אלון,
לא כל כך הבנתי איזה אלגוריתם אתה רוצה לראות.
רוחב הפס עם בקרים סטנדרטיים הוא 50HZ, עם בקרי מהירות I2C רוחב הפס גבוה משמעותית.
אני צריך לחפש את הגרמני שכתב I2C לבקרים של HOBBY WING ולראות אם פרסם SOURCE CODE.
מי עוזר למצוא את הלינק?
שחר
אלון,
לא כל כך הבנתי איזה אלגוריתם אתה רוצה לראות.
רוחב הפס עם בקרים סטנדרטיים הוא 50HZ, עם בקרי מהירות I2C רוחב הפס גבוה משמעותית.
אני צריך לחפש את הגרמני שכתב I2C לבקרים של HOBBY WING ולראות אם פרסם SOURCE CODE.
מי עוזר למצוא את הלינק?
שחר
סרבו זנב דיגיטלי מגיע ל333 הרץ. בכל מקרה, אם מימשו בצד הESC את הPWM עם Capture, אין לך באמת איך לדעת - חוץ מלבדוק את המוצא של המנוע, מה שאני די בטוח שאף אחד לא עשה - את קצב הרענון האפקטיבי. יכול להיות שהתוכנה מפספסת כמה מחזורי פיקוד בכל פעם, ואתה סתם שולח "על ריק". זה לא יגרום לאף שגיאה (רוב הסיכויים שישאר ערך הcapture הבא אחרי זה שנקרא על ידי התוכנה, עד לפעם הבאה שהתוכנה תקרא את הרגיסטר), אבל גם לא תדע מה קורה.
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
caspiquad.googlecode.com
הכל נמצא תחת Source, כולל תיעוד וחומרה
כל הקצבים מתוכננים, אני כתבתי את הקוד, כך שאין מה לדבר על מדידה.
דרור
אני לא מתחום הטיסנאות - אני הייתי רוצה להבין ברמה כזאת: יש 4 מנועים, שכמו שאני מבין הבקרה שלהם הנה בקרת מהירות בלבד על כל אחד. על הבקר לזהות את פקודת השלט ולתרגם אותה לפקודות מהירות סיבוב לכל מנוע. האם זה נכון? אם כן, כיצד נכנסים לסיפור ה-gyros וה-accelerometers וחיישנים נוספים?