שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

נושא: ערכת FPV לאיזיגליידר FPV EASY GLIDER

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    733
    הודה 551 פעמים ב 447 הודעות
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: ערכת FPV לאיזיגליידר FPV EASY GLIDER

1. משקפיים .. אתה יכול לבוא לראות אצלי איך רואים - זה לא כמו 800 על 600 אבל זה מספיק בשבילי, זה נחמד .. ובעיקר זול ! ההפרש במחיר הוא מאות רבות של שקלים
    2. אנטנה - יש פה שרשור שאני לא מוצא לגבי הכנת אנטנה לבד. בגדול, כל חנות שמתמחה בנושא יכולה להכין לך בעבור כמה שקלים את הכבל והסופיות
    3. לגבי OSD - לי יש את החיקוי של זה, בדיוק באותו מחיר, חבל לקנות את החיקוי, http://www.foxtechfpv.com/foxtech-ce...89;-p-170.html -- זה לא !! לוקח אותך הביתה זה רק מראה לך את הכיוון הביתה !!
    4. לגבי השלט, אני לא מומחה בתחום אבל אני מבין מקריאה ( אתה יכול לקרוא לבד את המידע ... ) שהטווח של כל השלטים הרגילים עומד על עד 2 ק"מ במצב הרגיל, תיקח בחשבון שהמשדר וידאו מייצר "מיסוך" סביב המקלט שלך על המטוס ולכן מוריד את ה 2 ק"מ הללו למשהו פחות מזה .. כמה פחות ? .. או שאתה מחבר rssi על המקלט שלך ( אם אפשר ) ורואה ב osd מתי אתה עומד לאבד את הקשר עם הטיסן או שאתה לוקח מרחקי ביטחון ולא עובר את 700 - 800 מטר ... ( או עובר ואז מגלה בדיוק כמה הטווח ... ח ח ח )
    5. ישנו מוצר שניקרה fma co-pilot אצל הסיני - זה מייצב אינפרא אדום לטיסן שיכול לעזור הרבה בקטע של להחזיק את הטיסן מיוצב בטיסה אופקית, היה לי כזה על הטיסן שאבד .. הוא פעל נהדר ! אם הוא לא היה אגב, אז עוד היה לי את הטיסן ... ( בעיקר כי הוא היה מתרסק איפה שהוא לידי ... ) לפי צפיה בסרטון של הבריחה שלי ושל הטיסה בגובה 1.2 ק"מ וריסוק ששלומי צרף, אני מעריך שהטיסן שלי עבר את 2 ק"מ גובה ... חבל ( ומזל ) שלא היה שם OSD עם נתונים כאלו.

מנחת הבית
    ארסוף
    תודה!
    907
    הודה 1,001 פעמים ב 648 הודעות
    כניסות לבלוג
    41
    הוזכר
    6 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: ערכת FPV לאיזיגליידר FPV EASY GLIDER

ציטוט נכתב במקור על ידי guy1a צפיה בהודעה
    1.
    2. אנטנה - יש פה שרשור שאני לא מוצא לגבי הכנת אנטנה לבד. בגדול, כל חנות שמתמחה בנושא יכולה להכין לך בעבור כמה שקלים את הכבל והסופיות
    3
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...364#post267364

נושאים דומים

1. Easy Fly Glider FPV
    על ידי SPL בפורום פורום FPV וצילום אווירי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-10-2009, 12:22:46
  2. Easy Fly RTF Glider EPO
    על ידי itzik בפורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-10-2009, 14:33:13
  3. EASY GLIDER PRO