טוב מצאתי מסך שאני כנראה נסגרתי עליו אחרי מחקר מעמיק - קצת באסה מכייון שהייתי רוצה לקנות גם DVD נייד עם המסך אבל לא מצאתי DVD נייד ברזולוציה של 800X600 ומעלה.
מישהו נתקל באחד כזה לפני שאני קונה רק מסך?
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
אתה לא יודע איפה לחפש - http://www.amazon.com/Toshiba-SD-P10...outThisProduct
אמנם 800X400 אבל לא תמצא משהו יותר טוב (רק מחשב נייד יהיה יותר חזק מזה...)
נערך לאחרונה על ידי Nlackrif; 17-11-2008 בשעה 07:36:37.
להנות עם האצבעות, זה לא סטייה, זה דרך חיים...
ראיתי את זה.
זה עדין פחות מ 800X600 ולכן לא טוב ופאילו פחות טוב מ 640X480 בגלל העיוות הלא טבעי של התמונה.
אגב הקפיצה הבאה היא 1024X768
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
מה לגבי סוג תאורת מסך?
מצאת מסך שיהיה קריא בשמש?
הפתרון היחיד שאני מכיר זה הצללה.
תאמין לי שיצא לי עבוד עם כמעט כל סוגי מסכי ה LCD בעיקר אלה שמיועדים לשטח כלומר ה"מוקשחים" - אין מה לעשות. שמש זה באסה.
טוב, קצת ייאוש. אין מסך לרכב בגדלים של 6-10" שפועל ברזולוציה של 800X600 או יותר. הדגם היחיד שקיים זה ה R800 של PILOT ואין אותו במלאי לאף אחד.
יש למישהו רעיון? (כבר חרשתי את EBAY וזה יוצא לא משתלם) מאיפה קונים אחד כזה?
אני מחפש מסך לרכב של 6-10" ברזולוציה של 800X600.
יש בארץ נראה במחיר סביר - http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=7320
להנות עם האצבעות, זה לא סטייה, זה דרך חיים...
רעיון ...
היום יש הרבה מסכים בשוק שמקבלים HDMI .. וכמו כן יש מסכים שהשנאי שלהם (12V) הוא חצוני .. ובמידה ויש בעיה עם HDMI אז יש כבלים ממירים .. מכל דבר לכל דבר ..
דוגמה למסך עם HDMI
בהצלחה
איהאב
טיסנאות זה עולם,יש בו הכול
תתרחקו מהחנות הזאת!
לא הייתי נותן לו למכור עוד יום אחד אם זה היה תלוי בי.
לפני שבוע הייתי שם אחרי שהתקשרתי לוודא שיש לו במלאי מסך תקרתי R800 SKY. הוא התקשר ואמר שהוא צריך להזמין. אמרתי סבבה, הוא התקשר אלי אחרי יום אחד ואמר בוא. הגעתי, ראיתי את האריזה והיא הייתה קצת מצ'וקמקת. זה היה נראה לי מוזר, הוא אמר שזה בגלל שזה שכב הרבה זמן במחסן.. פתחתי את הקופסה היה כמו ניילון אריזה שלא נראה מקורי. התחלתי לחשוד. הרחתי את הפלסטיק, אני יודע איך אמור להיות ריח של פלסטיק חדש שיוצא מתבנית ולא פתחו אותו הרבה זמן, לא היה לו את זה בשלב הזה התחלתי לחשוד מאוד. התחלתי לשאול אותו למה אין חוברת הדרכה ואיפה השלט הוא התחיל להתפתל שזה המוצר, כשהראתי לו על הקופסה ובאתר אינטרנט שלהם שיש שלט הוא נהיה אדום. השיא היה כשמיששתי את החוטים של ה + וה - הם היו דביקים, כלומר היה איזולירבנד עליהם והם פורקו, המסך מבחינתי גנוב או מתצוגה. אני לא יודע מה יותר גרוע. לפחות עשיתי את היומית 2 לקוחות שהיו בחנות יצאו.
בסוף הוא הציע לי לקנות אותו בהנחה של 30 ש"ח. כלומר ב 690 ש"ח. ביזיון.
בסוף הוא ידחוף את זה למישהו אחר.
Shoot for the Moon. Even If You Miss, You'll Land among the Stars
Trex 600ESP - Trex 450 - Skywallker FPV - Mikrokopter Okto - Phantom 2 - Phantom 1
נו יש אולי למישהו חדשות לגבי מסך איכותי?
יש דברים חדשים שכדאי לדעת?
הבנתי מהמומחים שזאת בעיה קשה וקשה מאד למצוא.
אני מחפש מסך כזה בגדול של 9"-10"
אשמח לשמוע בשורות טובות.
הרגע מצאתי את זה:
http://cgi.ebay.com/8-VGA-TFT-LCD-To...3A1%7C294%3A50
אולי זה פתרון טוב? מה דעתכם?
נערך לאחרונה על ידי nir; 20-06-2009 בשעה 23:20:31.
זה VGA כלומר 640X480 צריך SVGA כלומר 800X600
לדעתי הפיתרון זה מסך מחשב
מעיין הרזולוציה 1440000
זה צריך להיות בסדר
איזה קטע - כנראה פיפספתי את זה..
אם כך אז זה טוב אבל תראה תא המחיר.. 600 ש"ח לפני משלוח וקזינו מיסים.
בעלויות הללו הייתי קונה מסך קצת יותר גדול בארץ.
חפש ב ZAP יש אינסוף
אני יכול לכוון אותך לכמה דברים שהספקתי לחקור בטרם קיבלתי DVD נייד שגרם לי להפסיק זמנית את החיפושים עד שאשים גז על עמדת הקרקע שלי:
1. יש הרבה מסכים שנמכרים כאשר ספק הכח שלהם הוא חיצוני, מה אתה מרוויח מזה?
א. המתח שהם דורשים הוא בדר"כ 12V - מאוד נוח2. כדאי לקחת מסך עם refresh rate גבוהה כלומר 4-2ms משהם שבטיסת FPV התמונה זזה והרבה ולא רוצים לקבל מריחה
ב. כתוב לך על השנאי AC-DC את הזרם שנצרך ואפשר לחשב את הצריכה
ג. הבעיה היא שלא תמיד זה מצויין במפרט. הכי טוב זה לראות בעיניים - לפעמים ספק ממש מודבק מאוחר ואפילו המוכר לא מודע לכך.
3.בדוק את המסך באור חזק או שמש אם מתאפשר