נכתב במקור על ידי
mmicha
תודה על התגובות, העניין הוא שאני כן מעוניין לשחק ולהכיר את הרכיבים ולעשות קומבינציה מעניינת וגם לא אכפת לי להוציא על זה כסף.
אני בתחילת הדרך ולא רוצה להתנסות על דברים יקרים יותר. יש לי V911 עכשיו קיבלתי את V913 וסוף סוף הטסתי בחוץ (פעמיים) כך שזה לא הזמן לשדרג את המסוק לגמרי, מבחינתי זה כן הזמן לשדרג רכיבים.
המגבלה שהמסוק לא בנוי לדברים כאלה ושהרכיבים לא יתאימו לא מפחיד אותי כי אני אעשה התאמות כנדרש, במקסימום אני אהרוס אותו וזה לא נורא מבחינתי גם ככה זה לא הרבה כסף ביחס למסוק מקצועי.
בכל מקרה אשמח אם בכל זאת תוכלו לעזור לי בלהחליט איזה רכיבים יכולם לעזור לי במטרה שלי. אם תחפשו הודעות קודמות שלי תראו שאני קונה את המסוקים בשביל לשנות אותם ולא רק להטיס כפי שהתכוון המשורר.
1. לגבי הסוללה אולי בכל זאת אכן כדאי לקנות סוללה זהה למקורית כך אחסוך במשקל הכולל למרות שאני מפחד שאם אחליף מנוע למשהו טוב יותר אז הוא יקטין לי את זמן הטיסה.
2. אם כבר אותה הסוללה אז המטען המקורי יספיק, במידה ובכל זאת ארצה לקנות משהו מוגדל להבנתי ממכם המטען שנתתי אכן מומלץ ואקנה אותו.
3. זה החלק המעניין, מה יכול להתאים לי והאם שינוי במנוע הראשי מחייב החלפה של מנוע אחורי?
מהסתכלות נוספת ראיתי כי מה שמקשר בין מנוע עם שני חוטים למנוע עם 3 חוטים הוא ESC, זה נכון?
מה יכול להתאים?
לא הבנתי האם תוספת של ESC גורמת לכך שאחרי כיול, המנוע יעבוד תמיד או שכל פעם צריך לעשות טריק כלשהו שיסתובב?
קישור לאדם שהסב מסוק כזה
תודה