אהלן תמיר,

קודם כל לא השמצתי אף אחד, וניסן אני לא מבין בכלל מאיפה את מסיק את זה!
כל מה שתמיר ציין נכון.

אם נפגעת כמובן זו לא הייתה כוונתי (ראה בכך התנצלות)

כל מטרת השירשור הזה היא לעזור לי לסדר את המשדר! על מנת לא להגיע לפעולות אחרות.
מחווית קנייה מוצלחת שהפכה להיות לממש לא נעימה, כי סה"כ סכום של 2 הנ"ל הינו יחסית סכום גבוהה, ובבת אחד להפסיד 2 פריטים זה פשוט לא הגיוני.
אני ממש לא מנסה לצייר אותך כנוכל ושקרן ואמרתי לך את זה גם בטלפון.

הבעיה שקרתה לי היא בעיה מאוד מוזרה לא מאחל לאף אחד שיחווה את היום הקשה שחוויתי היום,
לגלות משדר שבאמת נראה כל כך יפה חיצונית שפשוט לא רוצה לתפקד כראוי.

אנשים בחרו לגרום לשירשור לגלוש למקומות שהוא לא צריך לגלוש אליהם וחבל.
תאמינו לי שאנשים אחרים במקומי גם היו מתנהגים אחרת, אני שמח שהמצב הוא כזה שבמקרה
המכירה\קנייה נפלה עליי ועל תמיר את שנינו היא למדה לקחים מסויימים.

תסלחו לי חבריי הפורום הנכבדים שאני מכבד את כולכם, סומך על רובכם, ושאני בא לקנות ציוד מכם אני מצפה שהוא יהיה תקין, אני בטוח וציינתי זאת שתמיר בחור אמין וכשקניתי ממנו הוא היה בטוח שהמשדר היה 100% כמו כן גם אני, זה לא משנה את העובדה שברגע האמת המשדר לא עבד כראוי.

משהו בדרך התחרבש! לא נורא גם זה קורה אני שמח מאוד שנחסך ממני טרחה רבה על מנת לתקן אותו וזה הסתיים בפוטנציומטר קטן.

ושוב ניסן אתה לא צריך להבטיח לי שום דבר וזה בסדר שאתה מגונן על תמיר, אני יודע מה ראיתי אני יודע מה העובדות השלט היה בסופו של דבר תקול!

ותמיר איך מדבריי אתה מסיק שאני מסלף את האמת? אני רשמתי גם דברים מדוייקים, לא ציינת כל התחמקות מצידך לגבי מענה, כן רשמתי שאתה מתנער מאחריות (אין פה מקום לוויכוח)
מה שהשאיר את הבעיה בידיים שלי ושוב לשמחתי הצלחתי לגמור עם הסיפור הזה.

לגביי הסרוו אני טענתי שהוא לא תקין, חבריי רק אימתו את החשש שלי.

תאמינו לי יש לי עין חדה לאבחן דברים, שאני אומר משהו אני לא אומר סתם ויש לקחת את דבריי ברצינות מי שחושב אחרת שישמור את דעותיו לעצמו, משמע התקלה לא הייתה הזייה שלי, הייתה תקלה
והיא תוקנה.

ולגבי הקנייה החפוזה, אני בד"כ יודע על מי לסמוך ותמיר אתה יודע שסמכתי עלייך, ידעתי שיהיה לי למי לפנות אחר כך, רציתי ממך עזרה בסה"כ אמרתי לך שאני מעוניין בשלט ושאני מעוניין לתקנו כי לא יעלה על הדעת ששלט כל כך חדש יתקלקל.
כמו כן רציתי שתשא אחריות בסיסית, לדעתי זה לא המקום לדון בנושא ה"אחריות הבסיסית הזו".

עם כל הכבוד כאן זה לא בית משפט :-)