-
תגובה להודעה: תקלה מצחיקה במשדר CHP9 סופר!
גיא, שאר חברי הפורום ערב טוב !
גיא, ראשית בוא נעמיד דברים על דיוקם (אודא לך מאוד מאוד אם תוכל לכתוב כאן בפורום תגובה להודעה זו)
נתחיל מההתחלה !
מס' שעות לפני ערב כיפור התקשרת אלי בטענה שאתה רוצה לקנות ממני את הקטאנה במיידי,
לא התלהבתי ומיד אמרתי לך- אני מציע שתחכה לאחרי החג, תגיע תתרשם תראה שיש לך עניין בטיסן,אם כן- נצא החוצה להטיס אותו ובמידה ותרצה-שלם וקח !
אתה היית כל כך להוט ואמרת שאתה רוצה לפייפל לי את הסכום שאני דורש כדי "שיובטח" לך הטיסן
וכך עשית, קיבלתי ממך את מלוא הסכום והבטחתי שהטיסן שלך שמור ולא יוטס או כל דבר אחר-וכך היה.
לאחר כשבועיים לערך יצרת קשר כדי לבוא לאסוף את הטיסן שלך, עוד רצית את המשדר שפירסמתי מעל דפי הפורום-סיפרתי לך מה המחיר ומה כלול בעיסקה והגענו להסדר,אמרת שאין לך ידע נרחב במשדרים מהסוג הזה ולכן הצעתי לך שנטיס יחד את אחד הכלים שלי (ששווים למעלה מ5000 ₪) כדי שתוכל להתרשם ושוב-במידה ותרצה-שלם וקח !
לאחר מכן נפגשנו-לא עניין אותך לפתוח לראות מה בקופסא אפילו ! זה אני שפתחתי להראות לך שהכל שם !
הגעת לביתך ולמחרת חייגת וסיפרת לי כי חברייך טוענים כי יש בטיסן סרוו לא תקין- לאחר תיאור התופעה מצידך הסכמנו שאתה שולח לי את הסרוו (או נפגש איתי בשישי) ואני בודק אותו- אם הוא לא תקין אתה יכול לבחור :
-סרוו כזה בדיוק חדש (כאשר אני דואג לקנייה)
-מלוא הסכום של סרוו כזה (חדש!)
כמו כן ביקשתי ממך שלא(!) להטיס עם הסרוו החשוד ואני מבין שכך עשית וזה בסדר.
יום למחרת טענת שהסרוו כבר לא מעניין אותך כי ריסקת אולם אני עמדתי בהבטחתי ואמרתי לך שללא קשר לטיסן שרוסק הסרוו ייבדק ואם ימצא כלא תקין-תתוגמל כמצויין לעיל.
לסיכום:
גיא, חברים יקרים- האם יש ולו באחד ממהלכי איזושהי התנערות מאחריות ? ?
גיא האם ההתכתבות (של בערך 20 SMS) היום בבוקר (בזמן שאני בהרצאות) היא "ניסיון התחמקות"?
האם לא חייגתי אליך במיידי(!) לאחר שסיימתי את הלימודים שלי להיום ?
אנא ממך אל תסלף את האמת-אתה מצייר אותי כנוכל ושקרן.
אני דורש (!) ממך התנצלות מעל דפי הפורום, כמו כן אני דורש(!) ממך לאשר את הסעיפים:
-מעולם לא מנעתי ממך לבדוק את הציוד.
-הצעתי לך שלא לקנות על "עיוור" את הטיסן אלא לחכות לאחרי יום הכיפורים, להגיע ולהטיס ואז לשלם!
-הצעתי לך להטיס איתי את אחד הכלים שלי היות ואמרת לי שאין לך מושג ירוק בתחום המשדרים.
-הצעתי לך בדיקה של הסרוו ובמידה ולא תקין-אשלם/אקנה לך אחד חדש (!)
-השבתי לך לכל(!!!) הודעת טקסט גם כאשר הייתי בלימודיי ומיד עם סיומם יצרתי קשר מיוזמתי (!)
אנא ממך אשר דברים אלו כדי שנוכל להמשיך ולהתדיין בנושא הכאוב.
ערב טוב.
תמיר.
-
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
-
חוקי הפורום