מיליס
קלוב התעופה
אין לי, "יהיה בסדר.."
אחר
נערך לאחרונה על ידי eitan-ro; 04-05-2010 בשעה 14:54:14.
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
הקלוב בדיוק כמו מיליס כפופים לחוקים של מנהל הטייס, כלומר - אם אתה תטיס ליד שדה תעופה ותקרה חלילה תאונה אוורית, אז שום ביטוח לא של מיליס ולא של שמיליס יכסה אותך מהסיבה שעברת על החוק!
תכלס אין הבדל משמעותי בין הביטוחים, ההבדל הוא שהקלוב הוא גוף שדואג לטיסנאים והוא קיים בשביל הטיסנאים! וככל שיהיו בו יותר פעילים כך כוחו יגדל וזה יבוא לקראתנו!
בכל מקרה אתם מוזמנים לקרוא את הפוליסה של הקלוב כאן.
איתן.
אל תפגע אבל זו סוג של הטפה ולא עמדה רשמית של הקלוב.
מזכיר , משהו , את ויכוחי געש.
הייתי שמח לו אנשים היו פחות החלטיים ופשוט מפרטים את סיבותיהם האישיות לבחירת ביטוח זה או אחר.
אחרת נרד גם פה לרמת ההשמצות ועוד הצהרות כגון "אני יודע משהו שאתם לא"...
ולאייל שפירא (שפתאום מתקשה בגוגל):
www.aeroclub.org.il
www.millis.co.il
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
כבר יש פה 40 שאין להם ביטוח.
אפשר להתאגד ולהוריד את המחיר.
נדמה לי שהחוק אוסר על הטסה במרחק של פחות מ250 מטר ממקום יישוב. כנראה שהכיסוי הביטוחי כפוף לזה.
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
ידידי היקר, כתבת שטויות !
ביטוח צד ג' מגן עליך מפני תביעות בגין מעשה או מחדל שלך. כמו שביטוח הרכב שלך מכסה תביעות צד ג' גם אם עברת באור אדום (עבירה מפורשת על החוק !) גם במקרה של ביטוח צד ג' תחביב - הכיסוי אינו מותנה באי עבירה על החוק (להבדיל מהשתתפות בביצוע פשע) אלא בסייגים הכתובים בפוליסה. כמעט תמיד תאונה היא עבירה על איזה חוק שהוא (ואם מתייחסים לסע"מ של הקלוב - אין הטסה אחת שהטסת בחייך שלא עברת בה על איזה חוק או שניים). ולגבי הקלוב שדואג לטיסנאים - שטות בהבנת חוק ההשרדות של הארגון - "הלקוח" של הקלוב הוא "ציבור המטיסים" ולא המטיס עצמו. אם יסתבר להם שבשל התביעה שלך הם עלולים לאבד את הביטוח לכולם, יפקירו אותך תוך 3 שניות וללא היסוס. אם יסתבר להם שהתאונה שלך מעמידה את הקלוב (הארגון) באור שלילי, הם יתנערו ממך לפני שתוכל להגיד "טיסן רדיו" (אז גם תשמע מילים כמו: אין מה לעשות, צר היה לנו לגלות שגם אצלנו היה תפוח רקוב בארגז). הארגון (תמיד, כל אירגון) יש לו אג'נדה ואינטרסים משלו ורק למענם הוא פועל. אם במקרה הם חופפים לשלך, תהנה מרוח גב. אבל אם הם בניגוד לשלך, הארגון ידרוס אותך כמו קטר רכבת. בביטוח פרטי זה שונה - ביטוח פרטי הוא חוזה אישי בינך ובין חברת הביטוח. כל זכויותך וחובותיך רשומות בו. אין אינטרסים זרים של כבוד, חינוך, יראו ויראו, טובת הכלל וכד'. כל מה שיש בו זו הפוליסה, תנאיה ואין מלבדה דבר. והכי חשוב, במקרה מחלוקת לך יתרונות מובהקים. החל מ - "הפוליסה תמיד תפורש לרעת מנסחה" (כלומר, אם ניתן להבין משפט מסויים בשני אופנים, החוק אומר שהוא יפורש באופן המיטיב עם המבוטח), "עקרון הכיס העמוק" (כלומר, במקרה של ספקות יחוייב מי שכיסו יותר עמוק, קרי חברת הביטוח העשירה), "להמנע משיפוט" (כלומר, חברת הביטוח, גם שחושבת שאפשר לשלם פחות או לא לשלם כלל, שוקלת במקרים רבים את השיקול הפרקטי של "להפטר" מהתביעה כי שיפוט הוא מסוכן עבורה בשל עקרון הכיס העמוק ושופטים "לא צפויים". לכן, חב' ביטוח נוטות להתפשר במקרים רבים). אז מי שרוצה להרגיש באמת בטוח, ירכוש ביטוח רק בפוליסה פרטית וימנע כמה שניתן מפוליסה קולקטיבית (זה נכון גם לגבי ביטוח רפואי, סיעודי, חיים תאונות וכד')
יוסי מיליס
www.millis.co.il
office@millis.co.il
טל: 09-9571192
נערך לאחרונה על ידי יוסי מיליס; 26-05-2010 בשעה 20:32:25.