שמות משתמשים לתיוג

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 26

נושא: איך השלט dx6i של ספקטרום?

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל איך השלט dx6i של ספקטרום?

תודה!
    4
    הודה 3 פעמים ב 3 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: איך השלט dx6i של ספקטרום?

מצויין!!! אני מטיס איתו כבר הרבה זמן גם טיסנים וגם מסוקים ולא קרתה לי איתו שום תקלה. . הוא קל ונוח מאוד לשימוש

תודה!
    3
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

שלט מצויין, תתחדש
    RcWorks
    ניר בורשטיין
    Nir Burshtein
    בנייה, הרכבה והדרכה
    ייעוץ וליווי מתחילים
    054-245-7838

תודה!
    1
    הודה 4 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

שאלת?

Sp-rectum

יש המון שרשורים כאן בפורום, על בעיות בהן נתקלו עם הרדיו הזה...

דר צאלון
    DarZeelon
    052-2588489
    ddzeelon@gmail.com

תודה!
    12
    הודה 4 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אם כבר ספקטרום אז dx 7 לצערי מאד התאכזבתי מה- dx 6 !

תודה!
    1
    הודה 9 פעמים ב 8 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

תכין שקית פלסטיק גדולה לאסוף את השברים של הטיסן אחרי הטסה עם המערכת המחורבנת הזו...
    אני לא ציני.

תודה!
    1
    הודה 9 פעמים ב 8 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי DarZeelon צפיה בהודעה

Sp-rectum

תודה!
    1
    הודה 46 פעמים ב 27 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני מצטרף להמלצה לעלות ל DX7
    (בהסתייגות - אני הייתי צריך עכשיו לבחור שלט, לא היה לי ספק שהייתי הולך על הטכנולוגיה העדיפה של פוטאבה)
    ה DX6 זה למעשה DX5 עם מסך דיגיטלי (יש לאחד החניכים שלי)
    התפריט מרגיז בצורה מטורפת, יש שם 2 סוגי תפריטים שכל הזמן צריך לעבור ביניהם
    הממשק משתמש ב DX7 לעומת זאת קרוב לשלמות.

תודה!
    1
    הודה 9 פעמים ב 8 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי דניאל דקל צפיה בהודעה
    אני מצטרף להמלצה לעלות ל DX7
    (בהסתייגות - אני הייתי צריך עכשיו לבחור שלט, לא היה לי ספק שהייתי הולך על הטכנולוגיה העדיפה של פוטאבה)
    ה DX6 זה למעשה DX5 עם מסך דיגיטלי (יש לאחד החניכים שלי)
    התפריט מרגיז בצורה מטורפת, יש שם 2 סוגי תפריטים שכל הזמן צריך לעבור ביניהם
    הממשק משתמש ב DX7 לעומת זאת קרוב לשלמות.
    דניאל??? אתה ממליץ על DX?

תודה!
    43
    הודה 28 פעמים ב 16 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אתם כולכם נותנים עצות לא טובות לבנאדם. עושים עליו דאווין עם העלאק הידע שלכם. לא שואלים אותו מה הצרכים שלו, מה התקציב שלו, מה הנסיון שלו, ולפי זה לנסות להתאים לו שלט. בטח לא אומרים לו שהמחיר שמבקשים ממנו על ה-DX6 פה הוא מופקע ושאפשר להשיג בזול יותר בחנויות. וחוץ מה מה רע ב-DX6 להטיס טיסן או מסוק? גמרתם כבר את כל ה-3D ביאק 54 ובריג'יד שלכם עם הDX6 והוא כבר לא מספיק לכם? חכמים בלילה כולכם

תודה!
    1
    הודה 4 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברוש,

העצות שאנו נותנים אינן 'לא טובות'.

עומרי עדיין לא רכש את המערכת שלו ואנו רק מזהירים אותו מה עלול לקרות, אם יחליט לרכוש אותה.
    לגבי ניסיונם של משתמשים, 'אין עשן בלי אש'.

דר צאלון
    DarZeelon
    052-2588489
    ddzeelon@gmail.com

מנחת הבית
    היה בעבר מנחת ראשון לציון
    תודה!
    151
    הודה 92 פעמים ב 71 הודעות
    הוזכר
    7 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

השואל מתכוון ל-DX6i ולא ל-DX6. לפחות לפי הכותרת והקישור. נראה שהרוב התגובות מתייחסות ל-DX6.

מנחת הבית
    חוות רונית
    תודה!
    58
    הודה 158 פעמים ב 104 הודעות
    כניסות לבלוג
    2
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי omri2712 צפיה בהודעה
    תלוי מה התקציב שלך
    אם יש לך את ה-1600-2000 ש"ח הייתי הולך על שלטים אחרים ובארץ
    ספציפית על ה-DX6I, היה לי אחד כזה למשך שנתיים (קניתי אותו משומש בן שנה)
    מבחינת תפריטים ויכולות הוא אחלה, הוא אמנם בעל צורה קצת מוזרה אבל מאוד נוח בידיים (כמובן זה דבר סלקטיבי)
    הבעייה היחידה שיכולה להיות איתו היא אמינות לאורך זמן מכיוון שיש לו בעייה כרונית עם הפוטנציומטרים שנשחקים
    ובכללי הפוטנציומטרים שלו לא הכי מדוייקים בעולם
    אם אין לך תקציב אתה יכול לקנות אותו בזול אם יש תקציב הייתי הולך על משהו יותר רציני מכיוון ששלט מומלץ לקנות
    פעם אחת ואיכותי
    בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov
    Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl
    Gaui X3-Ikon Fbl
    Trex 450L- IKON Fbl
    Telink SU-29
    JR X9303 2.4Ghz

תודה!
    43
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי DarZeelon צפיה בהודעה
    ברוש,

העצות שאנו נותנים אינן 'לא טובות'.

עומרי עדיין לא רכש את המערכת שלו ואנו רק מזהירים אותו מה עלול לקרות, אם יחליט לרכוש אותה.
    לגבי ניסיונם של משתמשים, 'אין עשן בלי אש'.
    אתה בהחלט מוזמן לטרחן בכל עת למישהו אחר עם ניג'וזי העברית שלך. אני מתפרנס מעברית אז תחסוך ממני

לגבי האין עשן בלי אש, גם זה קשקוש. אין לי כוונה להכנס לוויכוחי השלטים המוכרים פה עד זרא. מחליפים פה שלטים בלי הכרה ודוהרים קדימה עם הטכנולוגיה כאילו שמיצו את הישן, ומדברים בבוז על הטכנולוגיה שלפני שנתיים היתה השפיץ של השפיץ כאילו היום היא מחרשה מתקופת האבן. יאללה. תנו גז. למתחיל DX6I הוא הרבה יותר מטוב. הוא יספיק לו גם ל-3D עם הטירקס 700 פלייברלס שיגיע אליו עוד שלוש שנים. אז בעברית צחה, מר דר צאלון, סטופ טרחנינג

תודה!
    19
    הודה 11 פעמים ב 11 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי מני2000 צפיה בהודעה
    תכין שקית פלסטיק גדולה לאסוף את השברים של הטיסן אחרי הטסה עם המערכת המחורבנת הזו...
    אני לא ציני.
    +1
    אנ אישית איבדתי קליטה ב4 טיסני דלק(כולם טוטלוס)
    זה שלט על הפנים אל תתקרב אליו
    ואני מדבר על הDX6i
    רון קדוש

Airtronics/Sanwa SD-10G
    GoldWing RC Yak55Sp w/DLE55
    HobbyKing Yak55m

תודה!
    19
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי dbrosh צפיה בהודעה
    אתה בהחלט מוזמן לטרחן בכל עת למישהו אחר עם ניג'וזי העברית שלך. אני מתפרנס מעברית אז תחסוך ממני

לגבי האין עשן בלי אש, גם זה קשקוש. אין לי כוונה להכנס לוויכוחי השלטים המוכרים פה עד זרא. מחליפים פה שלטים בלי הכרה ודוהרים קדימה עם הטכנולוגיה כאילו שמיצו את הישן, ומדברים בבוז על הטכנולוגיה שלפני שנתיים היתה השפיץ של השפיץ כאילו היום היא מחרשה מתקופת האבן. יאללה. תנו גז. למתחיל DX6I הוא הרבה יותר מטוב. הוא יספיק לו גם ל-3D עם הטירקס 700 פלייברלס שיגיע אליו עוד שלוש שנים. אז בעברית צחה, מר דר צאלון, סטופ טרחנינג
    אני חושב שהרוב פה מדברים פה על ניסיון אם השלט של שנים
    כמו כן גם אני מדבר מנסיון טוב אם השלט הספציפי
    רון קדוש

Airtronics/Sanwa SD-10G
    HobbyKing Yak55m

תודה!
    1
    הודה 9 פעמים ב 8 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כדאי שתלמד קצת כבוד לפני העברית שלך... ההודעה הזו מעליבה אותי כחבר פורום.
    לגבי הדעה המקצועית, אני אישית ריסקתי 3 טיסנים בזכות הDX6I אז לידיעתך הדעה היא מאוד מקצועית ואני לא מטיס יומיים...
    הDX6 והDX6I מערכות מסוכנות, כשאתה מאבד רדיו ורואה את הטיסן שלך הולך להתרסק לתוך קהל במהירות של 70 קמ"ש וכל מה שאתה יכול לעשות בעניין זה לצעוק אז אתה מבין כמה חשוב להסביר את זה למי שחושב לקנות את המערכת הזו.

אגב, אחרי שראיתי מה כתבת פה, אני לא מצפה ממך לשום כבוד כלפי אף אחד...
    נערך לאחרונה על ידי מני2000; 17-04-2011 בשעה 20:43:57.

תודה!
    43
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כדאי שתלמד קצת כבוד לפני העברית שלך... ההודעה הזו מעליבה אותי כחבר פורום.
    לגבי הדעה המקצועית, אני אישית ריסקתי 3 טיסנים בזכות הDX6I אז לידיעתך הדעה היא מאוד מקצועית ואני לא מטיס יומיים...
    הDX6 והDX6I מערכות מסוכנות, כשאתה מאבד רדיו ורואה את הטיסן שלך הולך להתרסק לתוך קהל במהירות של 70 קמ"ש וכל מה שאתה יכול לעשות בעניין זה לצעוק אז אתה מבין כמה חשוב להסביר את זה למי שחושב לקנות את המערכת הזו.

[U]אגב, אחרי שראיתי מה כתבת פה, אני לא מצפה ממך לשום כבוד כלפי אף אחד..[/U].
    לזה אתה קורא חוסר כבוד? כתבתי כאן דברים איומים הרבה יותר. הנה דוגמא לכמה המתודה שלך לא רצינית, עד כמה אתה לא שיטתי. במקום פותח השרשור אני רץ כבר היום לקנות dx6i.

ובנימה רצינית יותר, בלי להכנס לסטטיסטיקות, ושיטות שידור, חצי עולם מטיס עם השלט הזה ומרוצה ממנו, ואם היו בעיות אמיתיות ספקטרום כבר היו עושים מזמן ריקול, אז בטח לא מומלץ להסתמך בהחלטה אם לקנות או לא על שלושה ריסוקים שלך. מאיפה אתה יודע מה סיבת הריסוק? אתה מהנדס אלקטרוניקה? עשית ביינד כמו שצריך? מיקמת את המקלט כמו שצריך? אולי היו הפרעות מהבקר? אולי משהו אחר בציוד היה לא תקין? יכולות להיות אלף סיבות לריסוק, ניהלו פה את הדיון הזה כבר אלף פעמים, ואתה בהינף מקלדת קובר מוצר של חברה שעובדת מצויין בכל העולם. או שאולי אתה ממליץ להסתמך על דניאל דקל שניהל פה מסע צלב נגד ה-dx7 ועכשיו הוא חוזר בתשובה חסיד מומר שלו. הרבה ידע יש פה לאנשים. הרבה בטחון. רק צניעות אין.

תודה!
    1
    הודה 9 פעמים ב 8 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

לזה אתה קורא חוסר כבוד? כתבתי כאן דברים איומים הרבה יותר. הנה דוגמא לכמה המתודה שלך לא רצינית, עד כמה אתה לא שיטתי. במקום פותח השרשור אני רץ כבר היום לקנות dx6i.

ובנימה רצינית יותר, בלי להכנס לסטטיסטיקות, ושיטות שידור, חצי עולם מטיס עם השלט הזה ומרוצה ממנו, ואם היו בעיות אמיתיות ספקטרום כבר היו עושים מזמן ריקול, אז בטח לא מומלץ להסתמך בהחלטה אם לקנות או לא על שלושה ריסוקים שלך. מאיפה אתה יודע מה סיבת הריסוק? אתה מהנדס אלקטרוניקה? עשית ביינד כמו שצריך? מיקמת את המקלט כמו שצריך? אולי היו הפרעות מהבקר? אולי משהו אחר בציוד היה לא תקין? יכולות להיות אלף סיבות לריסוק, ניהלו פה את הדיון הזה כבר אלף פעמים, ואתה בהינף מקלדת קובר מוצר של חברה שעובדת מצויין בכל העולם. או שאולי אתה ממליץ להסתמך על דניאל דקל שניהל פה מסע צלב נגד ה-dx7 ועכשיו הוא חוזר בתשובה חסיד מומר שלו. הרבה ידע יש פה לאנשים. הרבה בטחון. רק צניעות אין.
    להבדיל ממך שכותב בלי לבדוק כלום אני דווקא עשיתי עבודת מחקר רצינית בעניין, גיליתי כמה דברים:
    1. היה ריקול בעבר
    2. ספקטרום מכרו קבל שצריך לחבר בערוץ פנוי במקלט כדי שימנע נפילות מתח (כי בנפילת מתח רגעית המערכת יוצאת מביינד).
    3. דיברתי עם 50 איש שהשתמשו/משתמשים במערכת הזו, 13 מתוכם טענו שריסקו בוודאות בגלל המערכת, עוד כ30 טוענים שזו המערכת הטובה בעולם והשאר הפסיקו להשתמש מהפחד.
    אני לא מכיר עוד מערכת רדיו אחת, הכי פשוטה והכי זולה שיותר מ20% מהטיסנאים שהשתמשו בה טוענים שהיא ריסקה להם את הטיסן - לי היו רועדות הביצים...

אגב, רוב האנשים שטוענים שהמערכת טובה (מתוך המדגם שאני עשיתי) מטיסים חשמלי וזה מסביר את ההבדל.
    הבעיה של המערכת הזו היא כשישנה נפילת מתח היא מאבדת ביינד, בטיסן חשמלי יש סוללה חזקה עם בקר שדוחף למקלט בדיוק מה שהוא צריך, לעומת זאת בטיסני הדלק הסוללה היא קטנה וכשאתה צורך הרבה בבת אחת... אופס.

ועוד משהו קטן: בתחילת הדרך הטסתי עם פוטאבה ואחרי הרפתקה קטנה עם הספקטרום עברתי לסנווה, גם בפוטאבה וגם בסנווה מעולם לא הייתה לי בעיית קליטה לא משנה איפה ואיך מיקמתי את המקלט - רק בספקטרום אתה צריך להתחרבש כל הזמן עם המקלט והמקלט לווין ולראות עם הוא מהבהב או לא...
    נערך לאחרונה על ידי מני2000; 17-04-2011 בשעה 21:46:14.

תודה!
    19
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ועוד משהו קטן: בתחילת הדרך הטסתי עם פוטאבה ואחרי הרפתקה קטנה עם הספקטרום עברתי לסנווה, גם בפוטאבה וגם בסנווה מעולם לא הייתה לי בעיית קליטה לא משנה איפה ואיך מיקמתי את המקלט - רק בספקטרום אתה צריך להתחרבש כל הזמן עם המקלט והמקלט לווין ולראות עם הוא מהבהב או לא...
    לאיזה שלט של סוונאה עברת? כי גם אני אחרי הספקטרום עברתי לסוואנה sd-10 ואני מרוצה פיי איזה שלט טוב זה
    רון קדוש

Airtronics/Sanwa SD-10G
    HobbyKing Yak55m

תודה!
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

דניאל??? אתה ממליץ על DX?
    קצת נסחפת. התכוונתי שאם הוא נעול על DX, עדיף כבר את ה 7.

בדיוק לאחרונה אחד החניכים שלי חיפש לרכוש שלט חדש.

מכיוון שראה את ה DX7 שלי, חשב גם הוא לרכוש כזה.

המלצתי לו לרכוש את הפוטאבה 8FG, ומאז הוא לא מפסיק להודות לי

אני חושב שהדוגמא הבאה די ממחישה את ההבדל בין ספקטרום לפוטאבה

בספקטרום בשביל לעשות BINDING צריך BIND PLUG. בפוטאבה פשוט לוחצים על לחצן על המקלט

אגב, בפוטאבה 8 ניתן לעבור למוד מיוחד בו השלט אינו משדר. טוב לצרכי תכנות, שימוש בסימולטור וכו'...

לגבי אלה שלגלגו על השקעה בשלט: שלט רוכשים לשנים, לכן כדאי להשקיע בזה כל גרוש ולא לחסוך.

גם טריינר זול זה לא נעים לרסק בגלל תקלה במערכת רדיו, באשר היא.

לי אישית יש פוטאבה 8UAPS בן 10 שנים, עם אפס תקלות. אפילו בטרית המקלט המקורית עדיין תקינה.
    נערך לאחרונה על ידי דניאל דקל; 17-04-2011 בשעה 23:17:52.

תודה!
    43
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

להבדיל ממך שכותב בלי לבדוק כלום אני דווקא עשיתי עבודת מחקר רצינית בעניין, גיליתי כמה דברים:
    1. היה ריקול בעבר
    2. ספקטרום מכרו קבל שצריך לחבר בערוץ פנוי במקלט כדי שימנע נפילות מתח (כי בנפילת מתח רגעית המערכת יוצאת מביינד).
    3. דיברתי עם 50 איש שהשתמשו/משתמשים במערכת הזו, 13 מתוכם טענו שריסקו בוודאות בגלל המערכת, עוד כ30 טוענים שזו המערכת הטובה בעולם והשאר הפסיקו להשתמש מהפחד.
    אני לא מכיר עוד מערכת רדיו אחת, הכי פשוטה והכי זולה שיותר מ20% מהטיסנאים שהשתמשו בה טוענים שהיא ריסקה להם את הטיסן - לי היו רועדות הביצים...

אגב, רוב האנשים שטוענים שהמערכת טובה (מתוך המדגם שאני עשיתי) מטיסים חשמלי וזה מסביר את ההבדל.
    הבעיה של המערכת הזו היא כשישנה נפילת מתח היא מאבדת ביינד, בטיסן חשמלי יש סוללה חזקה עם בקר שדוחף למקלט בדיוק מה שהוא צריך, לעומת זאת בטיסני הדלק הסוללה היא קטנה וכשאתה צורך הרבה בבת אחת... אופס.

מה אתה אומר, שאלת 50 איש והם אמרו שריסקו בוודאות בגלל המערכת הזאת? מרתק. אני הטסתי בעבר עם dx6i וגם בסביבה שלי הטיסו בעבר ועדיין מטיסים לא מעט אנשים עם dx6i ואותנו לא שאלת ולא כללת במדגם המדעי שלך, ולא היתה לאף אחד מאיתנו מעולם תקלה עם המערכת הזאת. מילא. כנראה שאנחנו לא מטיסים נכון עם השלט הזה.
    אבל אתה יודע מה - כשאני חושב על זה עכשיו, אולי אתה צודק. בפעמיים הראשונות שניסיתי לעשות nose in במסוק, ריסקתי אותו, וזה היה עם dx6i! ואחר כך החלפתי שלט - וגם לקחתי שעורים עם מדריך - וראה איזה פלא: מאז אני עושה nose in ולא מרסק! אני באמת מתחיל לחשוב שאולי dx6i זה שלט על הפנים.

תודה!
    1
    הודה 9 פעמים ב 8 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מה אתה אומר, שאלת 50 איש והם אמרו שריסקו בוודאות בגלל המערכת הזאת? מרתק. אני הטסתי בעבר עם dx6i וגם בסביבה שלי הטיסו בעבר ועדיין מטיסים לא מעט אנשים עם dx6i ואותנו לא שאלת ולא כללת במדגם המדעי שלך, ולא היתה לאף אחד מאיתנו מעולם תקלה עם המערכת הזאת. מילא. כנראה שאנחנו לא מטיסים נכון עם השלט הזה.
    אבל אתה יודע מה - כשאני חושב על זה עכשיו, אולי אתה צודק. בפעמיים הראשונות שניסיתי לעשות nose in במסוק, ריסקתי אותו, וזה היה עם dx6i! ואחר כך החלפתי שלט - וגם לקחתי שעורים עם מדריך - וראה איזה פלא: מאז אני עושה nose in ולא מרסק! אני באמת מתחיל לחשוב שאולי dx6i זה שלט על הפנים.
    תלמד לקרוא, לא אמרתי ש50 ריסקו.
    תמשיך להטיס עם השלט הזה ותהנה... כשתגיע לגיל 18 תפנק את עצמך במשהו חדש

חג שמח

תודה!
    1
    הודה 4 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברוש,

אני אכן מתקן שגיאות שאנשים עושים בעברית... אבל היכן בדיוק אתה סבור שתיקנתי אותך; יא טר-טרחן? הערתַ הערה שאת חלקה ציטטתי בין גרשיים בתשובתי - לא היה שום תיקון של העברית שלך.
    כנראה שפיתחת 'רפלקס מותנה', על פיו כל מה שאני כותב מהווה תיקון של העברית ממנה הנך מתפרנס.

ואם תקרא מה כתבו אחרים אחריך; 'הכלב של פבלוב', המערכת הזו יכולה להיות טובה, תאורטית; אבל רבים נתקלו בתקלותיה. רבים מדי, מכדי שתוכל להמליץ עליה בחום למתחיל.

דר צאלון
    DarZeelon
    052-2588489
    ddzeelon@gmail.com

תודה!
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

תמיד שרשורי שלטים הופכים להיות רווי יצרים
    אולי צריך לנעול אותם איך שהם נוצרים

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. תל אביב והסביבה למכירה מסוק חשמלי BLADE400 ושלט ספקטרום DX6i
    על ידי protos בפורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-10-2010, 11:13:33
  2. תל אביב והסביבה למכירה שלט ספקטרום dx6i
    על ידי יאיר1 בפורום רדיו, אלקטרוניקה וציוד נלווה
    הודעה אחרונה: 28-08-2010, 19:48:35
  3. תל אביב והסביבה מחפש שלט ספקטרום dx6i מקולקל
    על ידי רון333 בפורום רדיו, אלקטרוניקה וציוד נלווה
    הודעה אחרונה: 20-06-2010, 10:52:21
  4. מחפש שלט DX6I כולל מקלט (6 ערוצים ספקטרום 2.4 )
    על ידי seadoo בפורום רדיו, אלקטרוניקה וציוד נלווה
    הודעה אחרונה: 03-02-2010, 20:47:18
  5. למכירה משדר ספקטרום DX6I
    על ידי wonderd בפורום רדיו, אלקטרוניקה וציוד נלווה
    הודעה אחרונה: 29-12-2009, 13:13:56

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך