שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 40

נושא: איזה מאמר הייתם רוצים לקרוא

תצוגה בשכבות

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: איזה מאמר הייתם רוצים לקרוא

ציטוט נכתב במקור על ידי שאול אביגור צפיה בהודעה
    שאילתה קטנה לי אליך....ואתיחס לציטוט ים המודגשים .
    מי קבע מי הוא ומה הוא "מורה"? האם אדם שהחליט לקחת כסף הופך למיקצועי?. האם האחריות שלו משתנה? האם הוא אחראי לנזקים שיגרמו לך או לכלי ?.האם הוא רשום במשרד העבודה כאדם שעיסוקו הוא לימוד הטסה? .
    ידידי היקר.הסוגייה הנ"ל מורכבת מאוד.ואין לי ספק שאתה פועל מרגשות מסוימים שאני מאוד מכבד אותם.אולם אני חושב שאתה חוטא לנקודה של המילה "מורה" וכל המשמעות לכך.

לגבי האימרה המודגשת השניה .כנראה שאינך יודע מה ההבדל הדק בין "להכריח" לבין "לגרום לך לשלם,והרבה". אבל אני מאמין שאתן לזמן לעשות את שלו. אני בטוח שבמקרה הזה אינני טועה...מפני שפעם גם אני הייתי כמוך במגוננים....יום טוב ושנה טובה ידידי .
    ומי בדיוק קבע שאתה מורה? מדוע אתה מלמד אנשים להטיס (לפחות כך רשמת) האם את ההבדל עושה התשלום - בין אם זה מורה או לא.
    עפ"י דבריך - הספק ללמד לאלתר! (אתה יכול לסכן חיי אדם)
    דבר שני לא הבנתי מה זה לגרום לי להוציא הרבה כסף - יש מחיר, או שמתאים לי או לא.
    מלכתחילה, כאשר נכנסתי לתחום התוצאה היא הוצאות לא מעטות - אבל זו בחירתי, ואף אחד לא "גרם" לי.
    אין לי שום רגשות, בעצם יש לי - אני מכבד בני אדם באשר הם. פשוט נשבר שכל מי אבל כל מי שמעיז להוציא את המילה ליאור זהבי או עמית פורת אתה קופץ ומתחיל עם הציניות שלך.
    שני האנשים הללו עזרו לי לא מעט בין אם תשלום ובין אם לא - מנדט שלי.
    כך, שיש לי הזכות המלאה לרשום מה בא לי על שני החברה האלו, גם בלי ההערות שלך.
    לסיכום - באמת ניתן לזמן לעשות את שלו, ובאמת - אני לא מגונן על אף אחד פשוט עושה משהו שמזמן שכחנו לעשות - זה נקרא לפרגן.
    תאמין לי, אנחנו לא מכירים , אבל אם היינו הייתה מבין שכנראה שאם אתה הייתה עוזר לי, ולא משנה באיזו דרך - בין אם תשלום ובין אם לא, הייתה זוכה לפרגון במקומות מסויימים, אבל עד אז - לעולם אל תקטול אותי במה שאני חושב ובטח את הציניות שלך תשמור לעצמך.
    נערך לאחרונה על ידי ניסן וצחי; 27-09-2008 בשעה 15:14:19.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •