שמות משתמשים לתיוג

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 26 עד 32 מתוך 32

נושא: מנוע Scorpion 4525 520kv limited edition עם עוצמה של 12.8 כ"ס!!!!!

תודה!
    114
    הודה 331 פעמים ב 222 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מנוע Scorpion 4525 520kv limited edition עם עוצמה של 12.8 כ"ס!!!!!

הכל בסדר יואב?

תודה!
    192
    הודה 34 פעמים ב 23 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מנוע Scorpion 4525 520kv limited edition עם עוצמה של 12.8 כ"ס!!!!!

ואווו איזה מנוע מפלצת ,יש למישהו סרטון עם המנוע הזה?

תודה!
    202
    הודה 124 פעמים ב 86 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כן מר ציקי.
    ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
    הכל בסדר יואב?
    יואב

תודה!
    192
    הודה 34 פעמים ב 23 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מנוע מפלצתי

תודה!
    114
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Yoav Lahav צפיה בהודעה
    כן מר ציקי.
    האמת שלא נראה לי.
    תוכל להסביר לנו איך ההסבר האחרון שלך קשור לבדיקת ההספק של המנוע או בכלל תורם לתחום שלנו?
    מספיק שנחליף סוג להבים,משקל,פדלים (אם יש) או יחס תמסורת והתוצאה שתקבל תהיה שונה לחלוטין שלא נדבר על הבדיקה ההזוייה שאתה מציע לבצע.
    אני מקווה שאתה צוחק בהצעה שלך כי אם מישהו ייקח אותך ברצינות אז דמו בראשו, אני לא ממליץ לאף אחד לעגון שום מסוק עם להבים למתקן ולפתוח מנוע, התוצאות יכולות להיות לא נעימות במיוחד עם מסוק שמיועד למנוע המדובר.

לא ברור לי איך מישהו שטורח להפגין ידע כה נרחב באלקטרוניקה ומכניקה דואג בעצמו ומתגאה לרכוש ולהטיס עם ציוד וחלפים זולים.

מבולבלים? גם אנחנו !

תודה!
    202
    הודה 124 פעמים ב 86 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
    האמת שלא נראה לי.
    תוכל להסביר לנו איך ההסבר האחרון שלך קשור לבדיקת ההספק של המנוע או בכלל תורם לתחום שלנו?
    מספיק שנחליף סוג להבים,משקל,פדלים (אם יש) או יחס תמסורת והתוצאה שתקבל תהיה שונה לחלוטין שלא נדבר על הבדיקה ההזוייה שאתה מציע לבצע.
    אני מקווה שאתה צוחק בהצעה שלך כי אם מישהו ייקח אותך ברצינות אז דמו בראשו, אני לא ממליץ לאף אחד לעגון שום מסוק עם להבים למתקן ולפתוח מנוע, התוצאות יכולות להיות לא נעימות במיוחד עם מסוק שמיועד למנוע המדובר.

לא ברור לי איך מישהו שטורח להפגין ידע כה נרחב באלקטרוניקה ומכניקה דואג בעצמו ומתגאה לרכוש ולהטיס עם ציוד וחלפים זולים.

מבולבלים? גם אנחנו !
    ההסבר האחרון מקובל בתעשייה לבדיקת מדחפים ומיניהם כולל מסוקים. אין בו שום דבר מיוחד ובטח שהוא לא הזוי. ניתן גם לעגן המסוק גבוה מהקרקע על מנת להמנע מאפקט קרקע.
    הכל צריך להתבצע בצורה מסודרת תוך ווידוי שאם קורה משהו הנזק היחיד יהיה למסוק.
    זה נכון שהתוצאה שונה אם מחליפים חלקים הרלוונטיים לתוצאה וזה חלק מהבדיקה ומאפשר בדיקת נצילויות והספקים סופיים של חלקים שונים.
    הוא תורם לתחום כי הוא מאפשר לך באמצעים פשוטים לחלוב מהמסוק שלך את המקסימום. על ידי משחק פשוט של פסיעה ומהירות אתה יכול למצוא איזה כיוון ייתן לך מקסימום נצילות ואיזה מקסימום הספק. ולשמור בשלט את שניהם. רק שפה זה ההספק האמיתי הסופי שהולך להנעת המסוק שמתחשב בכל ההפסדים שבדרך אפילו זה רוטור הזנב ושל מערבולות שיוצר הרוטור הראשי.

לגבי המסוק שלי: הדברים היחידים שזולים בו הם החלקים שאין בינם לבין היקרים יותר המקוריים שום הבדל. כל השאר הלכתי על הכי טוב. המנוע דרך אגב, זול במקרה. זה הכי חזק שמצאתי שמתאים ל 450PRO ועם הבקר והסוללות שמפורטות שרכשתי לאחרונה זה באמת משהו לא נורמלי.
    יואב

תודה!
    114
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Yoav Lahav צפיה בהודעה
    ההסבר האחרון מקובל בתעשייה לבדיקת מדחפים ומיניהם כולל מסוקים. אין בו שום דבר מיוחד ובטח שהוא לא הזוי. ניתן גם לעגן המסוק גבוה מהקרקע על מנת להמנע מאפקט קרקע.
    הכל צריך להתבצע בצורה מסודרת תוך ווידוי שאם קורה משהו הנזק היחיד יהיה למסוק.
    זה נכון שהתוצאה שונה אם מחליפים חלקים הרלוונטיים לתוצאה וזה חלק מהבדיקה ומאפשר בדיקת נצילויות והספקים סופיים של חלקים שונים.
    הוא תורם לתחום כי הוא מאפשר לך באמצעים פשוטים לחלוב מהמסוק שלך את המקסימום. על ידי משחק פשוט של פסיעה ומהירות אתה יכול למצוא איזה כיוון ייתן לך מקסימום נצילות ואיזה מקסימום הספק. ולשמור בשלט את שניהם. רק שפה זה ההספק האמיתי הסופי שהולך להנעת המסוק שמתחשב בכל ההפסדים שבדרך אפילו זה רוטור הזנב ושל מערבולות שיוצר הרוטור הראשי.

לגבי המסוק שלי: הדברים היחידים שזולים בו הם החלקים שאין בינם לבין היקרים יותר המקוריים שום הבדל. כל השאר הלכתי על הכי טוב. המנוע דרך אגב, זול במקרה. זה הכי חזק שמצאתי שמתאים ל 450PRO ועם הבקר והסוללות שמפורטות שרכשתי לאחרונה זה באמת משהו לא נורמלי.
    שיהיה

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

נושאים דומים

1. תל אביב והסביבה למכירה טירקס 600 Limited Edition
    על ידי סמיבנשימול בפורום מסוקי דלק
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-07-2010, 10:50:51
  2. Trex 600- ESP VS LIMITED EDITION...
    על ידי 3Dor.b בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-06-2010, 19:51:19
  3. Walkera Creata 400 Helicopter Premium (2010 Limited Edition) שאלה