שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 40

נושא: תעופה בחקירה

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    63
    הודה 57 פעמים ב 47 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: תעופה בחקירה

אני מסכים שכל התסריטים הנ"ל אפשריים, אבל מציע להתחיל ללכת מהקל אל הכבד, כלומר קודם כל לשלול מצב של סרוו תקול, הגדרת FS לא נכונה ואח"כ להמשיך לבדוק את יתר הרכיבים. לגבי הבחור מדנמרק שכתב ב-RCGROUPS, עם כל הכבוד, עדיין לא הגענו כאן לתנאים של חורף אירופאי...
    לגבי עניין הטווח של ה-6100, אני יכול להעיד על עצמי שאני מטיס את הטירקס 450 שלי עם מקלט דומה ה-6000 שגם הוא מקלט יחיד ללא מקלט SATELITE נוסף, ומוגדר ע"י ספקטרום כמיועד לקלקריים למיניהם ו-PARKFLYERS לטווחים קצרים וכו', ויוצא לי להטיס אותו מאוד רחוק כך שכמעט אני מאבד אוריינטציה, אבל מעולם לא יצא לי מטווח השידור, כך שאם באמת עודד משתמש במקלט כזה, וזו לא פעם ראשונה שהוא משתמש בו אז לא נראה לי שזו הבעייה. תחליף סרוו ותראה אם התופעה חוזרת על עצמה.

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: תעופה בחקירה

ציטוט נכתב במקור על ידי liran צפיה בהודעה
    אני מסכים שכל התסריטים הנ"ל אפשריים, אבל מציע להתחיל ללכת מהקל אל הכבד, כלומר קודם כל לשלול מצב של סרוו תקול, הגדרת FS לא נכונה ואח"כ להמשיך לבדוק את יתר הרכיבים. לגבי הבחור מדנמרק שכתב ב-RCGROUPS, עם כל הכבוד, עדיין לא הגענו כאן לתנאים של חורף אירופאי...
    כיצד תשלול סרוו תקול אחרי הריסוק? הוא אמר שהלכו 2 סרווים בריסוק. איך תדע אם הלך לפני או אחרי הריסוק? דווקא במקרה הזה לסדוק FS זה 2 שניות וזה הדבר הקל.
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •