שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 35

נושא: חברים יקרים, פקיחת עיניים

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    88
    הודה 222 פעמים ב 158 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: חברים יקרים, פקיחת עיניים

אנשים מה נסגר איתכם? למה אתם מתנפלים ומשמיצים את מיקי פורמן ואת הקלוב?? הקלוב באמת עושה הרבה בלי שאף אחד יודע (גם אני לא יודע את הרוב), מקדם עד כמה שניתן את כל הנושאים שקשורים לטיסנאות ואל תשכחו שבלי הקלוב הרבה מהמנחתים בארץ לא היו קיימים בכלל, והרמה המקצועית של המטיסים היתה נגמרת בלהמריא ולנחות!
    אני מכיר את מיקי באופן אישי ואני יכול להגיד אליו אך ורק דברים טובים! חלק לא קטן ממה שהוא עושה (כמו רוב רובם של אנשי הקלוב) הוא עושה רק מהרצון שלו לקדם את הטיסנאות.
    חבל שאתם לא מבינים שכמה שיהיו יותר אנשים רשומים בקלוב (או בגוף אחר שמייצג טיסנאות) ככה יהיה יותר טוב לכולנו כי אז תהיה רשימה גדולה של אנשים שבעזרתה יוכל הקלוב לדרוש תקציבים לקידום התחום (כמו שהיה עד לפני עשור), והממשלה לא תוכל להתעלם בגלל כמות האנשים (מה שכרגע הממשלה כן עושה כי אין מספיק פעילים רשומים).
    אז במקום לבלבל ת'מוח ולבכות כמה הקלוב לא עושה כלום וכמה הוא רע למטיסים, תזיזו את התחת שלכם ותנסו לקדם את הטיסנאות!!
    איתן.
    סייג לחכמה שתיקה!
    מנהל פורום אלפא , מאמרים וסקירות

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: חברים יקרים, פקיחת עיניים

ציטוט נכתב במקור על ידי eitan-ro צפיה בהודעה
    אני מכיר את מיקי באופן אישי ואני יכול להגיד אליו אך ורק דברים טובים! חלק לא קטן ממה שהוא עושה (כמו רוב רובם של אנשי הקלוב) הוא עושה רק מהרצון שלו לקדם את הטיסנאות.
    חבל שאתם לא מבינים שכמה שיהיו יותר אנשים רשומים בקלוב (או בגוף אחר שמייצג טיסנאות) ככה יהיה יותר טוב לכולנו כי אז תהיה רשימה גדולה של אנשים שבעזרתה יוכל הקלוב לדרוש תקציבים לקידום התחום (כמו שהיה עד לפני עשור), והממשלה לא תוכל להתעלם בגלל כמות האנשים (מה שכרגע הממשלה כן עושה כי אין מספיק פעילים רשומים).
    איתן.
    איתן מהיכרות אישית עם מיקי אני גם יכול להעיד שהוא בן אדם נהדר אבל אנחנו לא באים לשפוט אף אחד ובטח לא בן אדם שמשקיע את מירב זמן ומאמציו לקדם את הטיסנאות בארץ ובעולם - אני רואה אותו כמעט בכל תחרות של חופשיים בין אם בתור בורר או בתור מתחרה משקיע מהלב (טוב כמעט בכל תחרות שלא שופכים על המודדים את המים מהכלי של הכלב של הבורר אבל זה סיפור אחר )
    ובאופן כללי אני לא חושב שהצטרפות לארגון כזה או אחר תקדם את הטיסנאות בארץ
    ציטוט נכתב במקור על ידי eitan-ro צפיה בהודעה
    אז במקום לבלבל ת'מוח ולבכות כמה הקלוב לא עושה כלום וכמה הוא רע למטיסים, תזיזו את התחת שלכם ותנסו לקדם את הטיסנאות!!
    בהמשך למשפט הקודם.. אתה רוצה לקדם את הטיסנאות? אתה חשוב שיש לך מה לתרום? תדריך! (עדיף ללא שכר) שום פעולה אחרת לא תעשה את זה טוב יותר, לא הצטרפות לאף אגודה ולא תקיעת האצבע בתחת תוך כדי השמצת הקלוב והסערת הרוחות בפורומים שונים.

וכפי שכתבתי מקודם
    כל השרשור הזה יכול להסתיים בצורה טובה אם יענו השאלות הבאות בצורה מוחלטת ולא "רכה" ושהתשובות יגבו במסמכי פוליסה/מסמכים רשמיים אחרים:
    1. איפה מותר לי להטיס ובאילו תנאים?
    2. האם יש מנחתים ידועים שבהם אני יכול להטיס ללא חשש? (בהמשך לשאלה 1) אשמח לקבל שמות.
    כדי שבעקבות השאלות הללו לא ישלחו אותי למדריך טיסה של איזה בוינג 747 או ספר נהלים עב כרס אחר אשאל זאת בצורה פשוטה:
    האם מותר והביטוח יכסה הטסה בצוק בת ים?
    האם מותר והביטוח יכסה הטסה בגעש?
    האם מותר והביטוח יכסה הטסה בנען?
    האם מותר והביטוח יכסה הטסה בגלילות?
    האם מותר והביטוח יכסה הטסה בחוות רונית?

אני מקווה שלא אקבל תשובה של "איפ אפשר לדעת כי התנאים יכולים להשתנות בכל יום" מכיוון שאז הדרישה מכל מטיס היא לבוא עם ספר נהלים עב כרס לפני כל המראה ולבדוק שכל התנאים מתקיימים כי זה לא פרטקי ונותן אופציה להפיל את כל האשמה על המטיס...
    תשובה של "במבחן התוצאה" זה עובד כי היו מקרים לא יתקבלו.
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •