שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 30

נושא: Futaba או Hitec ?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    1
    הודה 9 פעמים ב 8 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: Futaba או Hitec ?

אני מת לדעת מה עושים עם 14 ערוצים, נראה לי שטות לומר ששלט טוב יותר בגלל שיש לו 14 ערוצים (אולי אני טועה).
    אני חושב ש9-10 ערוצים זה המון אפילו למשוגעים כמוני שיש להם באותו טיסן גם מדפים וגם צנחנים וגם עשן ואפילו הטלת פצצות.
    אני אגב לא נוקט עמדה לגבי 2 השלטים הנ"ל - אין לי אף אחד מהם...

תודה!
    85
    הודה 153 פעמים ב 91 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: Futaba או Hitec ?

ציטוט נכתב במקור על ידי מני2000 צפיה בהודעה
    אני מת לדעת מה עושים עם 14 ערוצים, נראה לי שטות לומר ששלט טוב יותר בגלל שיש לו 14 ערוצים (אולי אני טועה).
    אני חושב ש9-10 ערוצים זה המון אפילו למשוגעים כמוני שיש להם באותו טיסן גם מדפים וגם צנחנים וגם עשן ואפילו הטלת פצצות.
    אני אגב לא נוקט עמדה לגבי 2 השלטים הנ"ל - אין לי אף אחד מהם...
    בשלט ה-8FG של פוטאבה, תוספת הערוצים מאפשרת לכוון דרך השלט את הרגישות בשלושת צירי התנועה במערכת הפלייברלס, ולא רק את הזנב כמו שקיים היום בכל השלטים.

בנוסף, ישנם היום לא מעט טיסנים מרובי סרוואים, שלא נדבר על טיסני ג'ט, ש-10 ערוצים לא מספיקים.

אני מסכים שלמטיס הממוצע 8 ערוצים זה מעל ומעבר, אבל אם נותנים לך שלט של 14 ערוצים במחיר של שלט 8 ערוצים - לא תיקח ? (שלא לדבר על יתר הייתרונות של ה-8FG על שלטים באותו דרגת מחיר).

לפותח השירשור, אני הייתי באותה התלבטות כמוך ולבסוף קניתי את הפוטאבה 8FG ואין לי ספק שעשיתי את הבחירה הנכונה. השלט מרגיש מאד מאד נוח ביד (והחזקתי והטסתי עם לא מעט, וכל מי שהחזיק את השלט שלי פשוט נפעם מהנוחות), השלט קל במשקל, טכנולוגיית SBUS שתופסת תאוצה לא רק אצל פוטאבה, יכולות לעדכון תוכנה בחינם, יכולת לגיבוי נתונים על כרטיס זכרון נשלף (כרטיס SD 2G שעולה 30 שקלים), בארץ הוא נמכר עם סוללת ליתיום-איון בנפח 2,800, סוואשרינג מובנה, אם עובדים עם הפלייברלס של פוטאבה (אני מאמין שבעתיד גם מערכות פלייברלס נוספות) אז ניתן לכוון את הרגישות של כל שלושת צירי התנועה ולא רק של הזנב, וכיוון הסל"ד של המנוע נעשה בערכים מדוייקים של סיבובים לדקה ולא אחוזים, בעתיד (לפחות השמועה אומרת כך) אמור לצאת עדכון תוכנה שיאפשר טלמטריה עם השלט הזה.

בטוח ששכחתי עוד כמה ייתרונות, אבל בסופו של יום, זו לא תחרות אלא עניין של נוחות ומה טוב לך.
    שני השלטים מצויינים, תנסה כל אחד מהם ותחליט.

אותי דרך אגב הרתיע מאד העובדה שבשלט האורורה יש חוט חיצוני שמחבר את המודול לאנטנה - מתכון לצרות !!!

Gaui X7
    Scorpion Power System

V-Bar 5.2 Pro
    Futaba 8FG

נושאים דומים

1. מודול HITEC 2.4GHZ ל שלטי FUTABA 9C
    על ידי aglikman בפורום סקירות רדיו ואלקטרוניקה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 28-04-2010, 22:09:29
  2. למכירה: סרוואים Hitec + Futaba ומנוע ALIGN
    על ידי מר מתוק בפורום רדיו, אלקטרוניקה וציוד נלווה
    הודעה אחרונה: 15-02-2010, 10:38:37
  3. איזה רדיו futaba t8fgh vs hitec aurora 9??
    על ידי RoiA בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 18-11-2009, 19:08:03
  4. כבל לסימולטור מתאים ל FUTABA\ JR \ HITEC
    על ידי asafloy בפורום רדיו, אלקטרוניקה וציוד נלווה
    הודעה אחרונה: 28-06-2009, 17:27:34
  5. מוצרים חדשים מ-HITEC ו-FUTABA
    על ידי TooLy בפורום פורום מסוקי דלק
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-03-2009, 19:14:10

הרשאות פרסום