אני יודע שאני החדש פה ... אבל בינתיים כבר עשיתי 9 הזמנות מה"סיני" וכבר יצא לי לפנות הרבה לשירות הלקוחות שלהם
וגילית שהסיני הזה הוא בעצם הרבה מאוד סינים קטנים שעובדים בשביל אוסטרלי
ובעצם מדובר פה על חנות וחברה לכל צורך ועניין, עלה בדעתכם שאולי זה פשוט נוהל של חברה ?
פונים לשירות לקוחות והסינים הקטנים שלפי השמות והתמונות אמורים להיות אמריקאים ענקיים (רק על סמך רמת השיחה באנגלית אם הם אמריקאים אז אני ממאדים) והם פשוט עושים מה שהנוהל אומר ? ולא בגלל שהם זוכרים מתי שילמתם בפייפאל ותוכלו לפתוח דיספיוט, אלא כי זו העבודה וזה מה שהם עושים בכל מקרה ?
מה שאני אומר זה - מדובר בחנות שמהנסיון מנסה בעיקר לספק מוצרים זולים ורוב הזמן מצליחה לעשות את זה - לפעמים לאט לפעמים שירות לקוחות לא מבין מה אתה רוצה ויש בעיות תקשורת
ולפעמים יש תקלות ועכשיו בכלל עם הנפילה של הבטריות שירות הלקוחות שם איטי מאוד (הייתה לי שיחה על מחיר משלוח מטורף- 40$ למקלט 6 ערוצים חלופי לjr שלקחה יותר משבועיים וכללה כמה נציגים שונים אבל בסוף עלו על הבעיה ועוד לא פתרו)
אני לא חושב שמישהו שם מסתכל אם הלקוח חדש או לא
רוצים שישלם ושימשיך לקנות (אם כבר אז כמתחיל יש לפניו עוד הרבה הזדמנויות לחזור ולקנות)
הצורך בדיספיוט הוא מול אנשים שמסתתרים וזהותם לא ידועה
אני יכול רק להניח שפתיחת דיספיוט רומזת לחברה -הסיני: הלקוח כבר החליט לקבל את הכסף בחזרה אין פה מקום לדיון מבטלים את ההזמנה כי בוטל התשלום - על פניו גם קצת קטנוני מצד הלקוח