מה הרשמים?
אני יודע שאתה הרפתקן ,אבל מדוע לנסות מערכת חדשה ולא מוכחת ,כאשר אפילו במחיר היא קרובה לשאר המערכות כך שזה לא באמת נותן איזה trade off .
עצור!!! יתכן ומגיע לך החזר ממס הכנסה.
"לא מוכחת" ... גם VOVA המניאק לא היה מוכח .. לפני ששרון שבר עליו את הראש.
מישהו יוכיח ואז ...
על פניו ולאחר קריאה בפורומים ועיון בסרטונים .. נראה בממש כמעט אותו מחיר כמו סטורם OSD פה מקבלים יותר.
יותר תחכום יותר אפשרויות ויותר יכולות.
להבדיל מ STORM וכל שאר הניגזרות של אותה מערכת ששם היצרן כמעט לא מתקשר ולא קשוב לרחשי הציבור, במקרה הזה. היצרן עצמו משתתף פעיל בפורום ומגיב מהר ויעיל לרשמים ובקשות של הקהל.
אני מאמין שיהיה בסדר .. ובכל מקרה, כשאסיים את ההרכבה / בניה של הכוכב הכפול .. נדע מה זה שווה
לגבי רשמים, בנתיים אני יכול להגיד שהמדריך ברור למדי. מגיע עם כל הכבילה הנדרשת .. ארוז יפה .. כולל שרינקים שקופים לכל מה שחשוף.
חיבור והגדרות ( על השולחן) ברורים ופשוטים.
כרגע אין PPM לצערי מה שמחייב 6 חוטים בין המקלט והמערכת.
יש RSSI .. אבל למי שקונה מהובי קינג נדרש לעדכן תוכנה.
נערך לאחרונה על ידי guy1a; 29-05-2013 בשעה 08:33:33.
נראה נחמד, כולל הכל בקנייה אחת, אבל אבל למה לא הלכת בסוף על ה-Ardufylyer/HKpilot? נותן יותר, עולה פחות, ויותר שמיש גם לאופציות אחרות למטוס ומעבר למטוס.
הי אני בהתלבטות בנוגע לOSD לטיסן וחשובה לי פונקצית ה RTH.
לכן ההתלבטות הינה בין STORM ובין ה ARKBIRD, גיא האם ישנם רשמים נוספים?
טיסת מבחן?
לבינתיים הטיסן פפב הראשון שלי כורם עור וגידים.
ואין לי טיפה של סבלנות עד שאסיים אותו ח ח ח
להצעות נוספות אודה.
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה
אין כמו יום שישי בדשא....
נכון לעכשיו זה עוד על השולחן ...
אני מתעצל בהרכבות.
הטוין סטאר והארק בירד מפוזרים.
אין לי מסקנות.
אבל מצד שני, יש המלצה לצרוב גרסה למכשירים שבאים מהסיני.
אני עוד שוקל את העניין :-)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ממה שקראתי על ה-ARKBIRD, נשמע אחלה מערכת. אם אני הייתי קונה היום טייס אוטומאטי כולל OSDת סביר שגם הייתי הולך עליו (מעדיף את ה-FY אך יקר יותר).
guy1a (07-06-2013)
נערך לאחרונה על ידי guy1a; 13-06-2013 בשעה 08:28:41.
אני טס איתו כבר שבוע בערך~ ואני לא מבין איך טסתי בלעדיו עד עכשיו. מכשיר פשוט מדהים, בלחיצת כפתור מאזן את הטיסן בלחיצה נוספת חוזר הביתה הכל בפשטות ובאלגנטיות. ממליץ בחום!
תודה על העדכון.
תוכל לומר מאיפה קנית / איזו גרסת תכנה / האם שדרגת ?
האם ניסית מצב גדר וירטואלית ואם זה אמין ?
תודה.
קניתי בהוביקינג (לפי מה שראיתי כרגע חסר להם במלאי)
גרסה 3.101 לא שדרגתי בעצמי
לא ניסיתי מצב גדר וירטואלית אבל לא נראה לי שתהיה בעייה עם זה
מכשיר אמין מאד, קל להגדרה ולחיבור - אם תצטרך איזושהי עזרה אני כאן
שלי גם מהסיני.
אני שדרגתי אתמול, באמת קל ופשוט.
נשאר לי ללכת להטיס .. תכלס, הכל מוכן.
תודה !
![]()
נערך לאחרונה על ידי guy1a; 16-06-2013 בשעה 11:30:27.
yuval-the-pilot (18-06-2013)
איזה יופי של מטוס! איך הוא טס?
נראה מעולה!
ובהצחה בטסט
נ.ב.
המנועים rctimer 2826 2200Kv??
מנוע זה לחלשים...
תודה
זה המנוע
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dProduct=12920
טוב הכל סגור הכל מוכן
יוצא החוצה לבדוק ... NO GPS .....
אין מזל.
עריכה:
פרקתי את הקופסה שמכילה את המקלט GPS ומתברר שהוא אכן עובד ותקין. הלד הכחול מהבהב לו בנחת.
אני מעריך שזאת בעיית תכנה כי זה עבד בהתחלה אבל אחרי השדרוג זה הפסיק לעבוד.
שלחתי מייל לתמיכה, נראה מה יגידו.
בנתיים זה טיפה מאכזב .. כבר כמה שבועות פה ומורכב אבל אי אפשר להטיס.
מקווה שזה מחלות ילדות.
עריכה 2:
השרות טוען שאין בשדרוג שום קשר ל גפ"ס ושאני אבדוק כבילה ... בבדיקה שניה וקפדנית מאד, ( פרקתי קונקטורים וזימזתי חוט חוט .. גיד גיד .. דאר דאר ... זנגה זנגה .. ) התגלה חוט דטה מהגפ'ס לבקר שהציפוי פלסטיק מחובר ( מה שגרם לי לחשוב בבדיקה ראשונה שהכל בסדר ) אבל החוט החשמלי בפנים היה מנותק !
הלחמתי ותקנתי ואכן הכל פועל.
בקרוב טיסת מבחן.
נערך לאחרונה על ידי guy1a; 25-06-2013 בשעה 23:49:42.
אתמול בערב בוצעה טיסת מבחן,
מסקנה : הלדים פועלים מצויין !!ניראות מדהימה ואפילו יצא יפה ויזואלית
( קבלתי מחמאות מהספוטרית )
גם ה OSD .
לגבי חזרה הביתה וכו', עקב השעה המאוחרת והחשכה שקפצה עלינו החלטתי להיות חכם ולא צודק .. ולחכות לשישי בבוקר
התצוגה ברורה מאד, אותיות גדולות ועבות. גם רקע בהיר לא מקשה על הקריאה.
כמובן יש צורך להתרגל ל"מה לראות" . יש למערכת 4 אפשרויות של מסכים מוגדרים מראש, זה המסך עם הכי הרבה מידע.
מילה אחת על המטוס עצמו. למרות שאני מאד אוהב כנף מעופפת בגלל שהיא פשוטה, לחבר סוללה ולזרוק לאויר ... אני חייב לומר שהמטוס הזה מעולה !!
מעבר לקצת טרים Down ... הכל היה מוכן לקרב. טס מאד יציב, רגוע, שקט, ... אני מבסוט. ( תודה לשלומי, תומר, עמית, שרון וכל השאר שהמליצו לי עליו )
בשישי בבוקר אני מקווה לנסות את שאר הפיצ'רים המדליקים. בעיקר, טיסה מיוצבת, חזרה הביתה וגאו-גדר
נ.ב. - תודה לספוטרית המדהימה שלי
![]()
נערך לאחרונה על ידי guy1a; 27-06-2013 בשעה 09:54:20.
איזה יופי, נראה אחלה OSD ובמחיר מצויין. פונקציית הגדר שווה מאוד.
לגבי הטווינסטאר, הטיסן החשמלי הכי כייפי שהטסתי, גם FPV וגם רגיל (והיו לי שלושה).
גם כטיסן רגיל ללא FPV, תענוג להטסה ומפתיע ביכולת הארובאטית.
guy1a (27-06-2013)
טוב .. אז היום עשיתי טיסת מבחן כמו שצריך. כולל ייצוב וחזרה הביתה .... אין מה להגיד. מערכת מנצחת. זה פשוט וזה עובד .. מצד שני. גדר לא הצלחתי להפעיל .. אני אצטרך לקרוא שוב את המדריך. נק. ציון לא ניסיתי כי כבר נהיה חם מידי ... אני ממש מתחיל להיות חסיד של דברים פשוטים ועובדים בלי ווג'אראס ופטנטים מהתחת. אין לי ספק שימהם של ריינג' וידאו ואיגל טרי ספורים. יש מערכות שנותנות יותר בפחות. פחות התעסקות ופחות כסף. סרטון וצילום מאוחר יותר. :-)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
נערך לאחרונה על ידי guy1a; 28-06-2013 בשעה 17:05:21.
הלכתי בעקבותיך גיא.
הזמנתי מערכת.
עכשיו נשאר להחליט על פלטפורמה *** נראה שזה יהיה sky wallker
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה
אין כמו יום שישי בדשא....
guy1a (30-06-2013)
אני יכול להתחיל להבין אותך
אני אוהב את הארדואנו, אבל כשחלמתי בהקיץ היום על איזה טייס אוטומטי + osd אתקין על טיסן fpv, לכשיהיה לי אחד, הגעתי לחישוב שהarkbird והארדואנו עולים בערך אותו דבר (ללוח ארדופלייר/hkpilot+ gps + osd + חיישן זרם), ונשמע שבעלי פיצ׳רים דומים, אז אם אפשר לקנות במחיר הזה כבר בנוי, מוגדר ומכוון, האם באמת ההנאה של לכוון pid שווה את זה ?
תעלה בהזדמנות סרטון שנראה את החיוויים של הosd
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
הטסתי אתמול והטסתי היום .. פשוט מערכת מושלמת. זריקה לאויר. Rth' בלי שטויות בלי כיולים .. 30 שניות אחרי חיבור סוללה גם במרחק 120 ק'מ מהמקום האחרון שבו הטסתי. הטיסן עולה ל 100 מטר .. ניתן להגדרה. עושה סיבובים מעל לראש שלי
בנתיים הרכבתי משקפי וידאו. ויאללה .. לדרך :-) הנאה ללא כיולים וללא כיונונים,.. הכל פשוט פועל. שכחתי לנסות את wp מרוב שנהניתי :-)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
נערך לאחרונה על ידי guy1a; 29-06-2013 בשעה 22:08:08.