השרשור מתעדכן אוטומטית כל 30 שניות .
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
טעינה מחדש
-
תגובה: מסוקי מיקרו 3D
@עמית - יש סרטון בשרשור של אלעד .. תבדוק שוב.
@עודד - מה זה מסוק מנוון ? .. ומה קשור המחיר של 500 ?
מסוק 500 יצריך עוד מטען / סוללות / כלים / חלקי חילוף שיעברו את המחיר של עוד מסוק יתוש ... מה גם שהוא מצריך שטח מאד מוגבל להטסה ( שאישית בשבילי דורש נסיעה של מינימום 10 ק"מ ) ועוד התארגנויות שונות.
מהנסיון האישי שלי עם מוצרי 9 נשרים ( 2 מסוקים ומטוס שלי ועוד כמה מסוקים של חברים ) - זאת חברה רצינית מאד עם מוצרים בוגרים ומוצלחים ובעיקר עמידים למדי.
( להזכירך עודד, הטריינר שלי שעליו ממש טכנית למדתי לשלוט במטוס ואני לא מתכוון לנסיונות בלתי פוסקים לא לרסק אותו ... היה עם המטוס ששוקל 50 גרם עם מוטה של 50 ס"מ מתוצרת 9 נשרים
אני בפרוש לא אומר שזה היה נכון וככה צריך לנהוג, אבל אני כן אומר את זה על מנת להדגים כמה עמיד המוצר שלהם שהרי ברור שרסקתי לו את הצורה מליארד פעמים ... הוא אגב עדיין טס וטס הייטב !)
אני לא יודע עודד מה הנסיון שלך עם סולו או בלייד וחבורתם, אבל מההתיחסות שלך בפורום אני מסיק שאתה לא ממש חיית אותם.
אני כן.
לטעון סוללה 15 דקות ולהרים מסוק בסלון לכמה הקפות או נחיתות מהשולחן לכיסא וחזרה לכמה דקות כשאתה מחכה שהילדים יסיימו להתקלח .. זאת בדיוק האתנחתא הקומית לשיחרור לחצים יום יומיים שכל אחד שחובב את התחום הזה חייב.
אני ממליץ לך לנסות. בשיא הרצינות.
נערך לאחרונה על ידי guy1a; 11-10-2011 בשעה 07:54:56.
-
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
-
חוקי הפורום