שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 40

נושא: תעופה בחקירה

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    22
    הודה 81 פעמים ב 51 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: תעופה בחקירה

עודד, קודם כל אהבתי את הגישה.

אני אאבד נקודות פופולאריות אבל הייתי מאוד נזהר עם המקלט הנ"ל. העובדה שעד עכשיו לא סבלת מבעיות עם המקלט הנ"ל אינה אומרת דבר. אני לא משתמש ב-2.4 אבל מקריאה חטופה עולה שה-6100 אינו מיועד למסוקים רציניים (והקופטר X רציני). מסוקים חשמליים סובלים מהפרעות הרבה יותר מטיסנים בגלל הקירבה של הרכיבים השונים ולכן לא כדאי להסתמך על הטווח בלבד. לא במקרה מיועד המקלט הנ"ל ל-PARK FLYERS.

תזמין לך BEC חיצוני (אם אין לך). חד משמעית, BEC לינארים (אלה שמהווים חלק מהבקר) אינם מיועדים ל-3S + ג'ירו + 4 סרוואים. גם פה ישנם מטיסים רבים שיגידו שהם מטיסים כך שנים, אך מדובר בסיכון שלא לוקחים במסוקים חשמליים. אפשר להזמין BEC כזה ב-9$ ולהטיס בראש שקט.

תקלה בסרוו לא תגרום בדר"כ למה שתיארת ולכן כמובן שאתה צריך להחליף את הסרוואים אך לא הייתי שם אותם במקום הראשון כגורם.

לסיכום:
    1. להחליף מקלט - גם אני חסיד גדול של הובי סיטי ושות' אך בעניין מקלטים למסוקים שלי אני מעדיף להשקיע קצת יותר.
    2. להוסיף BEC חיצוני (אם עדיין אין)
    3. סרוואים חדשים שממילא צריך להחליף.

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מישהו יכול בבקשה להסביר את ההבדל שבין ה BEC הפנימי לחיצוני ולמה הוא משפיע במקרה זה?

תודה!
    10
    הודה 20 פעמים ב 16 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי vinay צפיה בהודעה
    מישהו יכול בבקשה להסביר את ההבדל שבין ה BEC הפנימי לחיצוני ולמה הוא משפיע במקרה זה?
    ע"מ להבהיר את הנושא, בהמשך למה שכתוב עודד ו-SHANTI, כאשר את קונה בקר, לרוב מפורט בנתונים הטכניים יכולת צריכת הזרם מה-BEC בהתאם למספר התאים.
    ישנם לא מעט בקרים אשר לא מסוגלים לתפעל 4 סרוואים וג'ירו במתח של 3 תאים.
    במידה ואינף רוצה לוותר ולהחליף את הבקר, יש צורך ב-BEC חיצוני.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הי

BEC מוריד את מתח הסוללה למתח המקלט/סרוואים (5V או 6V).

BEC לינארי ממיר את המתח העודף לחום. ככל שההפרש בין מתח הכניסה (סוללה) והיציאה (מקלט + סרוואים) גדל וככל שהזרם הנצרך גדל נדרש לפזר יותר הספק (חום). BEC לינארי מתאים לפיזור של עד 0.5W לכן אם בסוללה 3 תאים ניתן לצרוך כ- 70 mA. מעבר לכ- 70 mA כמות החום גדולה מדי.

Switch Mode BEC משתמש במיתוג (switching regulator) כדי להעביר כמויות קטנות של אנרגיה מהסוללה ביעילות גבוהה כך שההספק (חום) המבוזבז בהמרת המתח קטן יחסית.

BEC חיצוני אינו בהכרח טוב מ- BEC פנימי. בקרים באיכות טובה כוללים Switch Mode BEC ולא BEC לינארי. בכל מקרה לא הייתי סומך על BEC ב- 9$.

אם הסוללה בעלת זרם פריקה גבוה והבקר באיכות טובה הייתי נשאר עם ה- BEC הפנימי. אם לא הייתי קונה BEC באיכות טובה .

Shanti
    נערך לאחרונה על ידי Shanti; 30-09-2008 בשעה 17:12:42.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •