שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 40

נושא: איזה מאמר הייתם רוצים לקרוא

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    מנחת הבית
    אלישמע: מנחת שאישרתי ברת"א.
    תודה!
    124
    הודה 150 פעמים ב 98 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: איזה מאמר הייתם רוצים לקרוא

ציטוט נכתב במקור על ידי ניסן וצחי צפיה בהודעה
    אני עדיין חושב שלקרוא מאמר לא בא במקום לעבור הדרכה אצל מקצוען.
    אני עשיתי קורס כיוון מסוקים (במקום היחידי שעושה כאלה) והבנתי שלמרות שקראתי הרבה מאמרים לא יישמתי אותם נכון.
    לעיתים קוראים מאמר ויכולים להבין לא נכון, לכן מומלץ ואף רצויי לבצע קורס או הדרכה במקום מסודר שמבצע קורסים כאלו.
    בהחלט נכון, שחיה לא לומדים בהתכתבות. אבל מאמרים מגרים את הדמיון והרצון ללמוד ולהתפתח. להצמד למדריך זה תמיד טוב ונכון, אבל כחניך וכמדריך אני מעדיף ללמוד את הצד התיאורטי לפני ההגעה לשטח.
    בנוסף, יש המון אפשרויות ללמוד, ולא רק בקורסים. זו אולי דרך טובה שניתן ללמוד בה בצורה מהירה ונכונה, אבל מה לעשות, לא לכולם יש את הזמן לעשות קורס מרוכז ולרבים יותר אין את הכסף לזה. לדעתי,הלמידה בשטח מחבר, במועדונים השונים, או במימון של חנות שממנה נרכש הכלי זו דרך טובה ומתאימה לרוח התחביב.
    אני אישית, לפני המון שנים, שילמתי לבחור שידריך אותי ב"פרויד" ולא ממש התקדמתי, אחרי זה הייתי שייך לקלוב בפ"ת ושם למדתי לא מעט. ממש את הפיינל למדתי מחבר בשדה. לפני שנתיים הגעתי לצוק בת-ים ושם לימדו אותי להטיס צוקים..... והכל בחינם.
    אז שנה טובה לכולנו.
    איציק
    Some things you can only really appreciate from above
    אתה צינור : http://www.youtube.com/user/IRonen

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי איציק רונן צפיה בהודעה
    בהחלט נכון, שחיה לא לומדים בהתכתבות. אבל מאמרים מגרים את הדמיון והרצון ללמוד ולהתפתח. להצמד למדריך זה תמיד טוב ונכון, אבל כחניך וכמדריך אני מעדיף ללמוד את הצד התיאורטי לפני ההגעה לשטח.
    בנוסף, יש המון אפשרויות ללמוד, ולא רק בקורסים. זו אולי דרך טובה שניתן ללמוד בה בצורה מהירה ונכונה, אבל מה לעשות, לא לכולם יש את הזמן לעשות קורס מרוכז ולרבים יותר אין את הכסף לזה. לדעתי,הלמידה בשטח מחבר, במועדונים השונים, או במימון של חנות שממנה נרכש הכלי זו דרך טובה ומתאימה לרוח התחביב.
    אני אישית, לפני המון שנים, שילמתי לבחור שידריך אותי ב"פרויד" ולא ממש התקדמתי, אחרי זה הייתי שייך לקלוב בפ"ת ושם למדתי לא מעט. ממש את הפיינל למדתי מחבר בשדה. לפני שנתיים הגעתי לצוק בת-ים ושם לימדו אותי להטיס צוקים..... והכל בחינם.
    אז שנה טובה לכולנו.
    איציק
    אני ממש מצטער אבל הרמת לי להנחתה... באמת אי אפשר ללמוד לאסוף צדפים בהתכתבות הנה כמה תמונות מימים עברו, זאת הייתה אחת ההטסות המצחיקות.. קפיצה שלי מהאוטו של גידי, הדבקת 'ל' עליך ועל דורון ואח"כ כיף גדול

"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

מנחת הבית
    תודה!
    124
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי MDreamer צפיה בהודעה
    אני ממש מצטער אבל הרמת לי להנחתה... באמת אי אפשר ללמוד לאסוף צדפים בהתכתבות הנה כמה תמונות מימים עברו, זאת הייתה אחת ההטסות המצחיקות.. קפיצה שלי מהאוטו של גידי, הדבקת 'ל' עליך ועל דורון ואח"כ כיף גדול

אוי זה היה יום הזוי, לפי זה שאני מחזיק את ה"שרק" ביד זו הפעם השניה שלי בצוק. בפעם הראשונה גיא תקע לי משדר ביד וזרק את הטיסן החוצה.... הוא דפוק אבל היה מדהים, אחרי זה נכנסתי לעניינים.

אורח Guest

אוי זה היה יום הזוי, לפי זה שאני מחזיק את ה"שרק" ביד זו הפעם השניה שלי בצוק. בפעם הראשונה גיא תקע לי משדר ביד וזרק את הטיסן החוצה.... הוא דפוק אבל היה מדהים, אחרי זה נכנסתי לעניינים.
    קודם כל תגיד תודה שהוא תקע לך רק את המשדר ביד....ודבר שני ,זה נקרא שחרור מהפחד.... יש מקומות אחרים שבהן אתה יכול "לשחרר מהפחד" ....עלמות חן חסודות.....וכאן אני יעצור

מנחת הבית
    תודה!
    124
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי שאול אביגור צפיה בהודעה
    קודם כל תגיד תודה שהוא תקע לך רק את המשדר ביד....ודבר שני ,זה נקרא שחרור מהפחד.... יש מקומות אחרים שבהן אתה יכול "לשחרר מהפחד" ....עלמות חן חסודות.....וכאן אני יעצור
    אני לא יודע אם אתה מכיר את גיא.... אבל הטיסן שהוא זרק לא היה שלו אפילו...
    אבל זה גיא וככה אנחנו אוהבים אותו
    שנה טובה לכולם.
    בואו סגור את השרשור הזה בנימה אופטימית.

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני לא יודע אם אתה מכיר את גיא.... אבל הטיסן שהוא זרק לא היה שלו אפילו...
    אבל זה גיא וככה אנחנו אוהבים אותו
    שנה טובה לכולם.
    בואו סגור את השרשור הזה בנימה אופטימית.
    עפ"י מה שאני בכלל הבנתי, באותו אירוע גרברי השלט שהחזקת והטיסן לא היות על אותו תדר שמחתי לעזור "לשחרור"

מעיין "המשחרר" דרימר
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •