שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 46

נושא: מסך קרקע

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מסך קרקע

יש בארץ נראה במחיר סביר - http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=7320
    להנות עם האצבעות, זה לא סטייה, זה דרך חיים...

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מסך קרקע

ציטוט נכתב במקור על ידי ניר לקריף צפיה בהודעה
    יש בארץ נראה במחיר סביר - http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=7320
    תתרחקו מהחנות הזאת!
    לא הייתי נותן לו למכור עוד יום אחד אם זה היה תלוי בי.
    לפני שבוע הייתי שם אחרי שהתקשרתי לוודא שיש לו במלאי מסך תקרתי R800 SKY. הוא התקשר ואמר שהוא צריך להזמין. אמרתי סבבה, הוא התקשר אלי אחרי יום אחד ואמר בוא. הגעתי, ראיתי את האריזה והיא הייתה קצת מצ'וקמקת. זה היה נראה לי מוזר, הוא אמר שזה בגלל שזה שכב הרבה זמן במחסן.. פתחתי את הקופסה היה כמו ניילון אריזה שלא נראה מקורי. התחלתי לחשוד. הרחתי את הפלסטיק, אני יודע איך אמור להיות ריח של פלסטיק חדש שיוצא מתבנית ולא פתחו אותו הרבה זמן, לא היה לו את זה בשלב הזה התחלתי לחשוד מאוד. התחלתי לשאול אותו למה אין חוברת הדרכה ואיפה השלט הוא התחיל להתפתל שזה המוצר, כשהראתי לו על הקופסה ובאתר אינטרנט שלהם שיש שלט הוא נהיה אדום. השיא היה כשמיששתי את החוטים של ה + וה - הם היו דביקים, כלומר היה איזולירבנד עליהם והם פורקו, המסך מבחינתי גנוב או מתצוגה. אני לא יודע מה יותר גרוע. לפחות עשיתי את היומית 2 לקוחות שהיו בחנות יצאו.
    בסוף הוא הציע לי לקנות אותו בהנחה של 30 ש"ח. כלומר ב 690 ש"ח. ביזיון.
    בסוף הוא ידחוף את זה למישהו אחר.
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •