אני לא אובייקטיבי בציוד למסוקים שלי מה לעשות, אני בעל עסק - עם זאת כל העצות שלי לאנשים אחרים אובייקטיביות מאוד מבוססות ניסיון ומנומקות כהלכה.
יחד עם זאת אני בעל הניסיון הכי גדול עם כל המערכות בהכי הרבה כלים שקיימים בשוק.
אתה בוחר לא להיכנס איתי לדיון זו בחירה שלך, אך שנינו יודעים למה בחרת להחליף את ה 3GX, ומה היתה דעתך מיד לאחר ההחלפה...
אני לא יודע איך הגעת למסקנה שהגעת בנוגע לויבאר, אך מניסיון עם מס׳ לא מבוטל של 450 ו 500ים - היא מתפקדת ללא דופי.
אין לי שום כוונה להפוך את השרשור לבמת התכתשות בין שנינו (למרות שמשכת את זה לשם בהודעתך) - אך הפוסל במומו פוסל, והכנות שלך היא מאוד סובביקטיבית מסיבה אחת, היא מתאימה לסגנון ההטסה שלך (אגרסיבי וסגור), לראיה שאל את חן צרפתי שמטיס BeastX ותשמע שלסגנון הטיסה המהיר שלו הביסט תפקדה באופן הכי טוב; אולי גם הוא לא אובייקטיבי וכנה...
אין לי כוונה לכנות אותך לא מקצוען, או לא כנה או שום דבר אחר - אך במקרה דנן האמת היא לחלוטין בעיני המתבונן, והיא לגמרי תלוית סגנון הטסה.
קח את זה לאן שאתה רוצה - מקווה בשביל שנינו שלמקומות טובים, יש לנו סופ״ש ארוך ביחד עוד כמה ימים...
יום אביבי ראשון טוב, אובייקטיבי וכנה לך ולכל מטיסי הפלייברלס out there, בכל המערכות!
---
I am here:
http://tapatalk.com/map.php?lisus4