הכל בסדר יואב?
הכל בסדר יואב?
ואווו איזה מנוע מפלצת ,יש למישהו סרטון עם המנוע הזה?
מנוע מפלצתי
האמת שלא נראה לי.
תוכל להסביר לנו איך ההסבר האחרון שלך קשור לבדיקת ההספק של המנוע או בכלל תורם לתחום שלנו?
מספיק שנחליף סוג להבים,משקל,פדלים (אם יש) או יחס תמסורת והתוצאה שתקבל תהיה שונה לחלוטין שלא נדבר על הבדיקה ההזוייה שאתה מציע לבצע.
אני מקווה שאתה צוחק בהצעה שלך כי אם מישהו ייקח אותך ברצינות אז דמו בראשו, אני לא ממליץ לאף אחד לעגון שום מסוק עם להבים למתקן ולפתוח מנוע, התוצאות יכולות להיות לא נעימות במיוחד עם מסוק שמיועד למנוע המדובר.
לא ברור לי איך מישהו שטורח להפגין ידע כה נרחב באלקטרוניקה ומכניקה דואג בעצמו ומתגאה לרכוש ולהטיס עם ציוד וחלפים זולים.
מבולבלים? גם אנחנו !
ההסבר האחרון מקובל בתעשייה לבדיקת מדחפים ומיניהם כולל מסוקים. אין בו שום דבר מיוחד ובטח שהוא לא הזוי. ניתן גם לעגן המסוק גבוה מהקרקע על מנת להמנע מאפקט קרקע.
הכל צריך להתבצע בצורה מסודרת תוך ווידוי שאם קורה משהו הנזק היחיד יהיה למסוק.
זה נכון שהתוצאה שונה אם מחליפים חלקים הרלוונטיים לתוצאה וזה חלק מהבדיקה ומאפשר בדיקת נצילויות והספקים סופיים של חלקים שונים.
הוא תורם לתחום כי הוא מאפשר לך באמצעים פשוטים לחלוב מהמסוק שלך את המקסימום. על ידי משחק פשוט של פסיעה ומהירות אתה יכול למצוא איזה כיוון ייתן לך מקסימום נצילות ואיזה מקסימום הספק. ולשמור בשלט את שניהם. רק שפה זה ההספק האמיתי הסופי שהולך להנעת המסוק שמתחשב בכל ההפסדים שבדרך אפילו זה רוטור הזנב ושל מערבולות שיוצר הרוטור הראשי.
לגבי המסוק שלי: הדברים היחידים שזולים בו הם החלקים שאין בינם לבין היקרים יותר המקוריים שום הבדל. כל השאר הלכתי על הכי טוב. המנוע דרך אגב, זול במקרה. זה הכי חזק שמצאתי שמתאים ל 450PRO ועם הבקר והסוללות שמפורטות שרכשתי לאחרונה זה באמת משהו לא נורמלי.
יואב