ציטוט נכתב במקור על ידי eranb צפיה בהודעה
אתה אדם משועמם...

ערן, עזוב אותו, חבל על האנרגיה.

אני אנסה להסביר את הדברים בעברית קלה, אולי יחלחלו מבעד לסתימה של האנשים פה.

בעל השטח החליט להעיף אותנו מהשטח - הוא אמר את זה ביום שישי האחרון. עד עכשיו מובן?

בעל השטח - כלומר - השטח שלו. לא שלנו - שלו. עד עכשיו מובן?

אנחנו צריכים לשכנע אותו להשאיר אותנו בשטח. עד עכשיו מובן?

להסביר עוד פעם? או קיי.

בעל השטח החליט להעיף אותנו מהשטח - הוא אמר את זה ביום שישי האחרון. עד עכשיו מובן?

בעל השטח - כלומר - השטח שלו. לא שלנו - שלו. עד עכשיו מובן?

אנחנו צריכים לשכנע אותו להשאיר אותנו בשטח. עד עכשיו מובן?

בגלל שהשטח שלו ולא שלנו אנחנו לא יכולים לדרוש ממנו דרישות. אני יודע שזה מבלבל ומורכב לכמה אנשים אבל זה המצב. שלו, הוא מחליט. ככה זה בחוקי קניין. אולי אצלכם בבניין אתם נכנסים לדירה של השכן ודורשים ממנו לסלול מסלול בסלון ולגדר את הטלוויזיה והשכן מסכים. בגעש, בגלל שזה קיבוץ, הם לא עובדים ככה. עד עכשיו מובן?

אז בגלל שזה השטח שלו הוא אומר לנו מה לעשות. אנחנו לא אומרים לו מה לעשות. הוא מחליט. מובן?

אפשר להסכים לדרישות שלו, שבטח יהיו תשלום מסויים קטן, שהוא פסיק ביחס להשקעה העצומה בתחביב שלנו, נכון?

ואפשר להגיד לו לך תזדיין, נכון?

אבל אז, מי שיילך להזדיין זה אנחנו - נכון? אנחנו לא נוכל לבוא לגעש. אתם תופסים את הנקודה הזאת?

אתם בטוח תופסים את הנקודה הזאת? אתם תופסים עד כמה געש בסכנה? עד כמה אנחנו קרובים לאבד את המקום הנהדר הזה?

אתם מודעים אגב עד כמה רון טוסמן וערן ואני מחזרים אחרי הבנאדם שיוותר ולא יעיף אותנו בזמן שאתם יורקים את הרעל שלכם?

אתם תופסים שאתם לא בפוזיציה לדרוש דרישות? שהדרישות שלכם אידיוטיות? שאתם בלחיצת אצבע זורקים מאות דולרים אצל הסיני פעמיים בשבוע, אבל על חמישים שקל על מקום להטיס את מה שאתם קונים אצל הסיני אתם שופכים כאלה כמויות של זעם? אתם תופסים כמה ירדתם מהפסים?

עומדים להעיף אותנו מגעש. אולי כבר הפסדנו את המקום. אז תסתמו בבקשה ותנו לנסות להציל אותו. ובוגל, כמו שערן כתב, במקום לרסס בנגטיביות, אתה יותר ממוזמן לבוא לפגישה. החשדנות והנגטיביות שלך ושל אנשים פה היא מטורפת. פשוט צור קשר עם רון טוסמן שלקח על עצמו לנהל את העסק כי הוא פגש בשטח את יורי ובוא. כל מי שרוצה מוזמן. יש דבר אחד שמעניין אותנו וזה געש. עכשיו אפשר קצת שקט בבקשה?