הסיני מבקש שינויים רק דרך הטלפון, אני מניח בגלל מסה ההזמנות בהם הוא צריך לטפל. אין מספיק סינים לטיפול...
Changes to orders after payment.
If you would like to change the details on your order you need to act quickly. The safest way to change your address is by calling us.
Due to the time lag in email responses, we do not accept liability for requests which are not received or read after the parcel has been dispatched.
Simply sending us an email does not constitute an agreement nor does it mean we can act upon your request in time.
We strongly urge you to phone us if you find that your address details are incorrect or need to be changed.
יש כבר נעוץ עם חנויות
לללו וחברים נוספים,
אני חדש בתחום - פחות משנה. ככה שההכרות שלי את התחום היא מחנות טיסנים שקרובה למקום מגוריי והסיני. כשרציתי להכנס לתחום פניתי לחנות כמובן, חנות מוכרת ואמינה. הוא הציע לי חבילה למתחיל של טיסן גדול וטוב, אלקטרוניקה, שלט 4 ערוצים 2 סוללות ומטען פשוט. הוא אמר שזו חבילה מעולה למתחילים ושאני אהנה ממנה מאוד.
המחיר - 3200 ש"ח!!!!!!
אז המשכתי לחפש ובמקרה חבר הפנה אותי לסיני. מאז קניתי מהסיני (ורק ממנו): 13 סוללות שונות, טיסן טריינר (בנייה של אקסטרות ומוגים עם אלקטרוניקה מהסיני), שלט 2.4 6 ערוצים, 4 מקלטים, מטען משוכלל, סרוואים, מאריכים, דבק, פרופלורים, מגנטים, 5 מנועים, סכינים, להבים, ועוד ועוד ועוד. סה"כ 30 הזמנות שונות. כולן הגיעו, כל מה שהזמנתי הגיע ולמזלי גם עובד.
וכמה הוצאתי - 3700 ש"ח.
אני יכול להגיד בוודאות שללא הסיני לא הייתי היום בתחום.
גלעד