אתה טועה פה בגדול , גם אני עשיתי את הטעות הזו בעבר עד שלמדתי קצת על אנטנות. CLOVERLEAF זה קיטוב מעגלי שחייבת לעבוד מול אנטנה עם קיטוב מעגלי בקרקע (BiQuad או Helical כיווניות, או Cloverleaf 4 עלים שנקראת Skew-planner-wheel כאשר ההיא על הטיסן היא עם 3 עלים). בגלל זה עדיף לך אומני מול הפאצ' ששניהם אנטנות בקיטוב לינארי. גם הV ששלומי המליץ (רק זו של IBCRAZY מומלצת על ידי) היא אומנית מסוג דיפול שהיא עדיפה על אנטנת שוט אומנית רגילה (מקל).
היא גם יותר נוחה למתקון.
הוידאו הכי טוב יתקבל עם CLOVERLEAF מול Helical עם כמה שיותר סיבובים, על מתקן עקיבה. הסיבה שאני לא מטיס ככה היא כי א. הCLOVERLREAF ל 1.2 היא גדולה מדי בשבילי (של 2.4 בגודל סבבה ו 5.8 הכי קטנה אבל זה תדר לטווח קצר בהשוואה לשאר), וב. האנטנת HELICAL מסורבלת לשינוע (כמו ידידתה הלינארית היאגי).
אני מכניס את מתקן העקיבה MYLFYDREAM שלי עם הפאצ 1.2 עליו לתיק גב, והחצובה נשארת בבגאז. האנטנה גם אלחוטית 5.8 10MW לתחנת קרקע, אבל זה לשרשור אחר.
עוד משהו, עם כבר קיטוב מעגלי חשוב שייהיה אותו כיוון בקרקע ובטיסן (ימיני או שמאלי RHCP או LHCP).
אם מטיסי 2.4 לא מפריעים לך - אל תעבור ל 1.2. אני עם 2.4 ו 14 DBI פאצ' על העקיבה הגעתי ל 9km בלי בעיה.שים אנטנת V 2.4 ותהיה מרוצה מאוד.
עם אנטנה כיוונית ובערוץ 2510MHZ מטיסי 2.4 לא הפריעו לי אם לא עמוד מול האנטנה, אבל תמיד היה החשש שכשהיו הפרעות זה נבע מזה ולכן עברתי ל 1.2.
הבנת את כל הממבו-ג'מבו ה RF-י הזה ?
Sent from my Samsung Galaxy II using Tapatalk