שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 50

נושא: מהי מערכת הפלייברלסט הטובה ביותר היום בשוק?? במחיר250-500$

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    85
    הודה 153 פעמים ב 91 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מהי מערכת הפלייברלסט הטובה ביותר היום בשוק?? במחיר250-500$

לכל אחת ממערכות הפלייברלס שהוזכרו כאן יש את הייתרונות והחסרונות שלהן.

אני אישית מטיס עם V-BAR בשני המסוקים שלי (אחת מלאה ואחת מיני) וכמו שזה נראה עכשיו - לא אחליף אותן לשום דבר אחר בחיים.
    לפני ה-V-BAR נלחמתי וסבלתי קשות עם ה- GY-750 של פוטאבה. המלצה שלי - אל תתקרב אליה !!!!!!

כמו שאני רואה זאת - יש היום בשוק 3 מערכות פלייברלס מעולות - V-BAR, BEASTX, SKOOKUM. לא תטעה עם אף אחת מהן.
    אין מערכת פלייברלס שזהה לאחרת, לכן - כדי לדעת מה הכי טוב בשבילך ומה מרגיש לך הכי נוח - אתה צריך להטיס כל אחת ואחת מהמערכות האלו.
    רק קח בחשבון שלמערכת פלייברלס שי פרמטרים רבים מאד מאד מאד . . . שאפשר לכוון, כך שבסופו של דבר מה שנוח ומתאים למטיס אחד, לא יתאים ולא יהיה נוח לאחר.

אני אישית לא ניסיתי את ה- BEASTX וגם לא את ה-SKOOKUM. אחרי נסיון מר מאד עם ה-GY750 של פוטאבה החלטתי לא לקחת שום סיכון ולקנות את המערכת הוותיקה ביותר בשוק שמלבד המחיר הגבוהה, שמעתי עליה רק דברים טובים.
    מסיבה זו בלבד - אם מישהו ישאל אותי על איזו מערכת אני ממליץ אני אגיד - V-BAR בלי שום היסוס.
    אבל - וחשוב לי להדגיש, שאין בהמלצה הזו שלי כדי לאמר משהו רע על שתי המערכות האחרות שהזכרתי כאן. תותי קורע למסוקים שלו את הצורה עם ה- SKOOKUM בלי שום בעיה. על ה-BEASTX אני שומע רק דברים טובים גם בארץ וגם על פי דיווחים בחו"ל.

כמו שאמרתי - לכל מערכת יש את הייתרונות והחסרונות שלה.
    מבחינת אמינות - שלושת המערכות אמינות מאד.
    ההבדלים בין המערכות מלבד התחושות בטיסה מתבטאים בין היתר במחיר, בממשק (איך מכוונים את המערכת ובאמצעות איזה מכשיר), בדרך ההתקנה (סנסור נפרד או משולב), בתמיכה של החברות השונות (וכמובן היבואנים לארץ), בפונקציות שקיימות במערכת או בממשק, בפרמטרים שניתן לכוון וכו' וכו' . . . .

מה שלא תבחר - זו תהיה בחירה נבונה ולא תצטער עם אף אחת מהמערכות הללו.

Gaui X7
    Scorpion Power System

V-Bar 5.2 Pro
    Futaba 8FG

2. המשתמשים 3 הודו ל שחר לזרוב על הודעתו:

lior_bar_ami (20-03-2012),ohadsh (20-03-2012),wonderd (20-03-2012)

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •