המשך עבודה על הטיסן.
אבל לפי כן נשאלתי על צורת היצור של כני הנסע. הם נעשו ממוט פלדה קפיצית בקוטר 2.4 מ"מ שנירכש בחנות טיסנים - משהו מוזר ונדיר במחוזותינו, מכוון שלשם שינוי, שם זה עלה פחות ( 10 ש"ח ) מאשר בחנות של מוצרי מתכת, שבא דרשו 40 ש"ח עבור הפלדה הזו. הכיפוף מצריך רק מלחצים (קטנות, לא משהו מיוחד) ופטיש פשוט. אין שום בעיה לכופף פלדה כזו עד ל-90 מעלות אבל חשוב למדוד ולבדוק לפני ביצוע העבודה - נסיון לכופף בחזרה או לשנות במידה רבה את הכוון ישבור את הפלדה (גם כיפוף פלדות עבות יותר - 4 מ"מ אפשרי בלי מלחציים חזקות במיוחד).
בעיה אחרת בטיסן היא כוון הסיבים בהגה הכוון. הסיבים צריכים להיות בניצב להגה הגובה לשם הדבקה טובה וחזקה יותר. אבל הטיסן נבנה כך ע"י מי שממנו קבלתי את הטיסן (הוא לא בניה שלי) ומכוון שהטיסן מבית טוב, בנה אותו עו"ד, שאחיו היה שופט (בעליון) ואבא שלו היה שופט (בעליון גם כן) ואני רוצה עד כמה שאפשר לשמור על המקור, הגה הכוון ישאר כך עד שיוחלף רק אם ישבר.
מכוון ששתי הדבקות של מוטות בגוף התפרקו, ואני לא רוצה שהטיסן יתפורר באויר בשל ההדבקה הישנה החלטתי לחזק את כל ההדבקות הללו ע"י משולשי חיזוק (כוון הסיבים כמו שצריך - בין שתי הקורות) קצת מעכב ומאיט את הבניה, אבל לא נורא
המשך יבוא.....
![]()