XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
זה לא טיזר! זה הסרטון
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
guy1a (19-01-2013)
קצר ומגניב! אהבתי!
Hagay (19-01-2013)
מנהרת הרכבת ביבנה, ממש כמו בקרוסלה, רק בקו ישר :
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
טרילוגיית שר המרדפים החלה : הפרק הראשון. תהנו :
הפרק השני מחר....
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
שרון, מדליק, אבל למה ככ רחוק מעודד...?![]()
יופי של סרטון במנהרה.
אני רואה את גרבר בצילום?
Some things you can only really appreciate from above
אתה צינור: http://www.youtube.com/user/IRonen
המנהרה מדליק מאד !
אבל אפשר להוריד את הקטעים שרואים רצפה :-)
שר המרדפים לא פתוח לסחולרי :-(
sgs II
אכן גרבר, הוא הזמין אותי. יש לו רעיונות טובים לבחור.
חסום לסלולארי זה אומר מוזיקה יפה. אני עוד אמצא תוכנה דעוקפת את זה, בינתיים אפשר למגן בדפדפן במצב desktop.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
החלק השני של הטרילוגייה :
הצילום המראה של עדו הכי יפה
אליפות ! שליטה אבסולוטית ברחפן, מאוד מרשים.
1:36 בסרטון הראשון מומלץ - מראה את הקוואד הנוסף שנכנס פתאום לתמונה.
2:15 בסרטון השני מקסים - צילום מהיר של נחיתת הטווינסטאר.
יופי של סרטונים.
יש לך את זה שרוןX
אני רוצה להציג בפניכם עבודה של מספר חודשים - הגנים הבהאיים.
לאחר 3 חודשים של ברורים, חתימה על מסמכים ותיאומים שונים עם נציגי הדת הבהאית קיבלנו את האישור המיוחל.
אפשרו לנו להיכנס ל-60 דקות לגנים ולצלם מה שרצינו כל עוד נשארנו במרחק של 50 מטרים מהמקדש.
בדרך ירד גשם וחשבנו שהלך עלינו אבל כשהגענו בשעה 6 בבוקר הרוח נפסקה, הגשם נפסק וכל מה שנשאר זה לצלם.
אני מציג בפניכם, הגנים הבהאיים:
AmitB (28-01-2013)
מדהים. כל הכבוד על המאמץ הבירוקרטי.
כל זה עם MWII ?
כן![]()
וואו מדהים
במילה אחת. כבוד !
בשתי מילים. כל הכבוד !
זה הטריקופטר שפורסם בשרשור אחר ?
אם כן, נא ערוך שרשור בניה ובגדרות נאה .. ושיגיע לשרשור הקופונים .. נראה לי מתחרה ראוי !
sgs II
נערך לאחרונה על ידי guy1a; 27-01-2013 בשעה 11:36:24.
יפה מאוד פשות איין מילים !!!
נדירררררררררררררררררררררררררררררררררררררר !!!!!
![]()
מדהים כל הכבוד !!!!!
גם על החלק הבירוקרטי שבעניין .
מהקטן לגדול
Blade MCPX
TREX 500 ESP
TREX 550
TREX 700 NITRO FLYBARLESS
יפה מאוד....
הגבילו אותך בגובה צילום קבוע או שזה בחירה שלך ?
Team Zion
באיזה תוכנה אתה עורך ? האם האטת את הסרטון לפעמים ? באיזה פורמט בגופרו אתה מצלם ?
רואים שהכלי שלך מכוון פיקס !
אחד הסרטונים היפים ביותר שאי פעם הועלו לפה, שים גם בפורומים בחו"ל, אני בטוח שתזכה להערכה רבה.