איפה בדיוק ראית שאמרתי דברים כמו "יש לי שלט של חברת #$%*"??? אני לא אמרתי שסנוואה לא טובים, אני אמרתי (עם גיבוי) שהסדרה הספציפית הזאת של ה RDXXXX היא פגומה כי הבתי סטיקים שלהם נסדקים! אפילו היללתי ואמרתי שיש את סדרת העילית של סנאווה (פעם קראו לדגם STYLUS, היום אני לא יודע איך קוראים לדגם העילית) שהוא עובד בסדר גמור בלי בעיות, ודרך אגב - הטווח של הסאנווה STYLUS הוא הכי גדול.
אז נכון שאין לי הרבה ניסיון ואני מטיס עם פוטאבה רק 10 שנים ולפני זה הטסתי עם JR רק 5 שנים, אבל אני אמרתי כאן רק עובדות, ולא אמרתי תקנה רק X!
לגבי התקציב - בכל חברה בין אם זה פוטאבה\JR\הייטק...... יש שלטים שיתאימו לתקציב וזה ממש לא העניין פה.
ולגבי הפונקציות - מהניסיון שלי לRD8000 יש חוסר בפונקציות ומיקסים לעומת ה8U, אבל בין אם זה יורגש או לא תלוי כבר במה אתה מטיס.
תעשה חיפוש קצרצר בתפוז ואתה תבין על מה אני מדבר