נכתב במקור על ידי
מני2000
להבדיל ממך שכותב בלי לבדוק כלום אני דווקא עשיתי עבודת מחקר רצינית בעניין, גיליתי כמה דברים:
1. היה ריקול בעבר
2. ספקטרום מכרו קבל שצריך לחבר בערוץ פנוי במקלט כדי שימנע נפילות מתח (כי בנפילת מתח רגעית המערכת יוצאת מביינד).
3. דיברתי עם 50 איש שהשתמשו/משתמשים במערכת הזו, 13 מתוכם טענו שריסקו בוודאות בגלל המערכת, עוד כ30 טוענים שזו המערכת הטובה בעולם והשאר הפסיקו להשתמש מהפחד.
אני לא מכיר עוד מערכת רדיו אחת, הכי פשוטה והכי זולה שיותר מ20% מהטיסנאים שהשתמשו בה טוענים שהיא ריסקה להם את הטיסן - לי היו רועדות הביצים...
אגב, רוב האנשים שטוענים שהמערכת טובה (מתוך המדגם שאני עשיתי) מטיסים חשמלי וזה מסביר את ההבדל.
הבעיה של המערכת הזו היא כשישנה נפילת מתח היא מאבדת ביינד, בטיסן חשמלי יש סוללה חזקה עם בקר שדוחף למקלט בדיוק מה שהוא צריך, לעומת זאת בטיסני הדלק הסוללה היא קטנה וכשאתה צורך הרבה בבת אחת... אופס.
ועוד משהו קטן: בתחילת הדרך הטסתי עם פוטאבה ואחרי הרפתקה קטנה עם הספקטרום עברתי לסנווה, גם בפוטאבה וגם בסנווה מעולם לא הייתה לי בעיית קליטה לא משנה איפה ואיך מיקמתי את המקלט - רק בספקטרום אתה צריך להתחרבש כל הזמן עם המקלט והמקלט לווין ולראות עם הוא מהבהב או לא...