מישהו יכול בבקשה להסביר איך מגיעים לשטח ההטסה במסובים ?
תודה !
מישהו יכול בבקשה להסביר איך מגיעים לשטח ההטסה במסובים ?
תודה !
סע על דרך לוד לכיון אור יהודה. תעבור את מחלף מסובים. אחרי 200-300 מטר בערך יש שביל עפר ימינה .השביל לפני הפניה של רמת פנקס
סע עם השביל והגעתה לשטח ההטסה מסובים...
"שטח ההטסה" הוא מתחת לנתיב הנחיתה/המראה של נתב"ג. המטוסים עוברים כמה מטרים מהטיסן שלך. לדעתי זה לסכן חיים של כמה מאות בני אדם.
אני ממש לא ממליץ להטיס שם. לא סתם השטח הזה לא נמצא במפת המנחתים.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
אז יש שטח אחר באיזור ?
למעט אלו שמופיעים במפה ?
ממש לא 30-50 מטרים.
אתה מתבלבל. המטוסים עוברים הרבה יותר גבוהה מהטיסנים. אני לא ראיתי טיסן שמתקרב לגבהים האלה...
תקרא מה כתבתי, 50 מטר מעל הגובה שכבר מטיסים.
רוצה להתערב על 5 מוגים+מערכת כוח?
![]()
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
דרימר, קח כיסא, שב ותירגע.
אני, לא מטיס בדר"כ במסובים.
ממש לא בגלל השטח אלא בגלל האנשים. יש שם אנשים שפשוט שכחו מהי בטיחות.
אבל מהכירות עם השטח- המטוסים עוברים הרבה יותר גבוהה מהטיסנים ויותר דרומה משטח ההטסה.
ה-placemark שדרימר שם במפה נמצא בדיוק על קו הגלישה למסלול 12, בערך 4 ק"מ ממפתן המסלול. בשיפוע גלישה סטנדרטי של שלוש מעלות יוצא שגובה של מטוס בנקודה זו יהיה בין 200 ל-250 מטרים מעל פני השטח.
כל מה שצריך זה טיסנאי שטועה קצת בשיפוט הגובה, או מתלהב קצת יותר מדי, או שניהם ביחד, ומנגד מטוס שמגיע קצת נמוך מדי, והופה...
Jack of OLD trades
תנו לשרון את המוגי ולא תהיה כל בעייה... - הוא יטוס מעל המטוסים....![]()
היי bop999,
אני לא ד"ר למרות המסכה שיש לי על הפנים. יש לי 2 כיסאות מתקפלים באוטו כדרך קבע (לכל השואלים והמתענינים) כך שאני מאוד רגוע. מיאפה הבנתם שאני לחוץ או צ-ו-ע-ק? אין סימן קריאה אחד בהודעות שלי או מקף. למה אתם מתנפלים עלי?
כשאתה נוסע בכביש 4 ממחלף גנות לכיון מחלף אלוף שדה מטוסים עוברים בדיוק מעל השטח המדובר בגובה שטיסן מגיע אליו בקלות (אני כדרך קבע מטיס דאונים בגובה כזה)
הידעת שהפסיקו להעמיס את חיריה לא בגלל הזיהום אלא בגלל שזה עוד טיפה מפריע למטוסים?
המשך הטסות בטוחות.
האמת שאני לא מבין בכלל מה יש לאנשים להטיס בשדה המגוחך הזה. שביל האספלט נמצא ב90 מעלות לכיוון הרוח, כל השיחים מסביב מלאים בקוצים ובחרא של סוסים, ובפעמיים שהייתי שם הספקתי לראות 3 מסוקי דלק שנראו כאילו הדביקו אותם באיזולירבנד.
מה גם שעצם ההתגרות במטוסי נוסעים נוחתים נראית לי כמו משחק באש.
בקיצור - לא כיף, לא ממליץ, לא אחזור לשם.
היום במקרה עצרתי בצומת, בדרכי לעבודה, ראיתי את השדה המדובר, וראיתי AIRBUS310 שדיגמן יפה מאוד את הגובה הנמוך בו חולפים המטוסים כדרך קבע, כ 200 מטר להערכתי.
ודרימר צודק, את חיריה הפסיקו לבנות בגלל הסיבה הזאתי, נוסף לומר שזה עקב הציפורים שהיו מתעופפות להן ומסכנות את מנועי המטוס.
יאללה.... בואו בהמוניכם לגעש... שם כיףףףףףףף וכולם חברים...![]()
כן ...אך בגעש לא נחמדים למסניפיי הניטרו שביננו... :-)
בבירכת נחיתות כמ'ס ההמראות
ראובן...
אני בכלל בעד חסימת כביש 4 בין מסובים לאלוף שדה לצורך הטסות בשבת בבוקר!
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי