זהו
אני מת
הרגתם אותי
איקס זה כניראה מצלב יש לקרוא מ בחיריק צ בשווא ל בפתח mizlav
זהו
אני מת
הרגתם אותי
איקס זה כניראה מצלב יש לקרוא מ בחיריק צ בשווא ל בפתח mizlav
גם לאחר חצי שעה של תרגומים מסתבר שכתבת שטויות
אתם גדולים אתם![]()
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
טוב חברים- כולכם וודאי מצלמים ווידאו עם "לך-מקצוען" של "גיבור"
איך שכחתי אותה. תודה
Sent from my Samsung Galaxy II using Tapatalk
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
הכל מדוייק ברמה של האקדמיה ללשון, על מה אתה מדבר?
Sent from my Samsung Galaxy II using Tapatalk
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
נשלח מה"טאפא-מדבר" שלי![]()
"אין לזה מנוע? ואין לזה שלט? אז מה כיף בזה?!"
"אין לזה מנוע? אבל יש לזה שלט? אז איך זה טס?!"
www.air-rishon.co.il - קלוב התעופה ראשון לציון
הערוץ שלי ב-Youtube
אני היחידי שתוהה מה inhabitant poinciana היה יכול להגיד על השרשור הזה?![]()
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
גם אני מיד חשבתי עליו![]()
"אין לזה מנוע? ואין לזה שלט? אז מה כיף בזה?!"
"אין לזה מנוע? אבל יש לזה שלט? אז איך זה טס?!"
www.air-rishon.co.il - קלוב התעופה ראשון לציון
הערוץ שלי ב-Youtube
לא הבנתי![]()
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
דר צאלון, אבל הוא אמר לי במייל שהוא ביקש לבטל את הרשמתו לפורום ולכן הוא לא נכנס לכאן יותר. חבל, היה לו הרבה מה להגיד בתחום השפה.
כשמסבירים לי לאט אני מבין
זוכרים את השרשור ההזוי הזה ?
תודה על ההקפצה שרון. שוב נקרעתי.
משהוא כבר השתתף ב"תחרות מעלית הבירה" של "מלך התחביב"?
אני מקווה ש"גלגל הלהבה" שלי לא יאכזב. אם אני אשתמש בסוללות "ציפורה דחוסה" ו"יכוון נקודות קיצון" אולי אני אצליח להרים "חבילת 6" של "כוכב מוזהב".
גיא, המצלמה שעל ה"פסגה" שלך מותקנת על "מחבת מוטה"?
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
יש לי יש לי יש לי יש לי.
ומה עושים עם הקבוצה בפרצוף-ספר?
פההההההה...
guy1a (31-03-2013)