שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 26

נושא: איך השלט dx6i של ספקטרום?

תצוגה בשכבות

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    1
    הודה 9 פעמים ב 8 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: איך השלט dx6i של ספקטרום?

ציטוט נכתב במקור על ידי dbrosh צפיה בהודעה
    לזה אתה קורא חוסר כבוד? כתבתי כאן דברים איומים הרבה יותר. הנה דוגמא לכמה המתודה שלך לא רצינית, עד כמה אתה לא שיטתי. במקום פותח השרשור אני רץ כבר היום לקנות dx6i.

ובנימה רצינית יותר, בלי להכנס לסטטיסטיקות, ושיטות שידור, חצי עולם מטיס עם השלט הזה ומרוצה ממנו, ואם היו בעיות אמיתיות ספקטרום כבר היו עושים מזמן ריקול, אז בטח לא מומלץ להסתמך בהחלטה אם לקנות או לא על שלושה ריסוקים שלך. מאיפה אתה יודע מה סיבת הריסוק? אתה מהנדס אלקטרוניקה? עשית ביינד כמו שצריך? מיקמת את המקלט כמו שצריך? אולי היו הפרעות מהבקר? אולי משהו אחר בציוד היה לא תקין? יכולות להיות אלף סיבות לריסוק, ניהלו פה את הדיון הזה כבר אלף פעמים, ואתה בהינף מקלדת קובר מוצר של חברה שעובדת מצויין בכל העולם. או שאולי אתה ממליץ להסתמך על דניאל דקל שניהל פה מסע צלב נגד ה-dx7 ועכשיו הוא חוזר בתשובה חסיד מומר שלו. הרבה ידע יש פה לאנשים. הרבה בטחון. רק צניעות אין.
    להבדיל ממך שכותב בלי לבדוק כלום אני דווקא עשיתי עבודת מחקר רצינית בעניין, גיליתי כמה דברים:
    1. היה ריקול בעבר
    2. ספקטרום מכרו קבל שצריך לחבר בערוץ פנוי במקלט כדי שימנע נפילות מתח (כי בנפילת מתח רגעית המערכת יוצאת מביינד).
    3. דיברתי עם 50 איש שהשתמשו/משתמשים במערכת הזו, 13 מתוכם טענו שריסקו בוודאות בגלל המערכת, עוד כ30 טוענים שזו המערכת הטובה בעולם והשאר הפסיקו להשתמש מהפחד.
    אני לא מכיר עוד מערכת רדיו אחת, הכי פשוטה והכי זולה שיותר מ20% מהטיסנאים שהשתמשו בה טוענים שהיא ריסקה להם את הטיסן - לי היו רועדות הביצים...

אגב, רוב האנשים שטוענים שהמערכת טובה (מתוך המדגם שאני עשיתי) מטיסים חשמלי וזה מסביר את ההבדל.
    הבעיה של המערכת הזו היא כשישנה נפילת מתח היא מאבדת ביינד, בטיסן חשמלי יש סוללה חזקה עם בקר שדוחף למקלט בדיוק מה שהוא צריך, לעומת זאת בטיסני הדלק הסוללה היא קטנה וכשאתה צורך הרבה בבת אחת... אופס.

ועוד משהו קטן: בתחילת הדרך הטסתי עם פוטאבה ואחרי הרפתקה קטנה עם הספקטרום עברתי לסנווה, גם בפוטאבה וגם בסנווה מעולם לא הייתה לי בעיית קליטה לא משנה איפה ואיך מיקמתי את המקלט - רק בספקטרום אתה צריך להתחרבש כל הזמן עם המקלט והמקלט לווין ולראות עם הוא מהבהב או לא...
    נערך לאחרונה על ידי מני2000; 17-04-2011 בשעה 21:46:14.

נושאים דומים

1. תל אביב והסביבה למכירה מסוק חשמלי BLADE400 ושלט ספקטרום DX6i
    על ידי protos בפורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-10-2010, 11:13:33
  2. תל אביב והסביבה למכירה שלט ספקטרום dx6i
    על ידי יאיר1 בפורום רדיו, אלקטרוניקה וציוד נלווה
    הודעה אחרונה: 28-08-2010, 19:48:35
  3. תל אביב והסביבה מחפש שלט ספקטרום dx6i מקולקל
    על ידי רון333 בפורום רדיו, אלקטרוניקה וציוד נלווה
    הודעה אחרונה: 20-06-2010, 10:52:21
  4. מחפש שלט DX6I כולל מקלט (6 ערוצים ספקטרום 2.4 )
    על ידי seadoo בפורום רדיו, אלקטרוניקה וציוד נלווה
    הודעה אחרונה: 03-02-2010, 20:47:18
  5. למכירה משדר ספקטרום DX6I
    על ידי wonderd בפורום רדיו, אלקטרוניקה וציוד נלווה
    הודעה אחרונה: 29-12-2009, 13:13:56

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך