XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
אז תן לי לפרט קצת -
א. 3 ק"מ (הלוך חזור) כמובן שבשטח לא עירוני - שטחים פתוחים באיזורי ההטסה המוכרים.
ב. המקום היחיד שאני חושב עליו שהוא איך שהוא קשור לשטח עירוני ושאני מתכוון להטיס בו, הוא חופים או פארקים - ואל תדאג, אני מכיר את כללי הבטיחות, לא עושה שטויות ובטח ובטח לא אטיס בקרבת אנשים.
תודה על הדאגה
sevet- חיובי, הזמנתי את כל הקיט המלא מRCTimer כמומלץ במדריך שלך, אך לא קראתי את החלק על ה OSD ואני מצטער על כך עכשיו.. למרות שמדובר ב10$ לדעתי אבדוק קודם כל את האופציה שכבר רכשתי, מקסימום אקנה מהסיני.
שאלה נוספת - הבנתי שיש בעיה עם OSD מסויימים וסוללות 4 תאים - איך מבדילים ואיך מתאימים את הOSD (מבחינת תוכנה) לסוללות 4 תאים?
ועוד שאלה קטנה - במהלך הבוקר חיפשתי מידע על הבקר, והבנתי שישנם 6 מצבי טיסה. באחד מהם הייתה אפשרות של סונאר, שלדעתי זו אפשרות שצריכה להיות פעילה בכל מצב טיסה - האם יצא לך לעבוד איתה?
תודה!
Hagay (21-07-2013)