שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 41

נושא: ריחוף ראשון של סוללה מלאה + התייעצות קטנה

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    462
    הודה 569 פעמים ב 442 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הוספתי את התוספת שהומלצה פה לסנפיר הזנב, והתוצאה מצויינת! השארתי בכוונה רווח של 2-3 מ״מ מהרצפה, אך גם אם קצה התוסף נוגע ברצפה זה לא מפריע למסוק להסתבסב אם צריך. כנראה שבסל״ד כזה כבר יש מספיק עילוי מהלהבים ככה שהתוסף מחליק בקלות על הרצפה ולא נתקע, כך שהחשש שלי התבדה. עדיין אם הייתי עושה שוב, הייתי משאיר טיפה יותר רווח בשביל השקט הנפשי. מספיק תוסף של ס״מ בערך להגן על הלהבים בזנב של ה500.
    השתמשתי במוט פלדה (נראה לי שזו פלדה) ממתקן מתקפל של ייבוש כביסה - קפיצי וגמיש ויחד עם זאת לא מתכופף בקלות. אחרי שיוף ציפוי הפלסטיק שלו הוא בערך בקוטר של 2 מ״מ. בינתיים אני מאד מרוצה, 3 סוללות הבוקר ולא נשמע שום צליל שפשוף של להבי הזנב ברצפה... עכשיו אפשר להתקין ברוגע להבי פוסונו חדשים לזנב.
    תודה עודד על הטיפ וגיא על התמונות! אני מוסיף עוד טיפ משלי - את שיוף ציפוי הגלזורה של הסנפיר, לעשות עם כפפות. נכנסו לי באצבעות כמה רסיסי קרבון מיקרוסקופיים כאלה, סיפור להוציא אותם וזה די מעצבן ודוקר.
    Gil Friman

-------------------------------
    T-rex 600esp FBL
    רחפן f450 fpv
    MS Composite Swift II
    Mountain Models EVA Sport
    Hitec Aurora 9

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: ריחוף ראשון של סוללה מלאה + התייעצות קטנה

ציטוט נכתב במקור על ידי Friman צפיה בהודעה
    הוספתי את התוספת שהומלצה פה לסנפיר הזנב, והתוצאה מצויינת! השארתי בכוונה רווח של 2-3 מ״מ מהרצפה, אך גם אם קצה התוסף נוגע ברצפה זה לא מפריע למסוק להסתבסב אם צריך. כנראה שבסל״ד כזה כבר יש מספיק עילוי מהלהבים ככה שהתוסף מחליק בקלות על הרצפה ולא נתקע, כך שהחשש שלי התבדה. עדיין אם הייתי עושה שוב, הייתי משאיר טיפה יותר רווח בשביל השקט הנפשי. מספיק תוסף של ס״מ בערך להגן על הלהבים בזנב של ה500.
    השתמשתי במוט פלדה (נראה לי שזו פלדה) ממתקן מתקפל של ייבוש כביסה - קפיצי וגמיש ויחד עם זאת לא מתכופף בקלות. אחרי שיוף ציפוי הפלסטיק שלו הוא בערך בקוטר של 2 מ״מ. בינתיים אני מאד מרוצה, 3 סוללות הבוקר ולא נשמע שום צליל שפשוף של להבי הזנב ברצפה... עכשיו אפשר להתקין ברוגע להבי פוסונו חדשים לזנב.
    תודה עודד על הטיפ וגיא על התמונות! אני מוסיף עוד טיפ משלי - את שיוף ציפוי הגלזורה של הסנפיר, לעשות עם כפפות. נכנסו לי באצבעות כמה רסיסי קרבון מיקרוסקופיים כאלה, סיפור להוציא אותם וזה די מעצבן ודוקר.

2 מ"מ זה קצת כבד, אבל לא נורא. החומר הנכון זה פלדה קפיצית מחנות טיסנים (עולה 5-6 ש"ח למטר)
    ההארכה האידאלית היא זו שלא רק שאין רווח בין התוספת לרצפה, אלא שהתוספת מרימה קצת את הזנב. בטי רקס 450 שלי הארכתי ב4 ס"מ + קיפול אל מתחת ללהבים, וזה היה מושלם.
    דבק לבד לא מספיק, אתה חייב ללפף חוט כלשהו ישירות על הפלדה ואת החוט (הכי טוב זה חוט פיברגלס או קרבון, אבל גם חוט תפירה רגיל יספיק)להספיג היטב באפוקסי, ואז יש לך כוח מכאני שמחזיק את העסק במקום ולא רק הכוח של הדבק.
    לגבי כפפות, בטח שלא יזיקו, אבל יותר חשוב להפנים שאסור לנשום אבק קרבון, זה חומר מסרטן
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

נושאים דומים

1. ריחוף ראשון עם ה-700 החדש
    על ידי shlomiv10 בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 01-09-2011, 09:42:20
  2. [מדליק] ריחוף נסיון ראשון עם ה-Trex 600 ESP שלי
    על ידי optiplex בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-06-2011, 06:30:48
  3. [מוצר חדש] ריחוף ראשון
    על ידי GoZzlaN בפורום פורום מסוקים חשמליים