שלום רב,
רק לעדכן על שירות לקוחות של הסיני -
לפני כשבועים וחצי החזרתי ל- Hobby King בקר מהירות ששבק. אתמול קיבלתי זיכוי על הבקר.
מהיר, פשוט, ללא וויכוח.
יפה.
מארק
שלום רב,
רק לעדכן על שירות לקוחות של הסיני -
לפני כשבועים וחצי החזרתי ל- Hobby King בקר מהירות ששבק. אתמול קיבלתי זיכוי על הבקר.
מהיר, פשוט, ללא וויכוח.
יפה.
מארק
כמה עלה הבקר שהיה שווה ללכת לדואר לעמוד בתור לשלם משלוח וכו... ?
מעניין, שאנחנו מקבלים את המינימום מהסיני זה נראה שהם יותר מבסדר..
לאחרונה נשלח אלי בקר 80A שקניתי מאתר סיני (אחר), רק שאני קניתי HV והם שלחו לי רגיל, התכתבתי איתם וסוכם שאני אשלח להם חזרה את הבקר הלא נכון שקבלתי,
הם יפצו אותי וישלחו לי בקר של 100A HV והציעו גם לשלם על משלוח (או להחזיר לי את הכסף דרך פייפל), ההפרש בין מחיר הבקר המקורי שהזמנתי (80A HV) ל-100A HV, הוא 35$.
לדעתי זה שירות הוגן, לא יותר וגם לא פחות מזה.. טעית? לא מספיק רק לתקן צריך גם לפצות.
אני חייב לציין שמיד אחרי שראיתי את הטעות בפתיחת בחבילה (לפני שהתקשרתי עם המוכר), פתחתי תלונה בפייפל, אחרי זה ההתכתבות הייתה מאוד מהירה בברורה,
הבטחתי להסיר את התלונה כאשר הבקר יגיע, ככה יש לשיינו ממריצים ואינטרס.
עכשיו אני מחכה לבקר ומקווה שהכול ילך בטוב.
אז מארק, שמח שהכול הלך בטוב, לדעתי זה לא שירות מצויין, זה שירות טוב אבל מינימלי שלפחות לוקח אחריות ומתקן מהר בלי כאבי ראש.
נערך לאחרונה על ידי adibenbasat; 22-01-2012 בשעה 12:30:03.
אני גם חוויתי מהם חוויה חיובית , כאשר BEC הפסיק לתפקד לאחר כ 3 שבועות ובערך 10 טיסות . כתוצאה מכשל ב BEC נשרפו לי שני סרוואים ומקלט , עוד מקלט נשרף כשניסיתי לאפיין את הבעיה.
לאחר שהבנתי שהבעיה ב BEC. צילמתי את הכל כתבתי מכתב שמתאר את השתלשלות האירועים מילאתי RMA ושלחתי את כל המוצרים התקולים לסיני.
לאחר שבועיים קיבלתי זיכוי מלא על כל הרכיבים(~50$) . אם הייתי פונה לחנות בארץ הם היו אומרים ללכת לשתות מהים של עזה.
אז מבחנתי השירות לקוחות שלהם הוא מעל ומעבר...
נערך לאחרונה על ידי liorz055; 22-01-2012 בשעה 13:28:47.
עצור!!! יתכן ומגיע לך החזר ממס הכנסה.
לא התלוננתי..תקרא את במשפט האחרון שכתבתי, אני עומד מאחורי כול מילה.
אגב, כמו ש-liorz055 כתב, בארץ אתה יכול לאכול *** מחנויות, לא כולם כמובן, פה יש מערכת די מסודרת ובהחלט מנסה לתת שירות טוב.
והשם הוא אדי.
נערך לאחרונה על ידי adibenbasat; 22-01-2012 בשעה 13:53:14.
נראה אצלם זה על המזל מטען ששלחתי להם זוכה תוך איזה יומיים מרגע שקיבלו אבל מצד שני בקר ששלחתי להם עוד נראה שיחגוג אצלם את היומהולת הקרוב שלו.... הכל על המזל שם אין שום דבר שאפשר לצפות