שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 211

נושא: [שרשור בניה] שרשור בנייה לקוואד ראשון ממתחיל - מדריך מלא מבוסס Arduflyer בטיבול FPV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    1
    הודה 28 פעמים ב 26 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: [שרשור בניה] שרשור בנייה לקוואד ראשון ממתחיל - מדריך מלא מבוסס Arduflyer בטיבו

יש עדכונים?

2. המשתמשים הבאים אמרו תודה לtamos על הודעתו:

sevet (09-03-2013)

תודה!
    93
    הודה 218 פעמים ב 170 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: [שרשור בניה] שרשור בנייה לקוואד ראשון ממתחיל - מדריך מלא מבוסס Arduflyer בטיבו

ציטוט נכתב במקור על ידי tamos צפיה בהודעה
    יש עדכונים?

מאד קשה לי לעדכן במלוא הפרטים כמו שאני רוצה את הפוסט אבל הנה סיכום קצר של מה שהיה יום שישי:

הלכתי להטיס בהוד השרון, מנחת לא מסודר, מראש החזרתי את כל ערכי ה-PID לבררת מחדל כי חשדתי שזה הכי טוב.
    ואכן, בצהריים כבר לא הייתה רוח, התרוממתי בהתחלה עם בטרייה 2200 רק לראות מה המצב, ראיתי שדי טוב, ביצעתי רק Auto trim - דריכה 15 שניות הטסת stabalized בייצוב ידני ל-25 שניות, נחיתה וכל הקיזוזים נשמרים אוטומתית, צריך לפני או אחרי, לאפס את כל הקיזוזים בשלט למרכז, חשוב לעשות את זה בלי רוח, כי עם רוח בסיבוב 180 מעלות התיקונים יעבדו נגדנו.

ואכן, אחרי זה עבד מעולה! בלי שום שינויים, ייצוב גובה עובד, שמירת מיקום עובדת כמו סלע ואפילו 2-3 בדיקות חזרה הביתה מ-30 מטר עובד!
    אז חיברתי בטרייה 5000 ויצאתי לסיבוב FPV, המראה בלי משקפיים, מעבר לשמירת מיקום ושמתי משקפיים, עזרו לי במקום החבר'ה הנחמדים זה ממש עזר לי להתמצא במרחב, בבדיקה ראשונה שביצעתי לפני, שינויים שעשיתי במצלמת ה-CCD שלי יום לפני גרמו לתמונה להיות לא שמישה (חשיפת יתר לשמש שבלילה בבית הייתה ממש טובה...), שכחתי את השלט (עם הכבל) כך שלא יכולתי לתקן, לשימחתי הבאתי בטעות את ה-Explorer HD, עוד לא ניסיתי אותה כלל, אבל תוך 15 דקות הייתה מותקנת והבנתי איך להשתמש בה במוד 720pH שאומר 60 תמונות לשנייה, אז גם הקלטתי ב-HD וגם היא שידרה לי למשקפיים (16:9, מה שיצר פסים שחורים בתמונה במשקפיים, בגלל זה אני רוצה לטוס עם שתי מצלמות)
    חזרה לטיסה, בטיסה הראשונה לא התרחקתי מדי, והתברר שמה שנדמה לי רחוק הוא יותר קרוב ממה שאני חושב, (carfull, objects in the mirror may appear further than they are), לקראת שהבטריה מתה, נעמדתי במקום ואמרתי לו לחזור לבד הבייתה, ואכן חזר, לקראת הנחיתה הורדתי משקפיים והנחתתי.
    אחרי זה טסתי עם 2 סוללות 2200 במקביל - 4400, טסתי כבר יותר רחוק וכמעט נעלמתי כבר לספוטר שלי, בסביבות 200 מטר בגובה 60, אז התחלתי לאבדו וידאו וגם שלט.... וחזרתי אוטומטי

טיסה אחרי זה בלי FPV ללמוד התנהגות רחפן - טס מעולה, מדי פעם כיוצאים ממהירות נסחף, אבל לא נורא,לפדתי איך נוחתים עם פונקציית שמירת גובה עד ס"מ מהאדמה, מעבר ל-stabilized והורדת throttle, נחיתה סופר רכה

טיסה אחרונה,שוב עם ה-4400 משתי בטריות, טסתי כבר יותר רחוק, קיפלתי קצת יותר את האנטנה של המשדר וידאו ולא היו לי בעיות יותר מדי, גם עדיין לא הגיעה לי אנטננת ה-coverleaf למשקפיים ונראה לי שאולי אם אשים את האנטנה הרגילה במאוזן יקלטו יותר טוב, גם השלט עבד בסדר בלי שינויים.

הכל הוקלט ב-HD, טיפה אפקט ג'לי אבל ממש טיפה, בהקלטה על המחשב של ה-OSD יצא דיי רע, כמו פוסט שיש כן בפורומים שהוידאו הפך לשחור לבן ורץ לצד ימין, בעסה! אולי אני אקנה מקליט ודיי כי גם הסיבוך של להקליט במחשב מבאס.

טיסה הבאה אוודה כי הפיילסיף הוא אחן חזרה הבייתה, ואז אטוס מהר רחוק לראות עד לאן ניתן להגיע בשליטה של השלט והוידאו.

סרטים בקרוב.
    לא יכולתי בסוף לעשות את זה קצר...
    נערך לאחרונה על ידי sevet; 09-03-2013 בשעה 01:35:35.

נושאים דומים

1. [שרשור בניה] שרשור בנייה לרחפן מבוסס על הלוח CRIUS ALL IN ONE PRO v1.0
    על ידי liorz055 בפורום רחפנים מרובי להבים
    תגובות: 92
    הודעה אחרונה: 05-06-2013, 10:25:25
  2. [שרשור בניה] שרשור בניה? נו.... טוב, שרשור בניה זה לא Parkmaster 3D
    על ידי gillb בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 18-07-2011, 19:29:26
  3. DIU DLG - שרשור בנייה
    על ידי sharonx בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 60