמיון והרצון ללמוד ולהתפתח. להצמד למדריך זה תמיד טוב ונכון, אבל כחניך וכמדריך אני מעדיף ללמוד את הצד התיאורטי לפני ההגעה לשטח.
בנוסף, יש המון אפשרויות ללמוד, ולא רק בקורסים. זו אולי דרך טובה שניתן ללמוד בה בצורה מהירה ונכונה, אבל מה לעשות, לא לכולם יש את הזמן לעשות קורס מרוכז ולרבים יותר אין את הכסף לזה. לדעתי,הלמידה בשטח מחבר, במועדונים השונים, או במימון של חנות שממנה נרכש הכלי זו דרך טובה ומתאימה לרוח התחביב.
אני אישית, לפני המון שנים, שילמתי לבחור שידריך אותי ב"פרויד" ולא ממש התקדמתי, אחרי זה הייתי שייך לקלוב בפ"ת ושם למדתי לא מעט. ממש את הפיינל למדתי מחבר בשדה. לפני שנתיים הגעתי לצוק בת-ים ושם לימדו אותי להטיס צוקים..... והכל בחינם.
אז שנה טובה לכולנו.
איציק