אפשר למשל להדביק "בתים" במרכז הכנף (ככה קוראים לזה, למרות שאין לי מושג למה

)
לוקחים בלזה 1.5 מ"מ עם כיוון סיבים שוכב (
לאורך הכנף), ומדביקים בין הפרופילים צמוד לעקימון העליון, ועוד חתיכה צמוד לעקימון התחתון.
חשוב מאוד לדייק - שלא יהיה אף מרווח ואפילו חריץ בין הבלזה לפרופילים, אחרת זה יהיה שם סתם לקישוט ולא יוסיף שום חוזק.
הבלזה אמורה לשבת בלחץ קל בין הפרופילים לפני ההדבקה - ככה יודעים שההתאמה טובה.
מקדימה, צמוד לשפת ההתקפה, מומלץ להוסיף עוד 2 בתים ליד מצידי המרכז, בשביל הגומיות - שלא ימעכו את הציפוי כלפי פנים.
בשפת הזרימה, היכן שיעברו הגומיות, מומלץ לחזק מלמעלה עם דיקט 0.8 מ"מ, כדי שהגומיות לא ימעכו\ישברו את הבלזה.
לכנף הזו שאין לה חוזק גבוה לפיתול (לדעתי לפי צורת המבנה שלה), מומלץ לבנות DBOX, אבל כמו שעודד ציין קודם - צורת הפרופיל אמורה להיות מוכנה מראש להתאמה ל-DBOX.
אם זה לא המצב, תקבל בסופו של דבר צורת פרופיל לא מדוייקת בכלל, אבל כנף חזקה בהרבה.
לשיקולך.
אגב, למה יש שני משולשים במרוחים בצידי הכנף?
הייתי מציע לך להוסיף עוד משולשים בפינות (בקצוות).
עודד,
אני מסכים עם תוכן דבריך - כשמדובר בניסיון לבנות באופן מקצועי.
כשמדובר בבניה בשביל הכיף, הייתי גם מנסה לעודד מקצועיות, אבל הגישה בדבריך מוציאה את הרוח מהמפרשים ומרחיקה ממך את מי שאמור לשמוע לך.
עד שכבר מישהו פה בונה טיסן, מאפס, ומבלזה(!), הייתי מציע לגשת באופן יותר זהיר, ופחות בוטה.
אני מאמין שגם כשאתה היית נער בן 13, כנראה היית פזיז וחסר סבלנות, ולא תמיד הקשבת למבוגרים שניסו לתת עצה או שתיים, ובוודאי שעשית טעויות ולמדת מהן - אחרת לא היית מקצוען כמו שאתה היום.
נסה להיזכר למי כן היית נוטה להקשיב - למי שהיה קוטל את הרעיונות שלך וגורם לך להרגיש שאתה לא יודע כלום? או למי שהיה נותן חיבוק דוב, ובו זמנית אומר לך שאתה עושה טעות...