ציטוט נכתב במקור על ידי ללו צפיה בהודעה
מר אגל,אני לא נותן שרות לאף אחד,זה לא התפקיד שלי בעבודה,החברה שאני עובד בה נותנת שרות להערכתי בין 15,000-20,000 איש ביום,מה שידידך הסיני לא נותן ולא מסוגל לתת,ולגבי האיומים כהגדרתך אני עם הכסף שלי עושה מה שאני רוצה ומה שבז... שלי,אף אחד לא שולט לי על הכסף,וזה שאני לא יקנה ממנו זה יוריד לו בסביבות 200$-300$ מההכנסות בחודש,עכשיו אתה בטח שואל מה סכום כזה כל חודש,כן אני מטיס כל יום פעמיים ביום ולפעמים יותר,אז הבלאי אצלי קצת יותר גדול משל אחרים,וכמוני שהתאכזבו ממנו אני מאמין שיש עוד הרבה ברחבי העולם שגם הם עושים חושבים לפני שמזמינים ממנו,אז תעשה חשבון 1+1+1+1+1+1+1+1 שווה הרבה,הבנת את זה אגל
ללו היקר דבר ראשון תלמד לקרוא, השם שלי רשום בחתימה אני לא מתביש בו
דבר שני תוריד את רמת העצבים שלך חבל... הרי להתעצבן פירושו להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים.
תן לנו להמשיך להיות טיפשים.
אתה רואה שהרב הגדול כאן נהנים מהשירות והחנות אז מה הבעיה?
שוב פעם אתה חושב שזה באמת יזיז לסיני???
כמו שכבר אמרו פה חנות שמוכרת במחיריםפ כמו שהוא מוכר כנראה שלא מרוויחה הרבה. אז אם הוא לא מפסיד עד עכשיו הוא גם לא יפסיד אחרי שאתה תעזוב אותו...
מאיפה אתה יודע מה הסיני יודע לתת? אתה רק גרגיר חול קטן מהלקוחות של הסיני שהוא צריך לטפל בהם כל יום
מאיפה אתה יודע איזה שירות מקבלים האחרים?
אני יכול לציין רק לטובה את שירות הלקוחות של הסיני, לא היתה פעם אחת שפניתי אליו והנושא לא טופל כבר למחרת! אבל אני כנראה פניתי אליו עם בקשות הגיוניות... או שהוא פשוט אוהב את השם שלי לא יודע...
מציע לך פעם אחת לנסות לעבוד בשירות לקוחות שתרגיש מזה הלקוח הישראלי, תאמין לי זאת חוויה שאתה באמת לא רוצה להרגיש. גם שאתה יוצא בסדר עם אנשים ומטפל בבעיה שלהם ואפילו נותן להם מתנות על "עוגמת הנפש" שנגרמה עדין יהיו להם תלונות. ככה אנחנו הישראלים נותנים לנו אצבע אנחנו רוצים את כל היד.
יכול להיות שהסיני סימן את כל האימילים שמגיעים מהלקוח הישראלי... זאת באמת אפשרות סבירה