הגיע אליי מנוע מ RC TIMER,בזמן שיא של 6 ימים מרגע ההזמנה עד אליי לתיבת הדואר,זה ניקרא שירות מעולה.
הגיע אליי מנוע מ RC TIMER,בזמן שיא של 6 ימים מרגע ההזמנה עד אליי לתיבת הדואר,זה ניקרא שירות מעולה.
טייסת בן גוריון בפיקודו של ללו
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
היה צפוף על המטוס לארץ ......
ובפנים הכל שלם ויפה
תכולה
2 סוללות 3S1000
מנוע
4 סרוו HXT900
כמה מטר של חוטים מצופי סיליקון
ולסגור את ה750 גרם ,סט גגש לHXT 900 ב5 גרם ...בסוף יהיה לי סטוק שלי גגשים.
אהה גם מתנות סט מדבקות (יש לי כבר 4 ) ורצועה לשלט (כמה שלטים הם חושבים שיש לי???)
החבילה שוקלת 810 גרם למי שחושד שדופקים אותו במשלוחה.... (טורנדון עוד שתי כריות אויר נשמרות לך)
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
ואו חבילה במצב כזה בחיים לא קיבלתי..
היום אספתי חבילה עם 13 סרוואים 9 גרם ועוד אחד של 5
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=25186
בחבילה היה גם דף מדבקות ורצועה לשלט מתנה!
וואו, על כל החבילות (20) שהזמנתי עד היום בחיים לא קיבלתי רצועה לשלט, ואפילו לא מדבקות..
למה תמיד דופקים את השחורים?
הקם להשכימך, השכם להורגו.
צוטט מהאתר של הסיניThe famous HobbyKing free neck-straps are back! 24/07/2010 1:55:49 AM
Orders over 1kg will include a free neck strap. Our new transmitter neck-strap is an improved version of the old strap, with thicker materials and a larger buckle. Take a look in our forums in the next 24hrs for updated images of the new strap.
Neck straps will be included in orders while stocks last!
לקוחות פלטינה מקבלים גם על 750-1000(מעניין אם יש לי עוד אחת בדרך...
)
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
אני פלטינה כבר מהזמנה 7........
הקם להשכימך, השכם להורגו.
אני לקוח טיטניום בסגסוגת אלומיניום
חיים גיל תעשה תרגיל
היום אספתי מהמכס בשעה טובה את המיני F18
מקווה שבוע הבא טסט
עוז אברהמי
יוחזר השירשור הזה לתיפקוד לאלתר!![]()
מי זוכר את השירשור הזה...?
לדים ללילה שהוקלקו ב-16.12 הגיעו אתמול. פשוט להצמיד לטיסן או רחפן ולטוס. $1.30 לארבעה צבעים.http://www.ebay.com/itm/130755418871...84.m1497.l2649
עדכון:
היא לא הגיעה זה היה חבילה אחרת מאיביי![]()
הייתי חייב, היה אתמול היום הכי חזק מהדואר שהיה לי אי פעם, למעשה שלשום הגיעו 6 חבילות ושתי מעטפות ישר לדואר, זה בתוספת רשום אחד משישי שהייתי צריך לחכות לראשון...
בעבודה ראיתי שלפי המעקב הגיע עוד עוד חבילה, בשיחה עם הדואר הם לא עובדים ערב חג שבועות (14.5.2013) יצאתי מוקדם מהעבודה עברתי בבית, היו עוד 3 פתקים (בנוסף לתמונה) והלכתי לדואר עם שק....
יותר מדי דברים הגיעו ביחד, קניתי אותם במשך חודש ובד"כ זה מטפטף..... הרגשתי שהתפרעתי שקיבלתי הכל בבת אחת....
אני לא יודע עם מה להתחיל, כבר לא ישנתי אתמול....
בין בדברים שהגיעו:
Eagle Tree Diversity
8000Mah 3S
5800Mah 3S
11x4.7 carbon props
Micro Quad Turnigy + Motors + ESC + Everything + Many size battaries + Cirus AIOP 2 + GPS + OSD.....
220W PSU
Heat Gun
5.8 200mw TX and RX
מתאמים מסוגים שונים ועוד ועוד.....
Boscam pan/tilt + servos - זה מה שהרכבתי ראשון בלילה.....
Buzzer locator and Arduino...
ועוד ועוד....
נערך לאחרונה על ידי sevet; 14-05-2013 בשעה 11:56:51.
עכשיו תסדר הכל יפה בכמה ארגזים לפי סדר עדיפויות על השולחן, ותתחיל לטפל בהם ארגז-ארגז...לי יש על השולחן כבר כמה חודשים ״ארגז של פרוייקט הfpv״ באופן כללי, ארגזון של כל מיני דברים שקשורים לפרוייקט גלשן האוויר שניסיתי לבנות, ארגז עם כל מיני דברים שלפעמים אני מוצא את עצמי חושב מה אפשר לעשות איתם, שלא מצאתי עדיין אבל אין לי לב לזרוק אותם (למשל, לוח Crius לא תקין, מקלט 72mhz שרוף, בד של מטריה שאולי פעם יהיה מצנח לצנחן וכו׳) ובין לבין מפוזרים כל הכלים... אחח, אני ממש אוהב את השולחן המבולגן שלי
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
אין לי אפשרות לשולחן מבולגן, בתחילת ליל עבודה אני לוקח רק מה שאני חייב, לאט לאט מצטרפים עוד דברים ב-3-4 אני כבר בשיא הבלאגן מסדר הכל כאילו כלום לא קרה..... אם אני אכניס גם בלאגן למשוואה הזו שם זה ייגמר (אישתי תדאג שזה יקרה...)
עדיפות ראשונה הקווד שיעבוד ה-PAN Tilt החדש עושה דברים מוזרים, ה-Buzzer ל-Arducopter לא עובד....
עדיפות שניה ה-Ground Station
עדיפות שלישית המיקרו קוואד - למרות שהתכננונים שלי שיהיה הכי פעיל מאמצע השבוע.
אני התקנתי את הPAN/TILT v של BOSCAM
סיבבתי ב90 מעלות כדי לקבל ROLL TILT
הסרווים דפוקים ולא עבדו מה גם שלא ברורה התוספת המשמעותית במחיר בין גרסה עם סרווים וללא סרווים מה גם שהסרווים האלה קצת מוזרים במידות שלהם.
בעיה נוספת נובעת מיחס גלגלי השיניים מתאים יותר ל PAN ולא כל כך ל ROLL
ועוד בעיה מינורית נובעת מכפתורים שמוסתרים מאחור אבל זה מינורי.
אני כנראה אבטל את האופציה ל ROLL ואקבע כך שיהיה רק TILT
בטיסן דווקא PAN יכול להיות נחמד
כן, ה-Roll עושה צרות!!, שרפתי שתי לילות לסדר את זה שלחוטים לא תהיה אפשרות למגש לא נעים עם הפרופלורים..... השתמשתי בסרבואים MD260 (לא לקחתי את הגרסה עם הסרבואים) דיי טובים אבל קצת חלש ל-Roll.... עם ה-260 מעלות לסרבואים ה-Roll עושה לי 180 ועם ה-tilt אני יכול לראות אחורה(הפוך כמובן...)
התכנון עשה רושם טוב בהתחלה עם מיסבים ופדים מגומי לשיכוך אבל יש שם איזה פספוס ומשהו בחיבור של ה-PAN (Roll( קצת עקום, קיצצתי את כל השיניים של הגלגל הקטן.
אכן Tilt יותר חשוב, הגעתי למסקנה הזו בלילה השני אבל היה מאוחר מדי בשביל להתייאש.