עושה לי חשק להתחיל גם לבנות שלי: מוסטנג אני שוקל לעשות את שלי מיס אמריקה
נכתב במקור על ידי aofer עושה לי חשק להתחיל גם לבנות שלי: מוסטנג אני שוקל לעשות את שלי מיס אמריקה כל הכבוד על הסבלנות!
נכתב במקור על ידי aofer עושה לי חשק להתחיל גם לבנות שלי: מוסטנג אני שוקל לעשות את שלי מיס אמריקה בא לי גם מיס אמריקה .... זה הכיוון
מהקטן לגדול Blade MCPX TREX 500 ESP TREX 550 TREX 700 NITRO FLYBARLESS
נכתב במקור על ידי asafh1 בא לי גם מיס אמריקה .... זה הכיוון גם לי בא על מיס אמריקה .. עוד תמונות בבקשה הפרויקט מאוד מענין אם אפשר של חיבור הכנפיים ופנים הגוף מקרוב..
נכתב במקור על ידי עמרי רז גם לי בא על מיס אמריקה .. עוד תמונות בבקשה הפרויקט מאוד מענין אם אפשר של חיבור הכנפיים ופנים הגוף מקרוב.. הבעיה עם המיס אמריקה שזה סכימה שדי קשה ליצור עם מונוקווט, הרבה צבעים והצורות מאד מעוגלות. יש למישהו רעיון יותר טוב? ציפוי חסר צבע כלשהי וצביעה עם איירבראש או משהו בסגנון?
נכתב במקור על ידי aofer הבעיה עם המיס אמריקה שזה סכימה שדי קשה ליצור עם מונוקווט, הרבה צבעים והצורות מאד מעוגלות. יש למישהו רעיון יותר טוב? ציפוי חסר צבע כלשהי וצביעה עם איירבראש או משהו בסגנון? צביעת בלזה נראית לא פשוטה כדי לקבל מרקם שווה וחלק וגם הצבע יוסיף משקל. כאן תוכל למצוא שיטות שונות.
חוקי הפורום