איך השלט הזה ?
ואיך המחיר שלו ?
http://www.tholon.co.il/site/detail/...tail_id=753239
איך השלט הזה ?
ואיך המחיר שלו ?
http://www.tholon.co.il/site/detail/...tail_id=753239
אם יש לך מישהו שיכול להביא לך מארה"ב, DX7 ברמה הרבה יותר גבוהה (וישמש אותך לשנים) ואמין, באזור 750 ש"ח חדש.
תלך עם אישתך או עם החברה שלך למסעדה טובה, לפחות תהנה מהכסף שתזרוק.
לדעתי הסנואה נותן את התמורה הטובה ביותר לכסף. זה שאומרים שהסטיקים נשברים זה כנראה קורה רק למטיסי הדלק (בגלל האדים או מגע ישיר בשלט) וגם זה קורה אחרי כמה שנים (אם בכלל-אוליי בינתיים סנואה החליפו חומר?). לפני שהסטיק נשבר אפשר לראות סדקים, עם מעט דבק מהיר מונעים את הפירוק, וגם אם הסטיק נשבר גם אז התיקון הוא עם דבק מהיר. אני הדבקתי בשטח סטיק שבור, ותוך 3 דקות הטיסן שוב עלה לאויר.
לגבי ההפעלה שלו רק אם יש לך כישרון טכני של אשה בת 60 לא תסתדר איתו, לדעתי ממשק המשתמש שלו פשוט ביותר, אחרי שתבין את הפרנציפ לא תצתרך את הספר.
נערך לאחרונה על ידי leetal; 31-03-2010 בשעה 15:17:17.
לגבי הסטיקים של SANWA
אז שבירת הסטיקים לא קורת כל כך מהר במיוחד אם אתה עובד עם
השלט בצורה נורמלית ולא בצורה אגריסיבית של תנועות חדות וכדומה.
חברות השלטים המובילות הם SANWA ופוטבה - עם זה יסכימו רוב
חברי הפורום.
כל אחד אוהב חברה מסוימת ולכל שלט יתכנו בעיות מסוימות כמו לכל דבר אלקטרוני
אחר שיש בשוק
העיקר שתתאים את השלט לתקציב שלך.
ההמלצה היא ללכת על SANWA או פוטבה
איפה בדיוק ראית שאמרתי דברים כמו "יש לי שלט של חברת #$%*"??? אני לא אמרתי שסנוואה לא טובים, אני אמרתי (עם גיבוי) שהסדרה הספציפית הזאת של ה RDXXXX היא פגומה כי הבתי סטיקים שלהם נסדקים! אפילו היללתי ואמרתי שיש את סדרת העילית של סנאווה (פעם קראו לדגם STYLUS, היום אני לא יודע איך קוראים לדגם העילית) שהוא עובד בסדר גמור בלי בעיות, ודרך אגב - הטווח של הסאנווה STYLUS הוא הכי גדול.
אז נכון שאין לי הרבה ניסיון ואני מטיס עם פוטאבה רק 10 שנים ולפני זה הטסתי עם JR רק 5 שנים, אבל אני אמרתי כאן רק עובדות, ולא אמרתי תקנה רק X!
לגבי התקציב - בכל חברה בין אם זה פוטאבה\JR\הייטק...... יש שלטים שיתאימו לתקציב וזה ממש לא העניין פה.
ולגבי הפונקציות - מהניסיון שלי לRD8000 יש חוסר בפונקציות ומיקסים לעומת ה8U, אבל בין אם זה יורגש או לא תלוי כבר במה אתה מטיס.
תעשה חיפוש קצרצר בתפוז ואתה תבין על מה אני מדבר