צפצפופים, עד שבסופו של דבר השלט נכבה. קרה לי כשרק קניתי את השלט
בינתיים פק הניקל מטאל שהגיע עם השלט עובד לי מצויין, ולא מפריע לי פעם בשבועיים לשים ללילה טעינה לפני יום ההטסה. יש סיבה מיוחדת מעבר לעניין הטעינה לעבור לליפו?*
צפצפופים, עד שבסופו של דבר השלט נכבה. קרה לי כשרק קניתי את השלט
בינתיים פק הניקל מטאל שהגיע עם השלט עובד לי מצויין, ולא מפריע לי פעם בשבועיים לשים ללילה טעינה לפני יום ההטסה. יש סיבה מיוחדת מעבר לעניין הטעינה לעבור לליפו?*
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
נו וכמה זמן בת׳כלס אתה מטיס כשאתה בשטח? מעבר לקפה, שיחות חולין וצפייה באחרים שגם רוצים להטיס? אולי לטיסנים ודאונים זה רלוונטי, אני בינתיים מטיס רק מסוק (בקרוב ייצטרף לצי שלי גם טיסן, יש כבר מקלט בדרך...) ואיתו נניח מקסימום אני מטיס 4-5 סוללות ביום הטסה בין כל יתר המטיסים. זה גג 30-35 דקות באוויר... וגם ככה לפני הטסה אני טוען את כל סוללות הליפו של המסוק, ממש לא מפריע לי לחבר את המשדר ללילה לטעינה. כנראה שזה בהתאם לצרכים השונים של כל מטיס ומטיס.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
כן אתה צודק, זה באמת לפי הצרכים של כל מטיס ומטיס..
נתחיל מזה שאני לא מטיס עם הרבה אנשים אלא רק אני ועוד חבר ולפעמים 2, אנחנו מטיסים בשדה כלשהו ככה שיש מספיק מקום להטיס בו זמנית.. אז יש פחות הפסקות
ואצלי אם אני הולך ליום הטסה זה יום של כמה שעות (4-5), כל סוללה מחזיקה באוויר בסביבות ה20-25 דקות..
אני מניח שהבנת את הרעיון
בכל מקרה, אין לי יותר שאלות והשאלות ששאלתי נענו!